Buradan Motorumu Çalan Hırsıza Makinayı Helal Edicem..

hemen onun şase numarasını söküp benım mondiye yapıstırırız nası olsa mondide 150 cc sorun olmaz plakayıda ona takarız :mrgreen:

ben kılıfı çok beyendim:cherry: telefonum hiç çalmaz ama motora binince ne hikmetse herkes motora binmemi bekliyomuş gibi arayıp dururlar,ama öyle tel katacak bi kılıf bulursam alıp takıcam,tel in camı gözükecek bakıcam arayan kişi önemliyse motoru sağa çekip konuşacam yoksada devam edicem...:pr:

bak valla öle bişey yaparsan şerefsizim canını yakarım...yeminle yaparım bunu...sen şimdi inanmazsın...hadi dene len...:queen:jelatin benim motorun namısı...:queen:

ya aslında onlarda insan evladı...ırgızları çocukken düşünsene...hepsi bir melekti sonucta...şartlar onları bu hale getirdi...ben vereyim birine motoruda mesleği bıraksın bari...hem sevaba girerim...:p

ulan yapacam gör bak :cat: bu sayede motorun fiyatı 350 lira düşer :queen:

bide öle hırsızlara sosyal mesaj verme ordan öle

ulan bi hırsız enselesen ne yaparsın acep kaydetmek lazım gerçek kişiliğin orda saklı bence :wiinkk:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu ayunun motorunu çalana tarafımdan bir kask hedaye edilecektir :p

Kilit dostadır abi.Hırsız onu ne eder eder götürmesini bilir bence büyük konuşmamak gerekir:cat:

itinayla jelatin sökülür. :wiinkk:
bunu öğrendiğim iyi oldu. :)

::sos::::deliir::::hakem2::

biri şu motoru çalsın artık (((:)

::whip::::pokey::::crying::::151::

jesse çal sen yolla izmire :wiinkk:

Cesi ces sen çal Vasco oynasın...:queen:

yakındır kuzen .. az kaldı evden degilde ilk buluşmaya geldiğinde bi ara bi hokus pokus yapıcaz arkadaşlarla :queen:

arkadaşım hayrola Mandrakemi oldun başımıza...:p

hemen onun şase numarasını söküp benım mondiye yapıstırırız nası olsa mondide 150 cc sorun olmaz plakayıda ona takarız :mrgreen:

harbi çok akıllı bir çocuksun...:p

ben kılıfı çok beyendim:cherry: telefonum hiç çalmaz ama motora binince ne hikmetse herkes motora binmemi bekliyomuş gibi arayıp dururlar,ama öyle tel katacak bi kılıf bulursam alıp takıcam,tel in camı gözükecek bakıcam arayan kişi önemliyse motoru sağa çekip konuşacam yoksada devam edicem...:pr:

aynen uzun gezilerde oraya telefonumu koycam

ulan yapacam gör bak :cat: bu sayede motorun fiyatı 350 lira düşer :queen:

bide öle hırsızlara sosyal mesaj verme ordan öle

ulan bi hırsız enselesen ne yaparsın acep kaydetmek lazım gerçek kişiliğin orda saklı bence :wiinkk:

yapmazsan oğlansın...:bounce:

bu ayunun motorunu çalana tarafımdan bir kask hedaye edilecektir :p

::151::

Kilit dostadır abi.Hırsız onu ne eder eder götürmesini bilir bence büyük konuşmamak gerekir:cat:

kedidir kediiiii................................:p

Son düzenleme:
gültekin abi biz alalım bu ayıyı elini ayağını bağlayıp motorunun jelatinini sökelim gözlerinin önünde :queen:

evet evet o an hemen canlandı gözümde :queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
gültekin abi biz alalım bu ayıyı elini ayağını bağlayıp motorunun jelatinini sökelim gözlerinin önünde :queen:

istanbulda olsam yardım ederdim, sağlam bir beşe-on ile narkoz veremeyeceğim hasta yoktur fekat kafasına vurduğumda beyin sarsıntısı geçirebilmesi için beyninin olması olmazsa olmaz bir şart mıdır :p

Son düzenleme:

Okutmasıda benden artık.... :cherry:

istanbulda olsam yardım ederdim, sağlam bir beşe-on ile narkoz veremeyeceğim hasta yoktur fekat kafasına vurduğumda beyin sarsıntısı geçirebilmesi beyninin olması olmazsa olmaz bir şart mıdır :p

tek tek gelsenize...yokmu akranınız çatacak...:p

sonuna kadaer metahan abimin arkasındayım .. kimse o motora el bile degil göz bile süzemez .. oyar adamı abim oyar .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar