- Konu Yazar
motorun arka kuyruk kısmının rengi genelde cbr lerde siyah ama bunda gri olduğunu söyliyor böyle modeller varmı acaba yoksa sizdemi ilk defa görüyosunuz
arkadaşım çok oynamış motorla. daha temiz düzgün bişeyler bulabilirsin. yeşil siyah kırmızı ve gümüş gri . renk uyumu berbatr:
Birkaç seçenek olabilir...
Motosiklet kırmızı-siyah fakat kuyruk değişmiş mavi-siyah cbr125 kuyruğu takılmış...
Yani kuyruk değişmiş veya boyanmış.
Boyanma ihtimali daha fazla kuyruktaki cbr125 stickeri orjinal değil.
Veya motosiklet kırmızı-lacivert , fakat frenajdaki stickerler değişmiş siyah yapılmış...
Fakat sakal komple siyaha boyanmış... Sonuç olarak bu motorla çok oynanmış.
Ön cam cam boyasıyla boyanmış fara film çekilmiş. Stop lambası da boyalı.
Motosiklet doğan görünümlü şahin olmuş.
Ha bu arada artçı koltuğu da ya değişmiş ya da üzeri birşey kaplanmış. Orjinal değil.
Egsozda ezik var sağa düşmüş.
Benim tahminlerim böyle motosiklet üzerinde.
vazgeç bundan aynı paraya tahminen 0 km bi Apache alırsın...onla bu kadar oynamana gerek yok güzel olması için![]()
:queen:görkem gerçekten süpersin işte motorcu diye buna derim ben alacak arkadaşada orhandan vazgeç gönlümü hediye ediyorum
öyle bi iddiam varsa yalan oliyim...benim amacım vatandaşa hizmethocam sende herkese TVS aldıracaksın, öyle bi iddiayamı girdin yoksa![]()
Birkaç seçenek olabilir...
Motosiklet kırmızı-siyah fakat kuyruk değişmiş mavi-siyah cbr125 kuyruğu takılmış...
Yani kuyruk değişmiş veya boyanmış.
Boyanma ihtimali daha fazla kuyruktaki cbr125 stickeri orjinal değil.
Veya motosiklet kırmızı-lacivert , fakat frenajdaki stickerler değişmiş siyah yapılmış...
Fakat sakal komple siyaha boyanmış... Sonuç olarak bu motorla çok oynanmış.
Ön cam cam boyasıyla boyanmış fara film çekilmiş. Stop lambası da boyalı.
Motosiklet doğan görünümlü şahin olmuş.
Ha bu arada artçı koltuğu da ya değişmiş ya da üzeri birşey kaplanmış. Orjinal değil.
Egsozda ezik var sağa düşmüş.
Benim tahminlerim böyle motosiklet üzerinde.
yaw arkadaşlar tvs apache yı satmadıgı kişi kalmadı arkadaşın heryerde bayısı var aman haa dıkkatlı olun elını verıp kolunuzu kaptırabılırsınız:queen:öyle bi iddiam varsa yalan oliyim...benim amacım vatandaşa hizmet:mrgreen: