İşte bu da benim tutku kaynağım ender Honda'm... :))

Bu da benim bir hafta önce aldığım makinem xl 185s... Herkese neşeli ve güvenli sürüşler...

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Bu motosikletin tanıtımını gördüm diye hatırlıyorum ama.. Hayırlı olsun güzel bir makine:rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
hayırlı olsun.....:)...güle güle kullan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan eski yunus motorlarından

hayırlı uğurlu olsun.sahibinden.com da görmüştüm sanki

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun hayırlı ve keyifli sürüşler:rendeer:

çok güzel sesi var demi bunun:) kazasız günlerde kullanman dleğiyle:)

Evet,almamda vakt-i zamanında amcamda var olmasının payı büyüktür. Özellikle rölantide ve yüksek viteslerde gaza köklendiğinde çıkardığı kalın ve tok ses beni cezbetmiştir...

fiyatı baya uygundu.kullanımı nasıl peki?izlenimlerini paylaşabilirsen sevinirim:cat:

fiyatı baya uygundu.kullanımı nasıl peki?izlenimlerini paylaşabilirsen sevinirim:cat:

Memnuniyetle paylaşırım elbette. Bu makineye hayranım ama objektif olmaya çalışacağım.

Gidonunun geniş olması kanaatimce rahat bir sürüş pozisyonu sağlıyor. Gaza tepkisi,çekişi tek kelime ile harika.5 manuel vitesli,185cc. Yaptığım denemede maksimum hızını 110 olarak gördüm ama bu hıza ulaşmak -ölçmedim ama- oldukça kısa bir zaman alıyor. Modeli 1991 ama kilometresinin düşük olması modelinin eski olmasını nazarımda telafi etti. Frenleri disk olsa daha iyi olurmuş ama yine de tatminkar. Önem verenler için şunu söyleyebilirim;motosikletin her yerinde made in japan ibaresini görebilirsiniz. Bir Honda klasiği...

Hayırlı olsun abi.Kazasız sürüşler dilerim.O tarz motosiklet kullanmanın farklı bir zevki olsa gerek.
Saygılar:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar