Ben'de Harran Liyam [ Mt Gaziantep ] Gezi Yazisidir

Harika bir gezi olmuş tekerinize sağlık.

Nası sıcak adamlar kazaklarla gezmişler demekki hava serindi.
p1040178gr0.jpg

usta öğlenleyin sıcaktı sıcak olmasınada biz akşama doğru yola çıkacağımız için tedbirli çıktık ne olur ne olmaz. Böbrekleri üşütmeyelim sonra.

ıkı yıl kalmıstım urfada ufaktım ozamanlar.peygamberler sehrıdır.yemeklerınıde tek gecerım.paylasım ıcın tesekkurler.guzel gezı olmus.

Motosikleti
Dl650vstorm
çok güzel gezi ..fotolar harika..teşekürler.:cat:

İnanır mısınız sıcaklıkla ilgili bir not düşmek gerekirse;

millet balkonlarda yapıyor artık ve klima kullanıyoruz şuan..

Gaziantep İl Temsilcisi
aydemirim çok güzel bir gezi yapmışsınız, bizim adanaya göre çok farklı bir ortam urfa evleri, ciğerler afiyet olsun.
hepinize selamlar, tekeriniz düz bassın:rendeer:

teşekürler gürselim

Çok güzel gezi.Antep i geçemedim doğuya doğru, bir türlü kısmet olmadı.Gerçi Antep ide hakkıyla gezemedim ya neyse.Er-5 hayırlı olsun.Herkese çok selamlar.Bu arada Kostümler süper:cat:

alp gel gezdirelim adananın buraya gezi sözü var 1 seneden beri :queen::queen:

sevgili aydemir kardeşim.harika bir gezi olmuş.hava güzel,kostümler güzel,manzaralar güzel,yemekler güzel ne diyeyim.muhteşem.emeğinize,tekerinize sağlık dostlarım.hepinize sevgilerimle.

bora abi sevgiler saygılar bizden teşekürler :rendeer::rendeer::rendeer:

Ali'm geziniz gerçekten çok keyifli geçmiş...Geçen haftaydı..(20.04.2008):)

İnan sen beni aradığında bir arkadaşımızın BAĞEVİ'nde ailelerimizle birlikteydik..
Ama gelebilirdim valla.:bounce:.Sana söyledim ama demek ki nezaketen yok demişsin..
Yoksa böyle neşeli bir gezide benimde bulunmamı isterdin tabi..:)

Keşke daha önce haber verseydinizde bende BAĞEVİ gezimizi iptal ederdim..:)

Neyse kısmet başka bir zamana olsun..Ama bu sefer gelmeden haber verin artık..:wiinkk:

Bu arada beni çarşıda görenler " Abi senin arkadaşların buraları geziyorlardı geçenlerde.Ama sen yoktun yanlarında " diye sitem aldım milletten..:mrgreen:

abi nedemek ben seni rahatsız etmek istemedim senınde işlerin vardır mutlaka biz habersız geldik sorun ordan kaynaklandı

gezi harika olmus en harıkada shadow

o motor shadow degil suzuki intuder c800

döktürmüşsün gene eline sağlık.

kadir abi teşekürler biz senın kadar olamyız
Selamlar Adana ya

Allahım o güsel neşenizi daim etsin benim biricik abilerim.Gelememenin burukluguyla yazıyorum ama sizlerinde o güsel yerleri görüp havasını teneffüs etmeniz benim için yeterli:)Hayali abim git gide idol oluyor :pLaf aramızda kimse duymasın çok seviyorum kendilerini:rendeer:Yahya abi senide tekrar grupda görmek çok güsel.Gökhanım sana yapacak yorum bulamıyorum.Yorumsuzzzz:queen::queen:Ali abi tüm emeklerin için teşekkürler ellerine saglık.Geziye katılan herkese tek tek teşekkür ederim.Bir sonraki gezide görüşmek üzere kalın saglıcakla .:bounce:

Güzel gezi olmuşş,ipni el muntazaya hasta oldummm,petrol kralı gibi çıkmışsınızz,emeğinize sağlık arkidişler:)

Osmaniye İl Temsilcisi
Aydemir abicim, yine süper bir gezi, süper fotoğraflar(alperence olurda fotoğraflar kötü olur mu hiç). Yine yemiş, içimiş gönlünüzce eğlenmişsiniz.Paylaştığınız için teşekkür ediyorum abi. Gaziantep MT ye selamlar.

