Kanuni Alacak Arkadaşlar Dikkat????????????????

Arkadaşlar Motorumu Aldıktan Yaklaşık 7 Ay Sonra Jantlarda Rulman Dediştirmem Gerekti ,
Ve Arka Rulmanın Yerinde Boşluk Olduğunu Fark Ettim,
Kuzenim Tornacı Olduğundanda Tornaya Bağlayım Rulman Çerçevesi Yapmaya Karar Verdik,

Fakat Jantı Tornaya Bağladığımız Zaman Jantın Salgısı Oldugunu Fark ETTIK,
Servisten Yeni jant istemek için geç kalmış olduk hali ile,

geçenlerde Bir arkadaşa RACER 200 S almaya birlikte gittik,
motorun tüm işlemleri tamamdı ve motorumuz alınmaya hazırdı,
motoru alacaktık ki aklıma geldi ve motoru sehpaya kaldırıp 1. viteste çalıştırdım,
ve aynı hata aynı şekilde ondada vardı,
Yeni jant isteyecektık ama,
olan hatayı gördüm ki benım motorumla bire bir aynı,
buda şu demekki,
yenı gelecek olan jantta bu şekil olacak,

seyir halındeyken hiçbir salgısı olmuyor yalpalama yapmıyor ,
ama arka fren pedalını fazla gerersenız,
aralarda balata sürtme yapıyor bu da can sıkılmasına neden oluyor,

Bu Nedenle Arkadaşlar,Servisten Motor Alırken Çok Dikkat Edin,
Ve Düzgün Kontrol Edin,
En Ufak Bir Sorun Sorursenız Derhal Bildirin,
Gerekırse Motoru Almayın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler uyarı için.
iyide arkadaşım kaç arkadaşımız alırken motor ustası gibi kontrol edebilir ki?

zaten kanuniye para verenler genelde acemi arkadaşlarımız. hal böyleyken onlardan bir de teknik eleman gibi kontrol etmelerini bekliyorsun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanuni'nin sorun çıkarmayan modeli yoktur zaten.. biraz motosiklet'ten anlamak gerekiyor bu modellere binmek için...

teşekkürler uyarı için.
iyide arkadaşım kaç arkadaşımız alırken motor ustası gibi kontrol edebilir ki?

zaten kanuniye para verenler genelde acemi arkadaşlarımız. hal böyleyken onlardan bir de teknik eleman gibi kontrol etmelerini bekliyorsun :)

ben senin düşündügün gibi düşünmüyorum.neden kanuniye para verenler acemi olsunki???
jant uyarısı içinde tşk ederiz

genel itibarı ile demiştim arkadaşım. en azından benim çevremde öyle.

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
bu markadan kimde görsem şikayetçi kanuni alma kardeşim diyor git kymco al da motor gör diyor

genel itibarı ile demiştim arkadaşım. en azından benim çevremde öyle.

bende 2 senedir var kanuni,
hiçbir sorunu ilede karşılaşmadım,
dendiği gibi bıraz anlıyorum ama ,gevseyen 2 cıvatanında anlamakla alakası yok aslında,

sen cevrende olmaya bılır ben yaklaşık 96 dan bu yana motor kullanıyorum ve,
ilk motorum 98 de oldu bu yaklaşık 6 , motorum ve 21000 olmasına ragmen hala süpper durumda ve görenler bir kez daha bakıyor,

neyse nıyetım polemık yaratmak değil.

kanuni'nin sorun çıkarmayan modeli yoktur zaten.. biraz motosiklet'ten anlamak gerekiyor bu modellere binmek için...

benim motorum neden sorun çıkarmıyor ? 16500ü geçtim zevkine kayış değiştirdim zevkine buji değiştirdim... maksat içim rahat olsun. neden caracal aldın madem ? :)

bu markadan kimde görsem şikayetçi kanuni alma kardeşim diyor git kymco al da motor gör diyor

parası olan istediğini alıyor zaten. hee merada yetişmiş güzel otlaklarda yayılmış dana eti yemezsin de evin bahçesine çavdar yemiş koyun eti yersin yahnisi ona göre olur senin deyişinle.:)

dendiği gibi bıraz anlıyorum ama ,gevseyen 2 cıvatanında anlamakla alakası yok aslında,

ilk motorum 98 de oldu bu yaklaşık 6 , motorum ve 21000 olmasına ragmen hala süpper durumda ve görenler bir kez daha bakıyor,

işte sonuç ortada arkadaşlar. bende var 16500km , serkan'da var 21000km. sorunsuz. bakımını yaptırırsan en ufak anormal seste servisine motorunu bilen ustasına gidersen sorun çıkarmadan binersin. olay budur.

markayı kötülemeyin artık yeter...... kim ne isterse alır biner kimsede karışamaz. almayın filan... şuan yaptıklarınız suç zaten. bi kanuni yetkilisine ulaşsa yazdıklarınız size hakaret davası açabilir biliyosunuz:) konunun kilitlenmesi gerekiyor.... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
digi_boy26 hocam ben caracal'a bir görüşte aşık oldum onun için satın aldım :))))
kanuniye kötü demedimki ben ufak tefekte olsa arızalar veriyor bunu kabullenmek lazım bence . yanlız hiç bir zaman kötü bir motosiklet değil...saygılarımla...

bılınclı moturcu saolasın almayız ama aklımızda bulunsun (kanunı)

yok arkadaşım beni yanlış anlama, seni kırmak istemedim. kimsyi kırmak gibi bir niyetim yok. genelde çin mallarını herkes bir şekilde geçiş motosikleti olarak kullanıyor. kanuninin motosikletlerinin de çin olduğunu düşünerek söylemiştim o cümleyi.

markayı kötülemeyin artık yeter...... kim ne isterse alır biner kimsede karışamaz. almayın filan... şuan yaptıklarınız suç zaten. bi kanuni yetkilisine ulaşsa yazdıklarınız size hakaret davası açabilir biliyosunuz konunun kilitlenmesi gerekiyor....
demişsin.. ben de beni kandırmaya çalıştıkları için onlara dava açarsam ne olacak? :)
öyle ya.. çin malını türk malı diye satmaya kalktıklarını ispat edersem bir de? :)
bende bi kapatma davası açabilir miyim o zaman acep :)

temiz kullandıktan sonra, motosiklette bir imalat üretim hatası da yoksa uzun süre her halikarda binileceği kanısındayım. ona bakarsanız benim ihtiyara hiç binilmemeli.. hem 18 yıllık hem 55000 km de :)

Son düzenleme:
bende alalı 1 yıl oldu ve periyodik bakımları hariç servis yüzü görmedi.şuan 13000km yi geçti.bazı arkadaşların dikkatine...........
bilgi için teşekürler dostum avatardaki racer seninse tanıyorum seni:wiinkk:

valla diğer modelleri nasıl bilmyorum da ben hussar 125 aldım aptallıkla acemilikle ne derseniz deyin ama bir daha kimse bana kanuni aldıramaz ilk aldığım gün zaten hava filtresi koptu düştü yollarda kaldım jantı bir cukura girdim dağıldı hemen her yernden sesler gelmeye başladı serviste ise sadece ilk günkü arızam olan hava filtresi değişti başka hiçbirşey garanti kapsamına girmedi. Aldığım günden itibaren sorunlar bitmedi şu an cbf 150 aldım abi cillop gibi allah nazar değdirmesin sonuçta honda.

digi_boy26 hocam ben caracal'a bir görüşte aşık oldum onun için satın aldım :))))
kanuniye kötü demedimki ben ufak tefekte olsa arızalar veriyor bunu kabullenmek lazım bence . yanlız hiç bir zaman kötü bir motosiklet değil...saygılarımla...

öle dersen tamam. her motorda çıkar arıza. japonlarda başka markalarda ayda 2 kere gidiyosan servise bizimkilerle 4 kere gidersin. :) kazasız sürüşler feto :)

yok arkadaşım beni yanlış anlama, seni kırmak istemedim. kimsyi kırmak gibi bir niyetim yok. genelde çin mallarını herkes bir şekilde geçiş motosikleti olarak kullanıyor. kanuninin motosikletlerinin de çin olduğunu düşünerek söylemiştim o cümleyi.

markayı kötülemeyin artık yeter...... kim ne isterse alır biner kimsede karışamaz. almayın filan... şuan yaptıklarınız suç zaten. bi kanuni yetkilisine ulaşsa yazdıklarınız size hakaret davası açabilir biliyosunuz konunun kilitlenmesi gerekiyor....
demişsin.. ben de beni kandırmaya çalıştıkları için onlara dava açarsam ne olacak? :)
öyle ya.. çin malını türk malı diye satmaya kalktıklarını ispat edersem bir de? :)
bende bi kapatma davası açabilir miyim o zaman acep :)

temiz kullandıktan sonra, motosiklette bir imalat üretim hatası da yoksa uzun süre her halikarda binileceği kanısındayım. ona bakarsanız benim ihtiyara hiç binilmemeli.. hem 18 yıllık hem 55000 km de :)

şidmi hakkını aramak senin elinde.:) zaten koca Türkiye kabullendi parçaların TR olmadığını:) seni kaale bile alcaklarını sanmıyorum açıkçası:). verin 3-5 bişey susturun da diyebilirler. :)

zaten ben kendi aynı motorumdan bitane pertten kazadan toplanırken gördüm. her parçası takılırken hiçbiyerinde made in china ya da made in TURKEY yazdığını görmedim. onlar da ispatlayablirler cin olmadığını. yanı kanıt yok:)

valla diğer modelleri nasıl bilmyorum da ben hussar 125 aldım aptallıkla acemilikle ne derseniz deyin ama bir daha kimse bana kanuni aldıramaz ilk aldığım gün zaten hava filtresi koptu düştü yollarda kaldım jantı bir cukura girdim dağıldı hemen her yernden sesler gelmeye başladı serviste ise sadece ilk günkü arızam olan hava filtresi değişti başka hiçbirşey garanti kapsamına girmedi. Aldığım günden itibaren sorunlar bitmedi şu an cbf 150 aldım abi cillop gibi allah nazar değdirmesin sonuçta honda.

zorla değil civic:) ne kadar ekmek o kadar köfte. :) iyi yolculuklar cbf'nle::)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben iddalıyımvhiç bir marka kanuni kadar malının arkasında değildir arkadaşlar aküsü bile 2 yıliçnde isterse 10 defa ölsün değişir.yamaha ybr miz vardı şanzumanda bi mil kırıldı garanti değiştirmedi,gittik parça almaya parça yok.başka ilden bulduk bi mil 160 milyon,işçilik falan 300 milyonu buldu,ama KANUNİDE bunlar bedava değişiyor.hemde en geç 5 günde, bide malesef bizim milletimiz eşşek niyetine biner yük atar canını çıkarır motorun sonra şurası patladı burası çatladı burda nağme yakar,ayıp yani.dava edecek arkadaşımada şu tavsiyede bulunim Sait Kuralkanı iyi tanırım yaş tahtaya basmaz sen istediğin kadar mahkemeye ver...ok

Site Yönetimine Rica Ediyorum Bu Konuyu Kaldırın Lütfen Bi Markaya çok Büyük Haksızlık Ediliyor..teşekkür Ederim

Son düzenleme:
kanuni racer 200 e bindim dün, aman allahım ben böle kötü motor görmedim hayatımda zincir sesimi dersin, debriyaj sıyırıyor, fren tutmuyor motorun içinden bi seslermi resmen dağılmış. kendi kendime dedim şimdi motor ortadan ikiye ayrılcak düşücem :pr: adam o kadar kötü bakmış motora :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar