motor alcam ne alim?

evet sevgili arkadaşlar malüm yaz ayı kapıda geldi çattı benim de ehliyet tamam sayılır 10 mayısta direksiyon sınavına girecem ve alacam başka yolu yok...kafama takılan konu ise şu;alacagım motor vitesli olcagından arka tekerin ince olmamasını istiyorum.az yaksın ve seri olsun.. eee fiyat olarak da uygun olsun.bana ne önerirsiniz.bu arada zaten bir scooter ım var ama yazlıkda ve azcık hasarı var.. her gelen bana cbf 125-cbf150 öneriyo yada ybr125 diyor sanki başka motor yokmuş gibi :( istediğim tarz motor
kullanan arkadaşlardan öneriler ve görüşlerini bekliorum. karar vermek çok zor... benimde motorum olacak ama karar veremiom. bana yardım edermisiniz lütfen...öncelik chooper olabilir..enduro tarzı da olabilir. yorumlarınızı bekliyom şimdiden teşekkürler...

tecrubene güveniyorsan hyo 250 komet sana yakışacağına inanıyorum veya 250r tam istediğin motor

yamaha virago 250 alabilirsin chopper olarak benim ilk motorum gayet rahat we karizmatik bi motor fiyatlarıda uygun.bi çok model war da benım tawsiyem bu olur sana.

tecrubene güveniyorsan hyo 250 komet sana yakışacağına inanıyorum veya 250r tam istediğin motor

dostum ıı demıssınde gt 250 r ole cbf 150 ve ayarı motorlara benzemez ona ayrıbı tecrube lazım nede olsa SS .tecrubesı olmayanlar ıcın zapdetmesı epey zordur:cat:

yaw sen custom yaptırmıyomuydun benmi yanlış hatırlıyorum :)
neyse konuya gelelim choopper diyosun
sana en uygun ve sıfır choopper tavsiyem :) kanuni caracal hem çok az yakıyo hemde sorunsuz bir makina parçalarıda çok uygun servisi de uygun

13 lt gibi bir deposu var abartısız 80 ile 90 kmh ortalamayla 300 km nin üzerinde yol yapıyor titreşim yok kullnımı çok rahat ve 200 cc çok zorlarsan 130 140 gören var ama normali 90 ile 100 kmh

bak bence bunu degerlendir sıfır fiyatı 3550 ytl
çin min diyolar ama kauni iiiyidir bak bu makinadan memnun kalıcaksın

dostum ıı demıssınde gt 250 r ole cbf 150 ve ayarı motorlara benzemez ona ayrıbı tecrube lazım nede olsa SS .tecrubesı olmayanlar ıcın zapdetmesı epey zordur:cat:

hımmm anlaşıldığı üzere gt250 r dan vazgeçtim...açıkça sölüm viteslide pek bir tecrübem yok..ama zoru severim.. sanırım yamaha virago 250 daha mantıklı sonuçta chooper ı daha rahat kullanırım gibi gelioo bana :) teşekkürler ali demir.

kullanabilirsen shadow 600 bile olabilir mükemmel makinalar hiç deilse gercek bi chooper e binmiş olursun.yada 535 virago.japonda şaşma

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hem seri hem geniş lastik hemde rahat kullanış şekliyle gt250 comet scooter tecrübesi olan birisi için vitesli başlangıç için ideal motorlardan
ben şahsen scooterdan sonra cometle başladım vitesliye

yaw sen custom yaptırmıyomuydun benmi yanlış hatırlıyorum :)
neyse konuya gelelim choopper diyosun
sana en uygun ve sıfır choopper tavsiyem :) kanuni caracal hem çok az yakıyo hemde sorunsuz bir makina parçalarıda çok uygun servisi de uygun

13 lt gibi bir deposu var abartısız 80 ile 90 kmh ortalamayla 300 km nin üzerinde yol yapıyor titreşim yok kullnımı çok rahat ve 200 cc çok zorlarsan 130 140 gören var ama normali 90 ile 100 kmh

bak bence bunu degerlendir sıfır fiyatı 3550 ytl
çin min diyolar ama kauni iiiyidir bak bu makinadan memnun kalıcaksın

evet erdinç doğru hatırlıyosun ama kısmet olmadı...zevki kursagımda kaldı...sadece hayali kaldı :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
hımmm anlaşıldığı üzere gt250 r dan vazgeçtim...açıkça sölüm viteslide pek bir tecrübem yok..ama zoru severim.. sanırım yamaha virago 250 daha mantıklı sonuçta chooper ı daha rahat kullanırım gibi gelioo bana :) teşekkürler ali demir.

En güzeli al bi tane maxi scooter ama keratalar biraz ağırdır gerçi virajlarda bu ağırlığı çok büyük avantaj ama durunca ve kalkarken biraz dikkatli olucan.Hem çok az yakarlar hemde güçlüdürler:wiinkk:Genede sen bilirsin:wiinkk:

Ooooo biraz daha giderse bu muhabbetin sonu 1000 likle biter gibi geldi bana.Bence bayan arkadaşımıza cbr 125 gayet güzel olur.Benimde eşim kullanıyor çok memnun.

hem seri hem geniş lastik hemde rahat kullanış şekliyle gt250 comet scooter tecrübesi olan birisi için vitesli başlangıç için ideal motorlardan
ben şahsen scooterdan sonra cometle başladım vitesliye

peki kaç kg bu makina yani 150 kg mı rahat kullanıyom. sanırım 180 kilo. bir kilo da zorlanırım dur kalk larda falan...zor denince çok mu seri yani makina ya hakim olamam gibi bir sorun yaşarmıyım..

sürekli motor kullancaksan ki kullancakmıs gibi görünüyosun maxi scooter gereksiz.direk ufak bi vitesli den başla.az öncede söyldiğim gibi benım tawsiyem shadow ve virago

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki kaç kg bu makina yani 150 kg mı rahat kullanıyom. sanırım 180 kilo. bir kilo da zorlanırım dur kalk larda falan...zor denince çok mu seri yani makina ya hakim olamam gibi bir sorun yaşarmıyım..

bu makina 170 kg. benim boyumda 1.70 parmak uçlarım değdiği halde çok zorlanmadım ilk başlarda dur kalklarda tabi ki herşeyin bir acemiliği var 1 haftada geçiyor.

seriliğine gelince dört silindir bir makina gibi fırlamıyor elbette ama trafikte gerektiği kadar seri hakim olamama gibi bir durum söz konusu olamaz.

benimde ilk vitesli motorumdu.

Benim nacizane fikrim ve tavsiyem.
İstanbul'da MT üyesi, farklı kategoride motosiklet sahbi bir dünya arkadaşımız var!
Toplantılarda onlarla biraraya gelerek hem motosikletleri görmek, teknik bilgi almak hatta motosikleti imkanlar dahilinde denemek bile varken neden bu yola başvurulur ben anlayamıyorum........

Burada verilen ya da verilecek hiç bir bilgi seni neticeye götürmyecek! sadece klavyeyi alan yazıp geçecek benim gibi:wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar