Buradan Motorumu Çalan Hırsıza Makinayı Helal Edicem..

kanka allah iyiliğini versin valla başlığa bakınca eyvah dedim kankamın drahtörü getti dıklayıp okuyunca oh dedim kanka sen başına işmi arıyon adamlar benim cincunun benzin musluğunu sökmüşler depoyu boşaltmışlar isteselerdi içine bir avuç en ucuzundan şeker atabilirlerdi kanka büyük söyleme gözüyün çappagını yiyem

Aynen ben de once korktum, sonra mesaji okuyunca rahatladim. Abi, sen yine de buyuk lokma ye, buyuk konusma, kafalarina koyunca bir yol buluverirler, yeter ki biz kafalarina is dusurmeyelim...

metehan abi motor duruyor dimi :queen::queen:

makina canavar...:cat:

mete abi kurt kapanı mayın filanda kurdunmu abi??:queen:

ben aslında biraz eğitim vericem motoruma...ırgıza uçan tekme atabilsin..

Honda Uçan Tekma Onda...:queen:

@mete_han motor hala duruyorsa üç defa masaya tak tak tak vur!! :p

nazar değirceksiniz makinacağızıma...:p

abi sanki motor cbr 600 bana hırsız o motor için o kadar ugraşmaz sen rahat ol :queen:benim gariban mz 251 on senedir kapının önünde kaldırımda direksiyon kilitiyle duruyor necisin diyen yok :queen:

öle ama ırgız işte...mobilet bile olsa gözü kalır...

walla salam yerde çıkması zor :)

ben bile çıkarırken bel fıtığı olcam daha ne...:p

Aynen ben de once korktum, sonra mesaji
okuyunca rahatladim. Abi, sen yine de buyuk lokma ye, buyuk konusma, kafalarina koyunca bir yol buluverirler, yeter ki biz kafalarina is dusurmeyelim...

olacağı varsa olur be haco...:wiinkk:

haklısın abi :D bende seni ilk gördüğüm zaman korktum :D acaba bu adam üstüme otursa ne olur die :)))))

fantazilerin olduğunu bilmiyordum...:queen:Yuvacıkta görüşmek dileğiyle...:wiinkk::cherry:

Hırsızlara meydan okumuşsun, onlarda yanıtsız kalmazlar bence :)

sanada meydan okurudum ben...:palacam yavuklunu elinden...:p

Abi Devir İşlemlerini Ve Masraflarınıda Karşılayacakmısın?

o kadar değil be haco...:pbenzin parasıda verseydim...gidecekleri yere kadar...:p

Mete beğ. Bizim buralarda Demir ferforjeleri dakikadan kısa sürede kesip çıkarıyorlar,evi talan ediyorlar :p Sen bi kaç önlem daha al istersen :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gece yatıyorsun bişey yok sabah kalkmışsın, anaaaa hamile: o kadar hızlı ve sessizler:queen:

Motosikleti
Dl650vstorm
o daracık yere iyi sığdırıyon motoru helal valla...bende apartmanın içine koyuyom brandayıda çektimmi iş bitiyo. çoluk çocuk tu toz du hırsızdı kafam rahat. bu arada depo kılıfın hayırlı olsun .biraz böyle hevesimi aliim bende alıcam ziraa çok çiziliyo.

gece yatıyorsun bişey yok sabah kalkmışsın, anaaaa hamile: o kadar hızlı ve sessizler:queen:

Daha çalınmadı mı bu cbf.... :p

başıma bir hal kaza bela gelirse bilinki Adanalı ve Urfalı bu abilerin nazarındandır...:salut::p

o daracık yere iyi sığdırıyon motoru helal valla...bende apartmanın içine koyuyom brandayıda çektimmi iş bitiyo. çoluk çocuk tu toz du hırsızdı kafam rahat. bu arada depo kılıfın hayırlı olsun .biraz böyle hevesimi aliim bende alıcam ziraa çok çiziliyo.

kanka ben artık dzlik kullanıcam...bu nedenle aldım inan...valla motorumu görsen seninkinden farkı yok o kadar temiz kullanıyorum...:p15000 i devirdim...:pAllaha şükür tık yok...:cat:doğru seçim :cat:

Motosikleti
Dl650vstorm
kanka ben artık dzlik kullanıcam...bu nedenle aldım inan...valla motorumu görsen seninkinden farkı yok o kadar temiz kullanıyorum...15000 i devirdim...Allaha şükür tık yok...doğru seçim

zaten dizlik alıyosan kılıf şart iyi yapmışsın. yav bizim burda hasırcılar diye bi mağaza var orda paket içinde dizlik,dirseklik,eldiven üçü aynı pakette 12,50 ytl ye satıyolar gayet ucuz ..ama ne kadar kaliteli onu bilmiyom işte

Son düzenleme:
abı ben motorla garaja sıgamam senın zıra motoru soksam ınemem ustunden

hoşgeldin dostum...geçmiş olsun...:p

bahsettiğim olay kışın olmuştu :p

Yav sizde conolar var...özel eğitimli ırgızlar...:p

maşallah nazar değmesin:mrgreen:
zaten dizlik alıyosan kılıf şart iyi yapmışsın. yav bizim burda hasırcılar diye bi mağaza var orda paket içinde dizlik,dirseklik,eldiven üçü aynı pakette 12,50 ytl ye satıyolar gayet ucuz ..ama ne kadar kaliteli onu bilmiyom işte

haco 12 ytlye mukavvadanmı onlar...bisiklet şeysimi acaba...belkide bebeler içindir falan...:)bi incelesene...

Devrem bizde motosiklet duman etme bu aralar tutulmuyor..:mrgreen:

Korsan cd cilik revaçta....:p

.
http://www.hurriyet.de/?navi=sonarticle&banner=0&docid=8761321&cat=3206

sorunlar çözüldümü babiş...topik uçmuşda...

2008. hızları örümcek adam gibi dosdum sen kafanı yorma yineda malına iyi sahip ol. önlemini al. ALLAH a emanet et. işini şansa bırakmamanda akıllılık etmişsin.Benim araç da otoparkta duruyordu. ŞER.........hertarafına yaklaşık 10 küsür çiviyle yıldız çizmişler a........k.....evlatları.

Motosikleti
Dl650vstorm
inceledim galiba bisiklet için... gayet dandik bişey gibi gelmişti zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar