motor alcam ne alim?

ben iyibir tecrübe sahibi olucam diyosan çin malı al :p
yok ben yetenekli olucam diyorsan honda al :)

arkadasım herkez bıseyler yazmıs kafan karısmıs olabılır ama oncelıkle tarzını belırle nakadar butcen var onu yaz bızde sana alternatıf sunalım ben bı honda cbr 125 sahıbı olarak cbr 125 dıye bılırım az yakan ve performansı ıyıu oln su sogutmalı harıka motor ama boyun kac kılon nedır bılmem ama ybr 125 te harıka motor paran varsa hyo 250 yada comet alabılırısn:cat:

yaf parası mühim diiil sonuçta kredi bile çekerim..tarz da karar veremedim..boyum 1,65 kilo 50 oldum :( güç desen öküz kadar kuvvetliyim:)))

kavasaki ER-6N yada ER-6F bunlar tam sizin istediğiniz gibi motorlar hem seri hemde arka lastiği kalın :D

:queen::queen::queen:

arka tekerin kalin olmasi şartmi kalin olunca ne olcak madalya mi vercekler:)

al bi ybr arka lastigi kalinlaştirirsin ama seri olurmu bilmem:queen::queen:

Son düzenleme:
Benim nacizane fikrim ve tavsiyem.
İstanbul'da MT üyesi, farklı kategoride motosiklet sahbi bir dünya arkadaşımız var!
Toplantılarda onlarla biraraya gelerek hem motosikletleri görmek, teknik bilgi almak hatta motosikleti imkanlar dahilinde denemek bile varken neden bu yola başvurulur ben anlayamıyorum........

Burada verilen ya da verilecek hiç bir bilgi seni neticeye götürmyecek! sadece klavyeyi alan yazıp geçecek benim gibi:wiinkk:

Özer arkadaşımız açıklamayı yazmış,İstanbul MT grubu ile iletişime geçerek en dogru adımı atmış olursun.Aklındaki modellerin coğunu deneyerek değerlendirebilirsin.Vitesli motosiklette tecrübem yok demişsin,arkadaşların yardımıyla vitesli motora geçişinde sancısız olur .

ya konu başlığına güldüm motor alıcam ne alim?:mrgreen: canım sıkıldı acaba ne yapsam gibi bişey olmuş :p

Nurcuk bence sana şu an en çok uyacak tecrübe de edineceğin motor tarzı
Hyosung 250 gt Comet derim ben 2. elleride uygun hem tipi de sana uyar bir bak istersen.

senin çözümün bence oturma pozisyonu itibariyle hem touring hem de supersport sınıfına giren Kawasaki ninja 250 r. Türkiyeye bu ay geldi ve çok popüler olacak yakında. ayrıca sınıfındaki en kalın tekerli düşük cc sportbike kendisi :cat:

Kawasaki-Ninja-250R-1.jpg

Bu arada sıfır fiyatı 11.000 ytl bunların

Son düzenleme:
san onerecehım motor huyosunk gv 250 olabılır curuzur ıstıyorsanıkıncı eklerı 5bın ytl falan vıragoda yag sogutma falan yok huyo yag sogutmalı arkadasım mersınden ıstanbula gıttı geldı sorun yok nakınada
bede kullandın cok raha bır makına hız olarakta ıyı yakıt olarakta cok ıyı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gel 5000 ytl ye hyosungu al bin güle güle kullan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende diyorum sayfaya bu ne ilgi alaka!! konuyu açan bayanmış :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar