üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok kalabalık bir sabah kahvaltısı oalcağa benziyo ama sadece ebnziyo diyebilirim.

umarım aç kalmayız ..... haa bunun için mi gelememiycen....hahahahaaa.....
gel yaf sende gelmezsen senin sebebin ne olar ki...gelemezsen şayet bende teessüflerimi iletiyorum bir fenerbahçeliye yakışmaz diyorum ve nokta :)))

arkadaşlar motorla gelemem sanırım ehliyet yok ya trf de dert olmim adamların başına en iisi arabayla gelim ben ataşehirdeyim gelen varsa götürebilirim... bostancı e-5 den de alabilirim...
nursen sende kahavaltıya gelirsin inş bayağı kalabalık olcaz durum onu gösteriyor.alartık bimotorda sen yaw.

Tam olarak nedir arkadaslar toplantının sebebi acabilirmisiniz cocuk esirgeme ziyareti de bizim yapabileceğimiz nedir ona göre gelelim

kahvaltı etmek için gitmicez heralde :)

bilgi vericek kimse yok heralde

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tam olarak nedir arkadaslar toplantının sebebi acabilirmisiniz cocuk esirgeme ziyareti de bizim yapabileceğimiz nedir ona göre gelelim

kahvaltı etmek için gitmicez heralde :)

bilgi vericek kimse yok heralde
yurda gitmemizin sebebi ordaki kardeşlerimize elimizden geldiği kadar maddi manevi yada yanlarında olarak onlara güç ve destek vermek asıl amaç bu,aynıgünün sabahıda çengelköyde toplanıp kahvaltı yapmak uuzunzamandır kalabalık bir buluşma yapamadık çoğumuz busayede yeniden görüşüp özlem gideririz.

sen simdi cocuklarıda yersin :)
yok onlara kıyamam ekmek bandırırım sadece:queen::p

Son düzenleme:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buraya yazın yerinizi buluşur beraber gideriz bende sevgilimle gelicem

ben kucukyalı 63 durağının orda oturuyorum siz uyarsa burda buluşuruz uymas sa ben size uyarım:)

arkadaşlar motorla gelemem sanırım ehliyet yok ya trf de dert olmim adamların başına en iisi arabayla gelim ben ataşehirdeyim gelen varsa götürebilirim... bostancı e-5 den de alabilirim...

nihayet araba ile gelecek biri... yuppi.... nursu.. yuva listesinde olmadığını biliyorum ama çocuklara gidecek eşyalar hep havaleli yer kaplıyor anlıyacağın... bakarsın senden sonra çengelköyden üsküdara bize eşyaları taşıman için yardım isteyebilirim.. ekipte arabalı biri olmazsa.. uygun olursan bize nakliye kısmında destek verirsen sevinirim... :silent::silent:

tamam bende geliyorum hem tanısmıs oluruz

gel gel.. yazdım bile listeye adını... bu arada size ben detaylı bir açıklama yapim.. 4 mayıs günü çocuk esirgemeye ait 7-12 yaş grubu çocuklarımızın bulunduğu bir yuvaya ziyaret yapıp her sene gerçekleştirdiğimiz BAHAR ŞENLİĞİMİZİ yapacağız.. Hıdırelleze denk gelmesi vesile oluyor.. Bu ziyarette yuvadaki çocuklar için KARAGÖZ-HACİVAT perdesi açıyoruz, mısır patlağı arabası kiraladık çocuklara sıcak sıcak mısır dağıtacağız.. müzik var dans edip şarkı sölicez... ayrıca ikindi saati çayına denk geldiğimiz için içecek süt ve yanında kek, kurabiye ev yapımı hamur işleri getiriyoruz... Ve oyuncaklar, balonlar, star ballons v.s. aklıma gelmeyen bi çok şey var şimdiii... İŞTE AMAÇ BU.. çocuklara keyifli bir gün geçirmek.. ANCAK YUVAYA ZİYARET KİŞİ SAYISI SINIRLI VE LİSTE NE YAZIIK Kİ DOLDU...:salut: bizde düşündük genede çocuklara bizimle birşeyler iletmek isteyenler olursa ve birbirini özleyen MT çiler sohbet etmek isterse birde aynı günün sabahı kahvaltı yapalım dedik.. :bounce:::pala::

çay+melemen+boğaz havası ve manzarası+sıcak sohbet (daha ne olsun) :wiinkk:
ardından da çocuklarla geçirilecek güzel bir öğleden sonra...:cherry:

Son düzenleme:
ewet bostancı kucukyalı yakınlar artıyo konvoy yapıcaz galba iii iiii guzel hehe sdv ben srht949 burdan gelicez isteyen varsa takılsın ordan çiçekciden gizemi alıcaz sonra burhan felegin onunden aparatı alıcaz bu guzergah ustunde takılan olursa gelsin bagdat caddesi minibusu yolu falan fıstık guncelllllll

ya abi bu yuvaya ziyaret kişi sayısı niye sınırlı ki yaa offf gelemicekmiyiz yani şimdi ziyarete :pr:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
ok

ewet bostancı kucukyalı yakınlar artıyo konvoy yapıcaz galba iii iiii guzel hehe sdv ben srht949 burdan gelicez isteyen varsa takılsın ordan çiçekciden gizemi alıcaz sonra burhan felegin onunden aparatı alıcaz bu guzergah ustunde takılan olursa gelsin bagdat caddesi minibusu yolu falan fıstık guncelllllll

uyar bana cuma aksamdan konusuruz yine

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
senin hane tam neresinde kalıyor bostancının

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar