Benzin ve Kredi Kartına Kampanyalar hak.

Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün aklıma geldi fikirlerinizi alayım dedim.Şimdi bildiğiniz üzere akaryakıt firmaları ve bankalar tüketimi maksimize etmek için düzenli olarak akaryakıt ve kredi kartı kampanyaları yapıyorlar.Shellden 2 sefer 100 ytl benzin alın şu kadar bonus ya da para puan kazanın tarzında.Taktir edersiniz ki bu kampanyalar biz motosiklet sürücülerinin işine pek yaramıyor. Sizce ortak bir talep ortaya koyup sadece motosiklet sürücülerine özel kampanya istememiz mantıklı olur mu :cherry: Gerçi plakaya göre nasıl yapılır edilir bu iş uğraşırlar mı bilmem ama sadece bir fikir ben shell in patronu olsam yapardım böyle bir kampanya. :queen:

Keşke olsa:)benim motor 10 liraya full oluyor.10 lira ile 140-160 km falan gidiyorum:cherry:

Son düzenleme:
biz o pazarda çerez oluruz gibi gelio. adamlar otomobilleri bile ikinci plana attı asıl hedef dewamlı yollarda olan we durmadan akaryakıt tüketen otobüs we kamyonlarda bizi düşünen olmuyo maalesef

Aslında devletin MOTOSiKLETi TEŞVİK adına motosikletlere benzini normal araçlardan daha ucuz verilmesi için yasa çıkarması lazım diye düşünüyorum.

Mesela benzinden alınan vergiler -motosikletlere özel- düşürülsün.
3.38 liralık benzin motosikletlere 2.5 liraya verilsin mesela.

O zaman hem motosiklet piyasası canlanır, hem küresel ısınma ve trafik problemlerinin çözümüne katkı sağlanır hemde milli gelire 1 nebze katkı olur.

Aslında devletin MOTOSiKLETi TEŞVİK adına motosikletlere benzini normal araçlardan daha ucuz verilmesi için yasa çıkarması lazım diye düşünüyorum.

Mesela benzinden alınan vergiler -motosikletlere özel- düşürülsün.
3.38 liralık benzin motosikletlere 2.5 liraya verilsin mesela.

O zaman hem motosiklet piyasası canlanır, hem küresel ısınma ve trafik problemlerinin çözümüne katkı sağlanır hemde milli gelire 1 nebze katkı olur.

ozamanda motorlu akaryakıt kaçakçıları çıkar ortaya :queen:
günde 50 sefer yapıp depoyu boşaltsa :silent: 500 litre yapar 2,5 dan alıp 3,0 e satsa 25 ytl yapar iyi para aslında :queen:

arkadaşlar biraz konu dışı ama acilen a2 ehliyet almam lazım
yardımlarınızı bekliyorum

Kredi kartıyla benzin almak bana hiç cazip gelmiyor.Benim düşünceme göre paran varsa benzin koyar binersin, yoksa binmezsin motosiklete.Parasını henüz vermediğim benzinle gezmek yüreğime oturur heralde.
Tabi farklı görüşlere de saygım sonsuz.:bounce:

Son düzenleme:
Bidon koyun arka çantaya :) Benim depo 40 küsür liralık alıyor, arkaya da 19 litrelik damacana koyarsam zannedersem "100 liralık yakıta bonus" kampanyalarından yararlanabiliyorum :p

Ben sürekli Opetten almaya özen gösteriyorum benzini..

Puan birikiyor, onla da benzin alıcam kendime :mrgreen:

hafta sonu direk alpete gidicem otobüs kaldıysa otobüs alıcam

vasco telefonu hangisi veriyormuş yanaştıralım kamyonu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar