üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
isterseniz destek gönderim... çok tanıdık var...:cherry::cherry: sstek i arayalım... yaw alt tarafı yer ayırtacaksınız, darbe yapın demedik.. alemsiniz valla.. sizler hep böle neşeliyseniz kahvaltı süper geçecek demektir.. BU da gösteriyor ki sık sık kahvaltı yapacaz bu yaz..:wiinkk::wiinkk:

yok yok kişisel mesele oldu artık bu yer ayırtma olayı hehehe :mrgreen: hem belki direk tabi buyrun dicekler :cherry: bu arada kac kişiyiz diyelim :silent:

gerekırse derbede yapaz yaa motcukara canımız feda :) bı menü allam sonra forma yazarız liste halınde olurmu

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Haftasonu yaptığımız Ayvalık gezisinde sağolsun Özer abi yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan bir miktar para topladı. İzmir , Balıkesir, Çanakkale, Manisa ve İstanbuldan gelen üyelerimiz gönüllerinden koptuğu kadar yardım yaptılar. Destek olan herkese teşekkürler. :cat:
Toplanan para şu an bende, en kısa zamanda Delipoyraz'a teslim edeceğim.

Haftasonu yaptığımız Ayvalık gezisinde sağolsun Özer abi yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan bir miktar para topladı. İzmir , Balıkesir, Çanakkale, Manisa ve İstanbuldan gelen üyelerimiz gönüllerinden koptuğu kadar yardım yaptılar. Destek olan herkese teşekkürler. :cat:

ne güzel kalp gözü acık olan herkese teşekkür hadi mt dostları bu hafta buluşuyoruz :rendeer::rendeer:

arkadaşlar biz yer ayırtacaz ama gidene kadar adamlar müşteri almayacak mı ya da alıcaksa sonradan nasıl yer ayarlayacaklar.Bu durumda biraz daha erken gitmemiz gerekir diye düşünüyorum.neyse siz hele bi gidin sorun bakalım

arkadaşlar biz yer ayırtacaz ama gidene kadar adamlar müşteri almayacak mı ya da alıcaksa sonradan nasıl yer ayarlayacaklar.Bu durumda biraz daha erken gitmemiz gerekir diye düşünüyorum.neyse siz hele bi gidin sorun bakalım

bi deniyelim olmadı saati birazda erkene alırız nebilim bi gidelimde bakalım nedir ne deildir

saat 10 ile 13.30 arası bize yer ayırtsınlarda ister müşteriyi alıp desinler saat 10 kadar oturabilirsiniz, ister almasınlar o bizi bağlamaz :cherry: erken gidebilen arkadaşlarda 11 i beklemek zorunda değil.. ancak ben açık açık sölim ki benim 11 den önce gelme şansım yok... junıor delipoyraz a kahvaltı yaptıracam, hazırlıcam, anneannesine bırakıcam (taaa bulgurlu ya) işim uzun yani...

Son düzenleme:
bi deniyelim olmadı saati birazda erkene alırız nebilim bi gidelimde bakalım nedir ne deildir[/QUO 4 mayısda sabah gelicemızı soylıcez olama dı sabah ben erken gıder yer hazırlarım size 30,40 kişlik sabah nöbetten cıkıcam oyuzden enerken bengidebılırım dıye düşüyorum :)

İZMİR MT ::143::
BALIKESİR MT ::143::
ÇANAKKALE MT::143::
MANİSA MT::143::
İSTANBUL MT ::143::
::biggrinn::biggrinn::biggrinn:HEPİNİZE TEŞEKKÜR

gelen miktarı şu an bilmiyorum, teslim alır almaz ne yapacağım konusunda da sizlere bilgi vereceğim... açıkcası kalabalık oynanabilen oyunlardan (monopoly v.s.) alıp her odaya 1 adet verebilirim diye düşünüyorum, sizlerinde fikri önemli tabii... farklı fikirleriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim... 8 oda var...

Son düzenleme:
saat 10 ile 13.30 arası bize yer ayırtsınlarda ister müşteriyi alıp desinler saat 10 kadar oturabilirsiniz, ister almasınlar o bizi bağlamaz :cherry: erken gidebilen arkadaşlarda 11 i beklemek zorunda değil.. ancak ben açık açık sölim ki benim 11 den önce gelme şansım yok... junıor delipoyraz a kahvaltı yaptıracam, hazırlıcam, anneannesine bırakıcam (taaa bulgurlu ya) işim uzun yani...

oda gelsiiiiiiin oynarım ben onunlaaa işim bu zaten :cherry:

İZMİR MT ::143::
BALIKESİR MT ::143::
ÇANAKKALE MT::143::
MANİSA MT::143::
İSTANBUL MT ::143::
::biggrinn::biggrinn::biggrinn:HEPİNİZE TEŞEKKÜR:biggrinn::biggrinn

gelen miktarı şu an bilmiyorum, teslim alır almaz ne yapacağım konusunda da sizlere bilgi vereceğim... açıkcası kalabalık oynanabilen oyunlardan alıp her odaya 1 adet verebilirim diye düşünüyorum sizlerinde fikri önemli tabii... paylaşırsanız sevinirim... 9 oda var...

bence super fikir arasıra gider hepberaber oynarız aslında playstatıonmu alsak :mrgreen: yada her birine birer tane bisiklet ikitekere alıssınlar simdiden oda olmadı kıtaplık yaptıralım herkes ewindeki okudugu kitapları getirsin koysun buda guzel olur sacmaysa soryy

Son düzenleme:
beni heyecan bastı varmı heyecansın olan son beş gün hadi hazırmıyız :queen::rendeer::rendeer:

usta olmadı en son senden yardım alıcaz anladın sen onu :queen::queen::queen:

bence bısıklt fıkrıgüzel geleceyın mt cılerını yetıştırız :)

60 adet bisiklet alabilir misin ? :queen::queen:

bu arada gerçekten ne nöbeti bu... okan-gizem de sormuş ben yeniledim...

İyi güzel de ben orada değilken çocuklara renkli kurabiyeleri kim yapacak?
Kim kahvaltıya kek,turta vs. yapacak?Olmadı valla hiç olmadı :salut:
Handeeeeeeeeeeeee Özgeeeeeeeeee bensiz nasıl gideceksiniz oralara hıııı?:pr:

ayyy yerim ben seni... şükür sesin çıktı, bende ne zaman yazacan diye bekliyodum... sen gelince de yaparız bir kahvaltı üzülme sen...:rendeer:
::zwink::::zwink::::zwink::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar