Motosiklet.net üyelerine özel eğitim

arkadaslar bu egıtımler ınanın cok önemli ve gereklıdır. bende mutlaka bu egıtıme katılmak istiyorumm. yani suanda ben katılacaklardan 1 kısıyım.. baska kesın katılmak ısteyenlerde isim yazdırsınlar kı en kısa surede egıtımı alalım, sezon tam baslamadan..

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bu egıtımler ınanın cok önemli ve gereklıdır. bende mutlaka bu egıtıme katılmak istiyorumm. yani suanda ben katılacaklardan 1 kısıyım.. baska kesın katılmak ısteyenlerde isim yazdırsınlar kı en kısa surede egıtımı alalım, sezon tam baslamadan..

Sen katılacaklardan 1 değil 2 kişisin cnm hatta 3 :mrgreen: sen nereye ben oraya ensende biterim walla kanka :queen: EĞİTİM ŞART :mrgreen: Espri bir yana katılmak isteriz elbette ismimizi yazdıralım o vakit hemen :cat: Emeği geçen herkese çok teşekkürler çok güzel bir imkan bizler için :rendeer:

Eğitim gelişimin bir parçası bende katılmak isterim ama gün ve saatler uyarsa.

tebbrikler güzel bi düşüncetarıh ve saat bellı olduğuzaman bende katılmak isterim vardia li çaliştiğim için saat ve tarih veremıyorum

Metin Abi bende katilmak istiyorum.

Abi ozur dilerim vardiyam uymuyormus :( gelemiyorum :(

Son düzenleme:
yapılan çalışma kulağa güzel geliyor fakat amaç motorcuların eğitimi ise ücretsiz daha geniş kapsamlı bir eğitim yapılmalı ve gönüllü olan arkadaşlar olarak organizasyonu yapılmalı bence..maksad eğitim yapmak değil yaygın ve ücretsiz eğitim yapmak olmalı bence...sizce?

sevgili metin abim . şimdilik askıdayım ama tarih yakınlaşınca olumlu yada olumsuz bir cevap vericem .. ilgilendiğin için teşekür ederim

Eğitim şart şart da arkadaşlar eğitim için istenen ücret bence çok yüksek ve
ben o ücret yüzünden eğitim alamıyacağım malesef keşke biraz daha uygun
olabilseydi şimdiye kadar 10 kişi değil 100 kişi baş vurmuştu.

sevgili metin abim . şimdilik askıdayım ama tarih yakınlaşınca olumlu yada olumsuz bir cevap vericem .. ilgilendiğin için teşekür ederim

askısı yok bu işin abicim. kişi sayısının netleşmesi lazımdı. Ama görüyorum ki Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen sitesinde herkez motoru yemiş bitirmiş, kimsenin eğitime ihtiyacı yok.

Motosiklet.net' te eğitim amaçlı tüm çalışmalarımı şu an için askıya alıyorum arkadaşlar. Eğitim iptal edilmiştir.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Metin hocam;

özel mesajına cevap yazmadım çünkü buradan destek olmayı düşünüyordum.

Fakat doğrusunu istersen olabileceğine inanmadığım bir konuydu.
Kalbini kırmamak için bişey yazmadım.

Bizim insanımız, herşeyi bedava istiyor.
Herşey ayağına gelsin istiyor.

Senin yaptığın bir nevi Donkişotluk.

Gördüğün gibi yeldeğirmenleri dönmeye devam ediyor.
Yapacağın bişey yok.

Burada bildiğin bir şeyi paylaştığında bile eleştiriliyorsun.
Eğer senin verdiğin bilgi, bir başkasının inandığı bilgiyle çelişiyorsa, dalga bile geçen oluyor.

Ne yapalım şimdi?

Çocukla çocuk olmayalım diyoruz.
Yola devam ediyoruz.

Yani kızma.
Elimizdeki malzeme bu.

Forumlarda yazılan yazıların yarısından fazlası(şikayetler) motosikletlerin trafikte adam yerine konulmamaları.
Arkadaşlarımızın hemen hepsi, trafikte ciddiye alınmamaktan yakınıyorlar.

Ama hiç kimse kendine şu soruyu sormuyor.

Ben motosikleti ne kadar ciddiye alıyorum?

Motosiklet kullanıcılarının çoğu ehliyetsiz.
Motosiklet kullanıcılarının sadece beşte biri kask takıyor.
Plakasız,aynasız, farsız,ehliyetsiz, kasksız motosikletlerin gezdiği trafikte, kim onları ciddiye alır ki?

Kendini ciddiye almayan bir topluluk, karşısındakinden ciddiye alınmayı beklemesin.

Bu şekilde devam ettikçe, motosikletçi trafikte sinek psikolojisi ile gezmeye devam edecek.

Sen bir de kalkmış, eğitim diyorsun.:)

Ohooo diyorum.

Hele bir dur soluklan.
Önce motosikletçiler senin bulunduğun yere bir varsınlar.
Sonra o da olur.:)

Coq kardesim ne bilim, cogunlugun hala akli bi karis havada burada biliyorum da , ayaklari yere basan 10 kisi lazimdi bana :) o da cikmadi

kaç bin km yol yaptigimi ve ne kadardir motor kullandigimi bilmiyorum ve hala daha ogrenmem gereken cok sey var biliyorum bunun sonu yok...

buldugum her egitime katilma cabasindayim siradaki egitim bu

http://www.superbikeschool-turkiye.com/

150 ytl ye cok diyen arkadaslar fiyatlarina hic bakmasin bu egitimlerin. pahalli egitimlere gidin demiyoruz kimseye ama 150 liralik bir egitime cok para diyen adam ayda sigaraya ya da abuk subuk seylere kac para verdigini bi oturup dusunsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar