İstanbuldan herkese selam

Herkese merhaba arkadaşlar;

Ben onur siteye yeni üye oldum ama aslında beni ufak ufak tanımaya başlayan arkadaşlarımız var.Son istanbul maltepe mangal toplanmasında ve Burhan felek toplanmasında (sahada koşan ekipte ter dökenledenim) yerimi aldım..G K N nin çocukluktan arkadaşıyım arkadaşın ciğerini biliirim..Zamanında birlikte bisiklete binerdik sonra yoğun ısrarları sonucu bende küçük bi motor almak zorunda kaldım :mrgreen:ama bu hastalık bana baya hızlı bulaştı bende gözümü yükseklere dikmeye başladım ama şimdilik bir mondial 150 zat'ım var.güzel güzel gidiyoruz yakında yüzyüze tanışmak dileğiyle:wiinkk:

GKN

vayy kardeşi
sonunda açtın demektopak ını
onur çocukluk arkadaşımdır, zmanında aynı lisede aynı sırayı paylaştık
beraber pisiklere bindik, beraber kıs tavladık::winkwink
çektiğimiz kopyaların haddihesabı yok:mrgreen:
biraz sapıktı önceden taaaaki gülayı, (cumartesi akşamı sizesucukları hazurlayan kardşimiz) tanıyana kadar:p

neyse, hoş geldin kardeşim, sefalar getirdin, yamuk yapan olursa bana haber ver ben yolda arabala bi tampon atarım:cherry:

teşekkür ederim arkadaşım gökhan merak etme hemen söylerim bilirsin beni :)

hosgeldin tanımaz olurmuyuz yada burhan felekten sonra bızı tanımayan varmı:queen::queen:

zamanla daha çok tanınacağız inşallah bu yaz dolu dolu geçecek:)

olm ne demişler ürkütmemek lazım insanları ilk dakikadan, bu lakapları kolay kazanmadık ki biliyorsun.p.şt olunmaz p.şt doğulur:):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onur hoşgeldin kalıcı olursun inşllah birde ricam yazını siyah yaparsan daha iyi olur uyarı alma diye belirtmek istedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin......................

GKN

kankacım, forumda renkli yazmak yasak bilgin olsun

p.şt dedinde
aklımabu video geldi
sonunu izle

[YT]KF95oiAdRio[/YT]

rivada fena yüzüyomusun ole dıyolar :cherry: ben tam ayaklarımı soktum gırıyodum cıktınız sudan:queen:

faşogökhan olm şu türk filmlerinin sırtı asla yere gelmez ya hala izliyorum hala gülüyorum.koviyırmisen beni

ya ben her türlü girerim benim için önemli değilde aramızda bazı eklemi zayıflar var sonra onu topluyoruz sağdan soldan ama zevkliydi baya su girmeyenlar kaçırdı valla adam kolunu çıkardı ama delikanlı gibi girdi denize:)

bu arada tekrar hoşbulduk arkadaşlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar