Sinirden deliriyorum !!!

Konuyu Okur okumaz sonraki mesajLArı okumadan direk ehLiyet aLdım kursu aradım,
B sınıfı ehliyeti aLdığım kursun cevabı; bu kişiseL bir ihmaL oLduğu için biz birşey yapamayız dediler peki teLafisi mazereti vs. bi durum yaratıLamaz mı dediğimde cvp yine aynı oLdu.

A2 ehLiyetimi aLdığım kursu aradığımda değişen bir şey oLmadı bu sınava giriş hakkınızı kaybetmişsiniz bir sonraki dönem için ise 35 Ytl sınav harcı ve +50 Ytl kurs işLem ücreti dışında sizden masraf aLmamaları gerektiğini ek kurs ücreti isteyemeceklerini öğrenmiş oldum..

Durumunuza gerçekten üzüLdüm... Ama Her işte bir hayır vardır eLbet emin ki bu işte de oyLedir beLkide motor iLe yapacağınız bir kazanın onune geçtiniz.. Tanrı bazen insanLarını değişik şekiLLerde korur.İsyan etmemek gerekLi..

Olmuşla ölmüşe çare yok abi, üzme kendini.Hem her şerde bir hayır vardır derler..Bu da belki öyle bir durumdur.Beklemek çok kötü bir durum hakikaten.Ben de ehliyet almak için yaşımı bekliyorum.Allah biz bekleyenlere sabır versin ne diyelim.:pale:
O sürücü kursu da çok ayıp etmiş.:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sürücü kursları parayı görünce dünyadan irtibatları kesiliyor.Gecmis olsun.

türkiyenin gerceklerınden bırı her sınava gıren 1.de olmasada enınde sonunda ehlıyet alıyor parayı veren dudugu calar gibisinden madem her ısteyene ehlıyet verceksınız ne uzatıosunuz ısı ben aralıkta sınava gırmıstım nisan 1 de gel ehlıyetı al dedıler :S 4-5 ay uzatıolar işi yaptıkları işte iş olsa.sordukları sorular abuk sabuk. bındırıolar scootere ılerı gıt sag dön aferın gectın:pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zaman

arkadaşım ehliyet zamanı temmuzda yenisi artık

bende bu hafta sonu giriyorum sınava, inş. kazanıp artık ehliyetsiz dolasmaya bir son vericem :)

eskiden kurslar fiyatlarına ilk sınav harcını eklerlerdi.sonradan değişti
bu işlerle uğraşmaz oldular artık.neyse geçmiş olsun üzülme.olan olmuş
bir ölüme çare yok.temmuzda girersin artık.

aynı olay benimde başıma geliyordu az kalsın, sonra bi arkadaş sınav harcından filan bahsedince uyandım.. sürücü kursu sadece muamelecidir, hiç bişey öğrettikleride yok zaten.. fuzuli

Evet üzücü ama yapacak birşeyde yok bu saaten sonra.
Ben yinede herşeyde bir hayır vardır demek istiyorum:wiinkk:sağlık olsun,canın sağolsun.

Benimde başıma geldi bu malesef:pr:
B ehliyetiyle beraber A2 yi de alacaktım B nin sınavları bitti A2 ye başvurma zamanı hemen arkasındanmış, hiç haber veren olmadı:pr:Ama ben ehliyet falan dinlemedim kullandım motoru:mrgreen:

ehh ehehe eheh banada aynısını yaptılar,tesadüf arkadaşımla geziyoruz bir baktık külahları dizmişler eyvah dedik çevirme var alt yoldan girdik aşağıdan çıktık bir motor sürücüsünü durdurduk hayırdır dedik çevirmemi var yok abi dedi sürücü kursunun sınavı var iyi dedik tesadüf hangisi dedik isim vermeyeceğim benim başvurduğum kurs,sinir katsayım tavan yaptı hemen bindik motora gittik sınav yapılan yere kurs sahibi beni görünce tanıdı, nerdesin sen kaç kere aradık ulaşamadık bu gün sınavın var dedi bende sen dedim benimle dalgamı geçiyorsun kimse bana bildi vermedi kimsede aramadı neyse dedi 45 gün sonra birdaha yapıcaz ona girersin dedi hayır dedim ya şimdi girerim yada seni şikayet ederim MEB e dedim o sırada bir görevli öğretmen geldi o da benim mahalleden çocukluk arkadaşım çıktı hayırdır dedi bende durumu anlattım kus sahibine dedi niçin böyle bişey yaptınız adam başladı kıvırmaya hocada bu arkadaşın suçu değil şimdi girecek dedi hocaya sordum kendi motorumla girebilirmiyim diye tabi dedi bizim için sakıncası yok sonuçta girdim dikleşmesek alttan alsam 45 gün sonra girecem girdik direksiyon sınavına verdik, evraklar işlemini kurs sahibi halletti çünkü kendi hataları neyse kafanızı şişirdim kalın sağlıcakla

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Sürücü kursunun ciddiyetsizliği, Gelişim telefonuma mesaj atmıştı, hatırlıyorum. Ben mi ödedim onlara mı verdim onu hatırlayamadım işte.

Geçmiş olsun, vardır bir keramet öyle düşün.

Selam,
Bugün itibari ile çok acıklı birşekilde bu hafta sonu olan ehliyet sınavına giremiyeceğimi öğrenmiş bulunuyorum ve sinir kirizleri geçiriyorum.

Ankara Tandoğan Sürücü kursuna 18 Mart tarihinde gidip bütün evraklarımı teslim edip, ücretide peşin olarak ödeyerek kaydoldum. Bana Otuz küsür milyon da bir sınav harcı olduğu söylendi ama bunu nasıl ödeyeceğim söylenmedi, varsayımım sınav öncesi birşekilde vereceğiz şeklinde idi. Eşşek kafam.

Bugün MEB'in sayfaya girince nerde sınava girelecek diye kayıt bulunmadıyı alınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sürücü kursunu aradığımda da harcı yatırmadığım için giremiyeceğim söylendi. Aradan 1 ay geçmiş bir Allah'ın kulu da telefon açıp kardeşim harcını yatır dememiş. Neden diyorum erişilemiyordunuz diyorlar, ya Mars'a gitmedik ya 1 ayda nasıl olup hiç erilemem ? Keza şirket telefonu, kapatmam zaten mümkün değil.

Otuz küsür milyon için 2008 yazını yemiş bulunuyorum ve deliriyorum. Doğal olarak böyle geri zekalıca bir ehliyet sınav sistemi yapanı da (dandik dandik sorular için aylarca bekliyoruz sanki çalışılacak bir halt var), bunun için bu sürücü kurslarına insanı mahkum edene de, sürücü kursunun kendisine de sürekli saygılarımı sunuyorum.

yazıyımda başkalarının başına gelmesin istedim.

sevgili arkadaşım. bahsettiğin sürücü kursunun sahibi benim çok sevdiğim bir arkadaşım hemde eski komşumdur. hatta annesi hala komşumuzdur.

işini de düzgün yapan bir arkadaşımızdır. ben bile ehliyetimi o zamanlar kendi çalıştığım sürücü kursundan değil tandoğan sürücü kursundan aldım. ben cem e yine de şikayetini ve olayı anlatacağım.

en azından gerçekten neden böyle bir problem yaşanmış öğrenmiş oluruz hepimiz.

ne oldu arkadaşım bir daha yazmadın?

gelişmelerden haberdar etsen bizi..

zaman çok önemli elimde kalmıştılar senin yerinde olsaydılar.
motosikletim çalındı içindede sürücü elgesi dosyam wardı oda gitmişti.
bunların yedeklerini tutmak zorunda olduğunu söylediler.
kurs bir şey gelmez elimizden dedi.
bende bulucaksınız siz bilirsiniz dedim.
ertesi gün telefon geldi.
saadettin bey lütfen dosyanızı almaya gelir misiniz? die..

Senn sürücü kursu fosmuş:farao:Adamlara şu tarihte sınava girecem ehliyet lazım dediysen bu olay halledilmeliydi.Bnm kurs tanıdıkdı , para yatırmasam onlar yerime yatırırdı sanırım:cherry:

Sende de hata var tabi.Madem o kadar istiyordun ehliyeti, bir ara arayıp sınav hakkında bilgi istemeliydin:farao:

Bi kere sınav harcı 65 YTL, ikincisi sen hatayı başta yapmışsın parayı peşin vermişsin kursa adamlar senden alacağını almışlar gerisini tınlamazlar tabi, şunu da yapabilirlerdi zaten peşin vermişin parayı, oradan kesip harcı yatırıp senden sonra her halukarda alabilirlerdi, şerefsizlikten başka bişey değil, insan olamaz bunlar, ne peki, yerinde bir soru cevap vermek istiyorum,

Kan emiciler, öldürülesi yaratıklar,

ne oldu arkadaşım bir daha yazmadın?

gelişmelerden haberdar etsen bizi..

Valla gelişen birşey yok. Gitti gider bir sonraki sınavı bekleyeceğim artık.

Sürücü kursuna paramı iade edin dedim, tabii hayhay oldu ama sonra evraklar (sabıka kaydı vs.) eski tarihli yeni kayıt sorun olur diye boşverdim, aynen devam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar