Sertifikası olmayan birinden alacağın eğitim, senin ölümüne bile neden olabilir. Forumda görmüyor musun yalan yanlış bilgisi olan yüzlerce insan var. Bu insanlardan mı eğitim istiyorsun???
"Ben 1000'lik ile başladım bir şey olmadı" diyen birinin sana kazandıracağı ne olabilir ki, sordun mu hiç kendine?
evet doğru 1000lik neymiş ben hayabusadan başladım
Size katılıyorum ve anlıyorum ne demek istediğinizi, bu site 51000 üyeye sahiptir ve kesinlikle aramızda çok bilinçli yıllardır kullanan ve 100.000 km den fazlasını yapmış insanlar vardır aramızda, bu değerli abilerimiz ablalarımız yılların vermiş olduğu tecrübe ve kazalar, en azından nerde ne yapacağımızı önceden kestirebilmek ve faydalanmak adına çok güzel ve faydalı olacağını düşünüyorum. 1 veya 2 saat bunun için boş bir alanda her hafta gönüllü birini yani tanıdık ve güvenilir birini aramızda seçersek ne gibi zararı olacak ki? aksine motosiklet sevgisinin sadece forumda veya para ile isim yüceltmek yerine o kişinin ne kadar asil olduğunu ve gerçek motosiklet sevgisine sahip olduğunu gösterecektir. JLS kardeşim sana hak veriyorum, çok güzel düşünmüşsün ve aynı zamanda hoşgeldin.
evet bencede haklısın akburak bize tekteker yapmayı öğretsin :queen:
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.