Gaziantep İl Temsilcisi
Allahım o güsel neşenizi daim etsin benim biricik abilerim.Gelememenin burukluguyla yazıyorum ama sizlerinde o güsel yerleri görüp havasını teneffüs etmeniz benim için yeterli:)Hayali abim git gide idol oluyor :pLaf aramızda kimse duymasın çok seviyorum kendilerini:rendeer:Yahya abi senide tekrar grupda görmek çok güsel.Gökhanım sana yapacak yorum bulamıyorum.Yorumsuzzzz:queen::queen:Ali abi tüm emeklerin için teşekkürler ellerine saglık.Geziye katılan herkese tek tek teşekkür ederim.Bir sonraki gezide görüşmek üzere kalın saglıcakla .:bounce:

ne demek alim seni seviyorum

Güzel gezi olmuşş,ipni el muntazaya hasta oldummm,petrol kralı gibi çıkmışsınızz,emeğinize sağlık arkidişler:)

teşekürler erkedeş :wiinkk::wiinkk:

Aydemir abicim, yine süper bir gezi, süper fotoğraflar(alperence olurda fotoğraflar kötü olur mu hiç). Yine yemiş, içimiş gönlünüzce eğlenmişsiniz.Paylaştığınız için teşekkür ediyorum abi. Gaziantep MT ye selamlar.

eyvallah yusufum a..s

ya geziniz super olmus kusura bakmayin katilamadim malum ehliyet ama kazanmisim sinaviii insallah en kisa zamnda
her gezinize tekrar katilmaya baslicam

vay vay harran gezilerinde patlama olacak.:cat: ne güzel fotolar ellerine sağlık .hayati abi neden oynadı merak ediyorum yoksa muhsinmi geldi.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eline vede emeğine sağlık ali abi. Gezi süperdi. Ortam da süperdi. Bende katılan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Peygamberler şehrini gezmekte nasip oldu. Ama şaşırdığım nokta hala başlık parasının olmasıydı. Rehberimizin başlık parası olarak 25000 ytl başlık parası olduğunu duyunca çok şaşırdım.:silent:

Yahya'cim Allah'tan urfada yasamiymişsin sen yaw yoksa ömür boyu bekar olarak kalırdın desene :queen::queen::queen: ama harbiden cok para yaw şahsen o paraya daha guzel seyler yapilabilir bence mesela en basitinden ben olsam gider bi tane Yamaha R1 alabilirim yeni kasa Veya suzuki 1000 olabilir alternatif çok yani hayırlısı bakalım gorusuruz...:cat::cat::cat: bu ara unutmadan montun hayırlı olsun görmedim sanma cok yakışmış üstünde eskisin ağam paşam dehşet olmişsin ghost rider halt etmiş rafık yanında :queen::queen::queen:

Bunlarda benden

Harran lı çocuklar.
s7301119bw7.jpg

s7301118dt3.jpg

p1040164il8.jpg

Bu bebekte çözemediğim bir hal var masummu desem, yapma bebekmi desem.

s7301049vg3.jpg

s7301113zv7.jpg

p1040144yq2.jpg

p1040140al8.jpg

p1040118rl3.jpg

p1040111fb1.jpg

Halil abimin bu resmi çok harika çıkmış.

p1040164il8.jpg

ya hakkaten ne kadar sert bakmış çocukkk,garip bi foto olmuşş:)çocuğun bakışında bi sertlik var,bişeye üzgün bi bakış var,hafiften bi şaşırmışlık var,bişeye kızgınlık var çok anlamlı aynı zamanda bi o kadarda anlamsız bakmışş:)

beklerim urfaya

selam arkadaslar urfaya gelecek olan arkadaslara yardımcı olmak isterim ben urfadayım temmuza kadar?özelikle uzak sehirden gelen arkadaslara , önceden haberlesebiliriz!
buranın cigeri meşhurdur :pr: kilo ladım cook

Ustabaşı paraları dağıtırken herkese 100 lira verir Şaban'a gelince 80lira, Şaban sorar
-Niye onlara 100 de bana 80 lira.

Ustabaşı şöyle der.
-Onlar sendikalı.

(Ve sonra Rahmetli nin unutulmaz repliği gelir.)

-E, ben de Harranlıyam.:)

İnşallah bize de oraları gezmek kısmet olur. Güzel gezi yazınız ve paylaşımınız için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar