[MT Ankara] 23 Nisan Çarşamba "bahara merhaba ve bayramlaşma" toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu arkadaşlar şu buluşmayı cafe de değilde doğal ortamda bir yerde yapınsana. Şehrin içinde akşam trafiğinde hiç çekilir bir yer değil.Sigara içilen bir yerse dumanaltı olmayada hiç de gerek yok.

1. x-house'un bahçesi var
2. admin prometheus öpsün sizi
3. büyük süprizlerle geliyorum :p
4. gelen ebabil gibi ötsün
5. ebabil kuştur :p

Bazen yazmadan önce okumak gerekebiliyor :p Forum bu, önemli bilgiler geçebiliyor satır aralarında :p

Bazen yazmadan önce okumak gerekebiliyor :p Forum bu, önemli bilgiler geçebiliyor satır aralarında :p

Pro tanışmak daha kısmet olmadı ama en kısa zamanda tanışmak istiyorum.Gezi yazılarını okuyor inceliyorum.Pro okumasına okudumda,sonuçta bahçeside olsa cafe cafedir.Yaşadığın atmosfer önemli.Çıkalım şöyle ormanlara,doğaya,dağa,bayıra sucuk mucuk vs.:cherry:

Pro tanışmak daha kısmet olmadı ama en kısa zamanda tanışmak istiyorum.Gezi yazılarını okuyor inceliyorum.Pro okumasına okudumda,sonuçta bahçeside olsa cafe cafedir.Yaşadığın atmosfer önemli.Çıkalım şöyle ormanlara,doğaya,dağa,bayıra sucuk mucuk vs.:cherry:

az kaldı az, aramızda yeni bir endurocu görmek bizi de sevindirir :cat:

az kaldı az, aramızda yeni bir endurocu görmek bizi de sevindirir :cat:

Formdan gözüne çarptıysa irili ufaklı 9 tane gezim var.Yalnız tadı olmuyor.Grup halinde daha zevkli olacağına inanıyorum.Ayrıca güvenlik açısından da grup daha emniyetli motosiklete veya kendimize bir şey olsa imece usulü problem çözülür.Ama tek olunca sorun olabilir.Gerçi şimdiye kadar en ufak bir şey olmadı ama olmayacak anlamına da gelmiyor. tabi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pro gezmiyorki yazıları olsun :p nerde okudun :silent: gezen biri varsa bile o kesin pro değildir. Pro maskesi takarak gezen biridir. Gözünle bile görsen inanma pro gezmez geziyormuş gibi yapar :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
procum abant gezimisin linkini koyarmısın murat abi gibi yeni üyeler okusun :p :cherry:

hayırlı toplanmalar dilerim, saygılar sevgiler şimdiden

Forumdan Uzaklaştırıldı
procum abant gezimisin linkini koyarmısın murat abi gibi yeni üyeler okusun :p :cherry:

hayırlı toplanmalar dilerim, saygılar sevgiler şimdiden
bende proyu tanımadan önce geziyor sanıyordum. tanıdıktan emin oldum o gezi fotolarındakiler kesinlikle pro değil figüran kullanmıştır :p

Bir aksilik olmazsa ben de oradayım. Sonunda forumdan arkadaşlarla tanışmak güzel olacak.

Arkadaşlar çarşamba akşamı kızılay meydanında sibel can ve ferhat göçer konseri olucagı ıcın o bölgede trafık yogun olur dıye dusunuorum bılgılendırııım dedım :)

Arkadaşlar çarşamba akşamı kızılay meydanında sibel can ve ferhat göçer konseri olucagı ıcın o bölgede trafık yogun olur dıye dusunuorum bılgılendırııım dedım :)

Konsere gitmeyenleri bekleriz :p Ayrıca motorla gelmeyecek olanlar varsa sorun olabilir tabi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
toplantıda ben konser vereceğim :p

bende yarim giymiş beyaz azye yi söyleyeyim bari tam olsun.. ilkokulda zorla öğretmişlerdi 23 nisan için :)

baktımki katılım fazla! benim olmamamın büyük bir eksiklik olduğunu düşündüm bende geleyimde bari çocuk bayramınızı kutlayayayım:cat:

Ben Ankara ilçesi Beypazarındayım motorum iyi olsa gelirdim Beypazarı Ankara arası 100 km bahçeli + eder 140 km gelişden sonra birde gidiş varki gece vakti çok ters motorsuz gelmeye çalışırım hiç toplantılara katılmadım merakta etmiyor değilim Zaten Ankaraya ne zaman gelsem motorla gezen birilerini görsem acaba Ankara mt denmi diye merak ederim sabit bulsam soracam ama sürekli seyir halinde görüyorum neyse gelemesemde gönlüm sizlerle

kadrolu artçı lazım olursa:cat:

merhaba

ben ınsallah bır aksılık olmazsa orda olacagım malum sınavlarım bıttı 1 hafta kafadan ıstırahat var ben ordayım herkes gelsın cok eglencelı olacak ehehehhe:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar