Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
1)Motosiklet tutkunlarına yeni kasa gsx 650f denildiginde ilk söyledikleri "çok agır" oluyor. Testi yapan arkadaş bu agırlık konusunu bir açıklıga kavuşturması gerekirdi.O kuru agırlıgı 216 kg olan( yaş agırlı 240 kg civarı olur sanırım) motor sürücüye sorun yaratmıyor mu?
2)Motorun 240 kg olması nedeni ile kilo başına düşen hp 'de düşüyor yani motor atak bir motor olmaktan çıkıp yavaş yavaş hantallaşmaya başlıyor. Tabi bu düşünceler teorik. Testi yapan arkadaşın bundanda bahsetmesi gerekirdi. Agırlık hp'den nekadar çalmış , motor o kiloya rağmen hala "atak bir motor" olma özelligini koruyabilmiş mi?
3)240 kg agırlıgı olan gsx650f'in şehir içinde rahat kullanıldıgını söylemişsiniz .Bu konuda gerçekten ciddimiydiniz?![]()
Bu ağırlık konusuna niye bu kadar kafayı taktınız yahu.
Piste çıkıp yarıştırmak gibi bir düşünce varsa vazgeçilsin çabuk tarafından.![]()
coq motosiklet pist için degilse neden testini pistte yapmışlar :silent:
Gerçekten bu mantığı bir türlü anlayamadım. Motosikletin kullanılamayacagı bir yerde neden test edilirki:silent:
Elint;
seni tanımasam neyse.
Kıllık yapıyosun gibime geliyor.
Ne yapsaydı adamlar.
Bakın viraja nasıl yatıyor diye göstermek için cadde de bir kamyonun altına mı girselerdi.
Hızlanma mevzusunu gösterecez derken kırmızı ışıkta geçen bir embesilin altına mı girselerdi.
Cadde tehlikeli abicim.
Hadi arazi motoru olsa neyse.
Vur kendini dağa taşa göster motoru.
En fazla karşına ayı çıkabilir, daş düşebilir.:mrgreen:
Bu motosiklet yol için.
Yani senin dediğin mantıklı ama pratikte ve Türkiye şartlarında, Barkın'ı bir daha görememe şansımız çok yüksek.
Eğer test caddede yapılsaydı, videonun sonu büyük ihtimalle şöyle olurdu.
Değerli motosikletçiler, test pilotumuz Barkın'ı düştüğü İSKİ çukurundan çıkartma çalışmaları halen devam ediyor.
Bildiğiniz gibi pilotumuz, yolun ortasına dökülmüş, inşaat kumuna saplanmaktan son anda kurtulmuş, fakat yolda nerden geldiği belli olmayan yağ birikintisi nedeniyle, İSKİ'nin herhangi bir uyarı levhası koymadan açtığı çukurdan kaçamamıştı.
Çukura düşmeden hemen önce hatalı sollama yapan bir kamyoncunun çarptığı pilotumuz için doktorlar hala bir umut var diyorlar.
Biz de 2Teker dergisi olarak, Allah'tan umut kesilmez diyor, bir sonraki test sürüşümüzde birlikte olmak ümidiyle hoşçakalın diyoruz.
Zaten yanlış hatırlamıyorsam Barkın bir kez Pertcan olmuştu.
Ben ideal olanı söylemiştim. Türkiye şartlarını dikkate almadım kusura bakma::xcrying:::xcrying:::xcrying::mrgreen:
Şaka bir yana olayı biraz abarttıgını düşünüyorum. Bak motokeyf programında test pilotu var bütün testleri otobanda ve caddelerde yapıyor ama hala birşey olmadı:mrgreenUzun zamandır programı izlemiyorum yoksa birşey oldumu :silent: :queen
![]()