jesse çal sen yolla izmire :wiinkk:
bak valla öle bişey yaparsan şerefsizim canını yakarım...yeminle yaparım bunu...sen şimdi inanmazsın...hadi dene len...:queen:jelatin benim motorun namısı...:queen:
ya aslında onlarda insan evladı...ırgızları çocukken düşünsene...hepsi bir melekti sonucta...şartlar onları bu hale getirdi...ben vereyim birine motoruda mesleği bıraksın bari...hem sevaba girerim...![]()
bu ayunun motorunu çalana tarafımdan bir kask hedaye edilecektir![]()
itinayla jelatin sökülür. :wiinkk:
bunu öğrendiğim iyi oldu.![]()
biri şu motoru çalsın artık (((![]()
jesse çal sen yolla izmire :wiinkk:
yakındır kuzen .. az kaldı evden degilde ilk buluşmaya geldiğinde bi ara bi hokus pokus yapıcaz arkadaşlarla :queen:
hemen onun şase numarasını söküp benım mondiye yapıstırırız nası olsa mondide 150 cc sorun olmaz plakayıda ona takarız :mrgreen:
ben kılıfı çok beyendim:cherry: telefonum hiç çalmaz ama motora binince ne hikmetse herkes motora binmemi bekliyomuş gibi arayıp dururlar,ama öyle tel katacak bi kılıf bulursam alıp takıcam,tel in camı gözükecek bakıcam arayan kişi önemliyse motoru sağa çekip konuşacam yoksada devam edicem...r:
ulan yapacam gör bak :cat: bu sayede motorun fiyatı 350 lira düşer :queen:
bide öle hırsızlara sosyal mesaj verme ordan öle
ulan bi hırsız enselesen ne yaparsın acep kaydetmek lazım gerçek kişiliğin orda saklı bence :wiinkk:
bu ayunun motorunu çalana tarafımdan bir kask hedaye edilecektir![]()
Kilit dostadır abi.Hırsız onu ne eder eder götürmesini bilir bence büyük konuşmamak gerekir:cat:
bu ayunun motorunu çalana tarafımdan bir kask hedaye edilecektir
mont, dizlik te benden. :queen:
ve her bakımıda benden![]()
gültekin abi biz alalım bu ayıyı elini ayağını bağlayıp motorunun jelatinini sökelim gözlerinin önünde :queen:
evet evet o an hemen canlandı gözümde :queen:
gültekin abi biz alalım bu ayıyı elini ayağını bağlayıp motorunun jelatinini sökelim gözlerinin önünde :queen:
evet evet o an hemen canlandı gözümde :queen:
Okutmasıda benden artık.... :cherry:
istanbulda olsam yardım ederdim, sağlam bir beşe-on ile narkoz veremeyeceğim hasta yoktur fekat kafasına vurduğumda beyin sarsıntısı geçirebilmesi beyninin olması olmazsa olmaz bir şart mıdır![]()