Eskişehir MT, yarın sabah Volkan'ı bir arayın derim ben :cat:
hamza ayrılık vakti canım
Neyse bu muhabbeti çok fazla uzatmayalım lafın gelişi yazdım ama gidişi kötü oldu
kırmızı bir makıne demi çok hoşuma gidiyor diri duruyor valla ne diyim hayırlısı olsun
Hamza gülüm seninmakinaya bindim güzel kaçıyo mered hatta salim usta dedi inanmadıydım cıbır filan halt yemiş yanında
çakma scooterci gökhan halan yaşıyonmu o mesejın acısını çıkaracam meraklanma![]()
YA korkuyom demiyonda okey çevirem filan istesen 50 kere çevirirdik ramazanda ki tokatların acısı geçmemiş anlaşılan laf kalabalığı yapıyon kadrolu okeyci umut var onu ben alırım durmadan zırt pırt unutup altına okey atan emreyide sen alırsın olur biter yeterki sen yapam de suya yatma :mrgreen:
bide sonradan aklıma geldi ehh be kardeşim üşenmedin ne yazacağınımı düşündün 2 saat okeyin acısını böyle çıkarıyon bekle sen gene verecem ıstakayı koltuk altına![]()
maç sonuçları süper arkadaşlar.esesim orduya acımadı!diyarbakır deplasmanda antalyayı yendi.istanbulda aynı şekilde sakaryayı.erciyeste yenildi!!süper süpperrrakşam fenere de ayar verirsek ooh ne güzel olur!
maç sonuçları süper arkadaşlar.esesim orduya acımadı!diyarbakır deplasmanda antalyayı yendi.istanbulda aynı şekilde sakaryayı.erciyeste yenildi!!süper süpperrrakşam fenere de ayar verirsek ooh ne güzel olur!
lincoln yok ya............
işte çifte mutluluk ulan eses kocaelini de yeseydın senı kımse tutamazdı
işte çifte mutluluk ulan eses kocaelini de yeseydın senı kımse tutamazdı