salim abi her ne olursa olsun canım abicim kusura bakma ama keske bu yazıyı ozelden atsaydın cok daha hos olurdu . hani biz bilemeyiz aranızda ki durumu ama bunca kısının ıcınde bu yanlıs
farukcum zaten bu yazıda bir aileye katılmaktan bahsedilmiyor .sadece olan bir şeyden yani eskişehir mt bir aile olarak gösteriliyor . için rahat olsun bir guruba üye toplamıyoruz , katılmana gerek yok
aile eskıişehir mt oluyor gökhancım , köprü ile bir alaka sezemedim hangi köprü bu ?
topicin kalitesi iyice düşmeye başladı..r:
ben o aileye katılmasam olurmu![]()
arkadaşlar bana inanmıyor gibi konuşuyorsunuz ben vallaha billaha başaran motorun yerini bile bilmiyorum eğer benim borcum varsa kanıtlasın bu kadar insanın içinde sahtekar durumuna düştüm ve resmen iftiraya kurban gittim
senin bana gökhancım demen için 10 yıl daha ekmek yemen lazım:farao:
ne dıyım birader direk gökhan diyim o zaman , biraz nazik davranalım diye yazdık o lafı tamam
benım yaşım senden küçük olabılır ama ben hayatın felek çemberinden geçip gideli çok oldu . yanlız argo bir laf yazarsam soyle
öyle laf yazmak ıcın ne 10 yıl ekmek yerim , neden bana 10 yıl ekmek yedirecek delikanlı çıkar . şurda aynı şehirin motosiklet sevdalıları olarak bir ortak yerimiz sohbetimiz olsun diyoruz . ne bu yani istemiyorsan selamı sabahı keseriz birader çok zor değil yani
bana ne bilader de nede gökhancım de dikkatini çekiyorsa ben zaten büyüklerine saygı gösterenlerle muhattabım senden 6 7 yaş büyükler bile bana abi diye hitap ediyor. O felek dediğin çemberi elarabası tekeri sandın heralde sen 50 60 yaşındaki adamlar bukadar edebiyat yapmıyor mümkünse saygılı olalım yoksa ben bugünden sonra kendime saygısızca konuşacak insanlarla muhattap olamam
benim agız alıskanlıgım bu sekılde biz birader lafı ile buyuduk , allaha şükür büyüklerimiza saygılıyız ve 1 dediklerini 2 etmeyiz , feleğin çemberi el arabası tekeri degıl hayat arabası biz biraz erken bindik allahın izniyle de yolumuzda gidiyoruz . sen yanlıs hatırlamıyorsam en cok 1983 dogumlusun benden 6-7 yas büyükleri kendine abi dedirtiyorsan helal olsun , bende kendimden 6 -7 yas buyuklere abi derim zaten , ve ben edebiyat yapmıyorum üstad , 50 -60 yasında olupta benım yasadıgım hayat tecrubelerını yasamayan bir yıgın insan var , ben seninle saygısızca konusmadım , yada saygısız konustugum cumleyı goster yanlısımız varsa özür dilemesinde biliriz evel allah , aynı fikirdeyim saygısız konusanlarla muhatap olma fazla başın agrımasın sonra, benım gibi ( bu baş ağrısı mt dışı ilişkilerimden kaynaklanmaktadır.)
cümleten iyi geceler[/QUOTE
Benim doğum tarıhimi bana sen öğretemezsin (yanlış biliyorsun) ayrıca ALLAH'a çok şükür benim başımı kimse bu güne kadar ağrıtamadı Sen kendi doğum tarihini bil yeter ve Derdimde sana abi dedirtirmek değil ama herkez birbirine saygı çerçevesi içersinde davranmayacaksa muhattap almayalım Kİ şunun üzerine bastırmak istiyorum bence saygının anlamı çok geniş sana göre çok daha dar olabilir Daha fazla tadımız bozulmasın ALLAH'ın selameti üzerinde olsun
Hamzacım canımın içi aşkım benım nie bozuluosun lafımaya herkez özgür abi ben o aileye katılmaz istemiyorum herkezlede arkadaş olmak istemiyorum yani bunda kırılcak bozulcak bişi yok.
Ya Birileri birilerinden hoşlanmıyorsa muhattap olmak istemiyorsa bunu daha fazla uzatmanın tartışmanın gereği yok hiç kimse herkezle iyi olacak herkezle samimi olucak diye bi kanun kuralda YOK.
Böyle geldi Böylede gidiyor...buna çomak sokmayalım artık kımın kımle anlaştığı kımın kımle toplaştığı belli...
Benim doğum tarıhimi bana sen öğretemezsin (yanlış biliyorsun) ayrıca ALLAH'a çok şükür benim başımı kimse bu güne kadar ağrıtamadı Sen kendi doğum tarihini bil yeter ve Derdimde sana abi dedirtirmek değil ama herkez birbirine saygı çerçevesi içersinde davranmayacaksa muhattap almayalım Kİ şunun üzerine bastırmak istiyorum bence saygının anlamı çok geniş sana göre çok daha dar olabilir Daha fazla tadımız bozulmasın ALLAH'ın selameti üzerinde olsun
Bebeğim bitanem herşeyim tamam haklısın ama insanların yüzüne böyle konuşup mutsuz etmenin ne manası var dimi :wiinkk:Tabi ki herkesin kendi kararı canımcım ama keşke bu kararı başkalarına belli edip kalbini kırmadan uygulasaydın :cat: Nese bidenem canın sağolsun :cat:
hamza sana bakış açım değişti kırmızı yazılardan sona:queen::mrgreen: faruk'la aranızda ne var bilmek istiyom:queen::queen::queen:
senin motora benzer bi motor gördüm. kafası yoktu ama büyük ihtimalle senin motordu.dikmeleri düzgün ön jant yeni gibiydi. bilgin varmı?
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
digi_boy26, headhunter251
ahmedim napıyon kafan şişti demi dinneye dinneye :queen: