rüya......:(

rüyamda da motosiklet görür oldum.delirdim sanırsam.saatler motor sürdüm rüyamda.ama böle acemi olduğum için rüyamda da acemiydim.vites falan deiştiriodum.çok güseldi çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk.Allahım deliriorum sanırsam.

ben de sürekli motosiklet görürüm rüyamda. geçen gün yine çok gerçekçi bir motosiklet rüyası gördüm. motorun önüne bişey takmışım elektrik süpürgesi gibi, o şey bana çarpan rüzgarı sıfıra indiriyomuş. arabada gider gibi gidiyorum "bu ne yaa hiç güzel değil" falan diyorum.

neyse, rüyada motosiklet görmek, yeni bir arkadaş edineceğine ve bu kişinin hayatına renk katacağına yorulur aklında bulunsun.

Allah yardımcısı olsun bence iyi bir hocaya göstermek lazım

yav böle vites falan deiştiriodum.rüzgarı resmen hissediodum gerçek gibi.rüyası bile delirtio beni.zaman geçmiiiiii,geçmiiiiiiiiiiiiii

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ADNAN HOCAYA GÖRÜN HANİ MOTORCUUUUU:wiinkk: YA O VUHAHAHA

güsEL haber bence senin için,
cünki rivayet ediLirki insanLar rüyaLarında yapamayacakLarı şeyLeri göremesLermiş ( yani uçmak feLan eyw. ) ama yani yüzme şansı oLmayan bir insan asLa rüyasında kendini yüzerken göremezmiş..
motor sürerken gördüğüne göre dostum
demek ki motor süreceksin :)

ben de sürekli motosiklet görürüm rüyamda. geçen gün yine çok gerçekçi bir motosiklet rüyası gördüm. motorun önüne bişey takmışım elektrik süpürgesi gibi, o şey bana çarpan rüzgarı sıfıra indiriyomuş. arabada gider gibi gidiyorum "bu ne yaa hiç güzel değil" falan diyorum.....

aha bi delide bu :p :queen: ..............

güsEL haber bence senin için,
cünki rivayet ediLirki insanLar rüyaLarında yapamayacakLarı şeyLeri göremesLermiş ( yani uçmak feLan eyw. ) ama yani yüzme şansı oLmayan bir insan asLa rüyasında kendini yüzerken göremezmiş..
motor sürerken gördüğüne göre dostum
demek ki motor süreceksin :)

aman aman işallah işallah.valla rüya olduğunu bilir ya insan rüya görürken.bende biliodum rüya olduğunu,dedim bişi olmaz accık yükleniyim motora.bastıkca bastım.ybr 125 ile 190 yaptım:)9 saniyede falan çıktım bu hıza,:)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ya birileri şu çocuğu gezdirsin biraz :p

:cherry::cherry::cherry: çok güldüm yaa.

Kardeş sıkma canını sen. Delirmiyosun. Virüsü yemişsin sen de bizim gibi. :cherry: Gayet iyisin, sağlık durumun da iyi.:cat: Hem temmuza ne kaldı? Ehliyetini alınca binersin istediğin gibi.

Son düzenleme:
ben de 4 saat önce rüyamda motorun çalındığını haber alıyodum nası kızmıştım lan rüyamda kim çaldıysa artık taramaya gidiyodum galiba; uyandım nitekim sonra motor duruyo olduğu yerde :mrgreen:

yav böle vites falan deiştiriodum.rüzgarı resmen hissediodum gerçek gibi.rüyası bile delirtio beni.zaman geçmiiiiii,geçmiiiiiiiiiiiiii

valla hoca burayı msne çevirdin inan...paylaşımda biraz kalite olmalı...2 satırla olmazki bu işler...her mesajın dalga geçer gibi...:farao:

Bu tür durumlarda hemen hocaya gidilir okutulup üfletilir eğer 0.45 promil çıkarsa motora binebilir raporu verilir tabi rüyada.Sonra ikinci rüyada eğer race kullanıyorsan o zaman tehlikeli, hemen Haydar Direksiyona gidilip rüyamda kız gibi raceye bindim acaba bozulurmu diye anlat o sana yol gösterir

ben niye hiç rüya göremiyorum yaa...bu işin içinde bi iş var:silent:

metehan abi(yada bey) inan dalga geçmek gibi bi nietim yok.ve gariptir ki bundan bi sen rahatsız oldun.burası bu tutkunun paylaşıldığı yer.bunu gidipte bi arkadaşlık sitesine yazamam doğal olarak.ama eğer bir çok kişi böyle düşünüyorsa yazmam tabiki.eğer birilerine rahatsızlık verdiysem özür dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende gördüm böyle bir rüya ama , çok oluo yaa, yazık bize:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar