[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cumartesi ümmet abim ile birlikte geliyoruz kısmetse.
Getirebildiğim kadar tshirt getireceğim.
Görüşmek üzere

tsirt, gömlek, vs vs kardeşim soran çok var burada. şapka rozet falanda soruyorlar. çok yüklenme ama tshirt+gömlek isteyenlerin sayısı fazla

slm mutosiklet net aylesi guzel bir gezi hazirlamissiniz yaza merhaba demek icin umarim iyi eglenirsiniz herkese simdiden iyi eglenceler arkadaslar:rendeer:

teşekkürler kardeşim iyi dileklerin için

Son düzenleme:
bizde ayvalıktan pazar kahvaltıdan sonra yola çıkçaz istanbula doğru

Ümmetcim biz kahvaltıyı saat 14.00 te yapıyoruz , ona göre ondan sonra bende geceyi beklemem zaten yola çıkarım :mrgreen: her ne kadar ben 08.00 de ayakta olsam bile bana bir kahve yetiyor. EEE naparsın serde genç dedelik var :p

wallacem bu hafta ALANYA ya gidiyom :)
dönüşüm 22 si ve büyük bi ihtimal gelecem AYVALIKa :)

sakın bize AYVAYI YEDİRME oralarda:queen::queen::queen::queen:

çok çoook önemli bi dip not:

garpız gabığı suya düşmeden denizde bıcı bıcı sezonunu açmak caizmidir hocam:queen::queen::queen:

Arap ım Kadri m senin burda ne işin var yauw alala her yer sen olmuş sen her yer gibi olmuşun:queen:

Murat çım çok güzel bi etkinlik :cat: bu arada görüşemiyoruz ne zamandır TESS i ara görüşelim bi akşam mırıldansın bizim için sahilde:cat:

tsirt, gömlek, vs vs kardeşim soran çok var burada. şapka rozet falanda soruyorlar. çok yüklenme ama tshirt+gömlek isteyenlerin sayısı fazla

teşekkürler kardeşim iyi dileklerin için

aranizda gelisim surucu kursu ibarhimi goren oluyormu? benden cok slm suylersiniz tekrar iyi eglenceler:rendeer:

Ümmetcim biz kahvaltıyı saat 14.00 te yapıyoruz , ona göre ondan sonra bende geceyi beklemem zaten yola çıkarım :mrgreen: her ne kadar ben 08.00 de ayakta olsam bile bana bir kahve yetiyor. EEE naparsın serde genç dedelik var :p

dedem benim hepimizi cebinden çıkartırsın sonra tekrar sokar tekrar çıkartırsın. en geç sen yatıp en erken sen kalkarsın. biliriz seni

şimdi anlayamadım murat abi kısaca yazcan mı buradan cıkıp sizinle nerde denk gelecez bu arada nasılsın abi uzun zaman oldu gorusmeyeLi ee özleşiriz artık :pp

Arap ım Kadri m senin burda ne işin var yauw alala her yer sen olmuş sen her yer gibi olmuşun:queen:

Murat çım çok güzel bi etkinlik :cat: bu arada görüşemiyoruz ne zamandır TESS i ara görüşelim bi akşam mırıldansın bizim için sahilde:cat:

oooo kimler varmış kimler. geçen yolda rastlaştık ama benimde işim vardı gelemedim. ayarlayalım bi akşam kordonda çimlerde tessin güzel sesinden dinleyelim di mi yaw.
Arap kadriye gelince o her yerde hep bizle:queen:

şimdi anlayamadım murat abi kısaca yazcan mı buradan cıkıp sizinle nerde denk gelecez bu arada nasılsın abi uzun zaman oldu gorusmeyeLi ee özleşiriz artık :pp

mert sen nasıl geleceğini bana bildirsene. bak manisadan eren de gelecek olmadı onla organize olun. sen kimle nerden geleceğini bildir ona göre konuşalım

Son düzenleme:
abi ben +1 gelecem işte motorla
eren de gelecek onunla gorusuyoz msn uzerinden falan..
nerden gelebilirim manisa'dan tabiki :) olmadı hani yektende cıkarım yola

abi ben +1 gelecem işte motorla
eren de gelecek onunla gorusuyoz msn uzerinden falan..
nerden gelebilirim manisa'dan tabiki :) olmadı hani yektende cıkarım yola

mert o zaman manisadan çıkın yola bergama çatısında buluşaım ya da sebat dinlenme tesislerinde. özelden konuşalım:cat:

GÜNCEL LİSTE AŞAĞIDADIR. ismi yazılmayan, ya da fikir değiştirip gelemeyecek olanların bizleri bilgilendirmesini rica ediyorum.

1.Wallace
2.Uglychild+3
3.Özer+1
4.Güreli+1
6.ArapKadri
7.Ümmet Perkitan
8.Skullhunter
9.torque35+1
10.Gürkay
11.Raciniski
12.Lodos
13.Mecit
14.linkinpark
15.Gittardando + Serçedando
16.Yurtdaş
17.
18.Chatkut+1
19.extreme1925+1
20.Duyulmaz
21.Hedowich+4
22.Okram ve aşireti(+2)
23.toni
24.Umutus
25.Ceyz
26.Memoli35+1
27.madbikermert+1
28.eren(heavyincerement)
29. Havranlı+2
30. Bikerboy35
31.Karmacoma+1
32.EliteXC

Son düzenleme:
Sabırküpü, seninle tanıştık kaynaştık ama ayvalık için kriterler biraz farklı. uzun ve konaklamalı gezi olduğu için grup içi kararlar öne çıkıyor. en az 3 toplantı ve bir kısa gezi şartını sağlamayan üyelerimizi alamıyoruz. üzgünüm ama buradan sakın alınganlık yapma. her zaman bekleriz. bu kararlar kişisel değil oldumu kardeşim. yani sana özel bir durum yok

tamam abi söz alınmayacam:) tamam takdir sizin kararlara saygılı olmak durumundayız..yolunuz açık ola:rendeer:

arkadaşlar motorumun bakımı geldi bakıma vercem eyyer hafta sonuna çıkar sa bende gelebilirim .saygılar:rendeer:

tamam abi söz alınmayacam:) tamam takdir sizin kararlara saygılı olmak durumundayız..yolunuz açık ola:rendeer:

teşekkürler kardeşim dediğim gibi bu işler kişisel değil. zamanla sende grubu tanıdıkça güvenlik ve diğer konularda ne kadar hassas olduğumuzu görürsün

Wallace çok üzülerek söylüyorum ki;
sevgili patronumun son anda iş kilitlemesiyle birlikte hafta sonum zehir olacak. :pr:
Bu şartlar altında gelemiyorum :salut:

işyerine gelip slogan atalımmı "zardanadam kardeş, patron kalleş" gibi,
gerşekten kötü haber, geçmiş olsun.

sercannn kardeşnim odalarda televizyon var demi:) NTVde var demi:D cumartesi orlandonun macı var kacmasın:p

Wallace çok üzülerek söylüyorum ki;
sevgili patronumun son anda iş kilitlemesiyle birlikte hafta sonum zehir olacak. :pr:
Bu şartlar altında gelemiyorum :salut:
tuhh yaa, ne guzel olacaktı, belki son dakka surprizi falan olur, belki gelirsin...

işyerine gelip slogan atalımmı "zardanadam kardeş, patron kalleş" gibi,
gerşekten kötü haber, geçmiş olsun.
ulen ne adamsın:queen:

arkadaşlar motorumun bakımı geldi bakıma vercem eyyer hafta sonuna çıkar sa bende gelebilirim .saygılar:rendeer:
abi ne demek simdi bakımdan cıkarsa falan, sensiz olur mu yaw...

sercannn kardeşnim odalarda televizyon var demi:) NTVde var demi:D cumartesi orlandonun macı var kacmasın:p

var anam var, biz eglenirken sen odanda maç izleyecen yani:mrgreen:

hedowich
farklı bi kişilik ,ermiş ermiş ::puro:: ::sapkaa:: ::friends:

Ya da şöyle yapalım. Buluşma noktasını benim işyeri yapın. Patronu ve beni rehin alın. ( ama patronu da yanımızda getirmemiz gerekecek) Belki sonra o da hep gelmek ister. :)

Cumartesi başlanacak bir iş. Pazarı da kapsayacak :pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar