Sizde Otobüs Egzost'unda Isınanlardanmısınız?

:D Ben eksozun kokusuyla değil direkt eksozla ısınıyorum deyiyorum kışın KARABÜK çok sert geçirir kışı -1 ,-2 derecede seyahat ettiğim bile oldu ve her 10 dakkada bir inip eksozdan ısınıyordum heytt bee ne kıştı ama

Egzoz değil de, otobüslerin arkasındaki hava boşluğu iyi geliyor. Rüzgar daha az vuruyor, daha az üşüyorum. Yine de fazla yakın seyretmek gerektiği için çok tehlikeli, ilk frende tampon çıkartması olma riski var.

Kaskı temizlerken özellikle vizörün iç kısmından resmen kurum çıkıyor. Psikolojik olarak öksürmeye başlıyorum direkt. Nefret ediyorum dizellerin kara kara eksoz dumanından. Ben üşümeyi tercih ederim.

arkadaşlar şuan kendimi sonbahardaymışız gibi hissettim:silent: boş verin ya böyle şeyleri önümüz yaz soğuğu aklınıza getirmeyin 6ay enaz:cherry:

millet önemli bi hatırlatma

Motorlu Araçlarda özellikle Dizel Motorların Eksozlarından çıkan Karbonmonoksit Gazı 1. Derecede Kanserojen Madde Açığa çıkarıyor Ve Kanseri Büyük ölçüde Tetikliyor. Dolayısıyla Dizel Eksoz Gazından Uzak Durun

hocam iyi olur aslında denemedım ama

Egzost aslında sanılanın aksine direk yuzume gelmiyor dostum evt mutlaka soluyorum ama oyle deli gibi direk suratıma gelecek sekilde durmuyorum zaten onunde. Sayet egzost'un seviyesi motorun lastigi civarında ise bacakların manyak ısınıyor sanki komur sobası gibi yani fazla solumuyorsun karbonmonoksit gazını :cherry:

Birde yeşil otobuslerin (mercedes) motor ızgaraları var arka yan tarafta onlarıda tavsiye ederim kısın ve serin havalarda tam bir kalorifer etkisi yaratıyor yanında durunca! Ustelik egzost gazı'da yok :cherry:

ben bu işi bazen abartıp yol kenarında motorla otobs beklediğim günleri biliyorum :):) donmak insana böle şeylerde yaptırıyo işte :queen:

Yok artık daha neler yau :cyclopsan
Koklamayın öyle egzoz filan kebapçı kedisi gibi :cherry:

abi bazısı tam kızartma yağı gibi kokuyor biyo dizel canım kızartma istiyor sonra karnım acıkıyor :)

O biyodizeller çin restoranları gibi kokmuyor mu ha kokmuyor mu? Nolur bi allahın kulu da onaylasın yaa. Bi tek bana öyle gibi geliyor olamaz... :)

bir keresinde yağmurda ıslanmıştım tir tir tirreyerek yolda giderken bi otbüse denk geldim ışıklarda hayatımı kurtarmıştı aslında eksoz diğil komple otbüsün arka bölümü sıcak oluyor ve rüzgar sıcağı üflüyor tam arkasında duruncada baya bi rahatlatyor adamı tavsye derim eksozu yutmayın ama sıcaga yaklaşın :)

Isınmak için otobüs egzostundan medet umduğuna göre gerekli motosiklet giyimini kullanmıyorsun. Bazi kıyafetler kışın bile insanı sıcaktan terletiyor. iyi sürüşler.

O kışın insanı terleten kıyafetlerden istiyorum ben. Parası neyse veririz. Ben öyle bişey olduğuna inanmıyordum da bugüne kadar, mesajınızı gördüm sevindim.

Neymiş o kışın insanı terleten ama bizim bunca zamandır bilmeyipte imirin iti gibi titrememize neden olan motosiklet kıyafetleri?????

Yok artık daha neler yau :cyclopsan
Koklamayın öyle egzoz filan kebapçı kedisi gibi :cherry:

O biyodizeller çin restoranları gibi kokmuyor mu ha kokmuyor mu? Nolur bi allahın kulu da onaylasın yaa. Bi tek bana öyle gibi geliyor olamaz... :)

öhhmmşey olabilir tabi neden olmasın dimi ama valla o sıcakta dik rampa çıkarken nasıl mis gibi kızartma kokuyordu biliyormusun karnım acıkmıştı zaten önümdeki otobüsü yiyecektim misgibi patates kızartmasıydı ya :mrgreen::mrgreen:

O kışın insanı terleten kıyafetlerden istiyorum ben. Parası neyse veririz. Ben öyle bişey olduğuna inanmıyordum da bugüne kadar, mesajınızı gördüm sevindim.

Neymiş o kışın insanı terleten ama bizim bunca zamandır bilmeyipte imirin iti gibi titrememize neden olan motosiklet kıyafetleri?????

Geçtiğimiz kış boyunca tek şikayetim yoğun trafik ortamında kışlık kıyafetlerin içinde terlemekti. Herhangi bir özel donanım kullanmadım. Ama dileyen (su soğutmalı motorlar için) motorun soğutma suyunu kullanarak ısıtma yapan özel kıyafetler kullanabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar