istanbulda kredi kartına ya da peşin taksit yapan motosiklet satıcıları arıyorum...

istanbulda kredi kartına ya da peşin taksit yapan motosiklet satıcılarının bayilerinin adreslerini arıyorum:silent:tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum:rendeer:alıcağım motor honda cbr 125 r ama bunun gibi küçük yarış motorları gibi uygun olan tavsiyesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum...:mrgreen:

arkadaşlar bana yardım edin:rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr 125 tarzı motor ıstıyosan cok önerebiliriz. ama çin

kredi kartının limiti oldukça yüksek olmalı :)

ama daha önemlisi fazlasıyla fark ödüorsun. kredi çekip almak bile daha iyi bence. ki onu bile tavsiye etmem.

yamahanın kredi kartlı böyle bir kampanyası var. honda da kredi almana yardım ediyor. gerisi senin bileceğin iş. yine de sen böyle yardım talebinde bulundukça, yardım etmek isteyen bir dolu arkadaş olacaktır :p

kredi kartının limiti oldukça yüksek olmalı :)

ama daha önemlisi fazlasıyla fark ödüorsun. kredi çekip almak bile daha iyi bence. ki onu bile tavsiye etmem.

yamahanın kredi kartlı böyle bir kampanyası var. honda da kredi almana yardım ediyor. gerisi senin bileceğin iş. yine de sen böyle yardım talebinde bulundukça, yardım etmek isteyen bir dolu arkadaş olacaktır :p

bankadan nasıl kredi çekiceğimi bilmiyorum artı sigorta da istiyolarmış ben daha 18 yaşımı doldurmadığım için çekemiyorum...ama annem adına çekebilirim bilmiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bankadan nasıl kredi çekiceğimi bilmiyorum artı sigorta da istiyolarmış ben daha 18 yaşımı doldurmadığım için çekemiyorum...ama annem adına çekebilirim bilmiyorum...

bankadan zaten sen kendın cekemessın... 18 ını bıle doldurmamıssın ancak ailen alabilir

18 yaşını doldursan bile kolay kredi alamıyorsun iş yerinden teminat v.s. olursa işin kolaylaşır ancak..
Bence ilk motor olacaksa cbr yerine türevlerinden alabilirsin çünkü krenajları v.s. kırılırsa bayağı bir para ödersin :)
Sahibinden de araştır biraz elden taksit yapanlarda mevcut ayrıca ikinci eller daha hesaplı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yardımsevenler derneğinin gönül dostları burada toplanmış.Potansiyel kefiller bile vardır aramızda:)

lütfen önerin o zaman:mrgreen:

hiç daha önce motor kullandın mı ?

yada bence kendine önce motor aramak yerine öncelikle bir kursa yazdır bak bakaLım yapabilecekmisin senin aradığın vitesli motor mu die..

ondan sonra bunları araştır..

gerçi artık normal başlıklar haline geldi..

selam ezo 101. İstanbulda motosiklet satan herkez gerek kredi kartı gerek senet sepet gerekse banka kredisi ile motoru bi şekilde satar önemli olan senin herhangi i bir motorcuya gitmen yeterli. Ama birincisi honda cbr 125 senin için ilk başta hızlı bir motor olur. her zaman küçükten büyüğe doğru git. ben 12 senedir motor ve araba üstündeyim. İstanbulda oturuyorum burda motorum var konyadada var mevzu şu ; Konya'daki motorum yamaha bw's 100 otomatik vites scooter. hem seri hem ekonomik artı sorun çıkarmayan bir motor. ve cbr 125 den daha fazla tad alabileceğin bir motor. ve cbr parçaları çok pahalı o motora göre ve scooter daha güvenli senin için. ikinci elleri 1000 ytlden başlıyor. sıfırı 3.500 ytl. parlament mavi bws 100 öneriririm eğer yeni başlıyacaksan. çok seri bir motor vede 120 km hıza ulaştım ben

hiç daha önce motor kullandın mı ?

yada bence kendine önce motor aramak yerine öncelikle bir kursa yazdır bak bakaLım yapabilecekmisin senin aradığın vitesli motor mu die..

ondan sonra bunları araştır..

gerçi artık normal başlıklar haline geldi..

zaten motor kullmayı öğreniyorum:p

Nasıl Bir Motor Istiyorsun önce Onu Belirle...

dikkat edersen yukarıya yazmıştım:wiinkk:

Son düzenleme:
CBR 125 alacaksan Honda Pendik Bayi Güngör Motor'la görüşmeni tavsiye ederim.Kredi kartına taksit yapıyorlar.Eğer kartınızın limiti müsaitse kesinlikle taşıt veya tüketici kredisinden daha hesaplı oluyor.Ben kendilerinden 12 ay vade ile Transalp aldım.Dediğim gibi banka kredilerinden çok daha ucuza geldi.

eğitim alıyorsan sorun yok ama o zamanda paranı biriktir öle al

bak ben biriktiriyorum Nasip olursa bende alıcam..

Bana sanki bu üye baska bir erkek üyeymişde işletiliyormuşuz izlenimi veriyor :p 2 baslığı kitlenmiş nedir bu kardeşim kesin buda kitlenir :p :queen:
Bu arada bilgi olsun pendikdeki honda bayisi peşin fiyatına 6 taksit yapıyor.

adaş nerelerdein yawwww bak seni neelerden topluyoruz yaaa
arkadaşım ezo :) nasılsın öncelikle hayırlı işler ben sana yardımcı olamayacagım çnkü böle bi yer bilmiyorum

yaşın tutmuyor ve motosiklet alıp kullanmak mı istiyorsun? hadi bye ufaklık ben kaçar

Yardımsevenler derneğinin gönül dostları burada toplanmış.Potansiyel kefiller bile vardır aramızda:)

alemsim :)
ona ne şüphe :)

Son düzenleme:
lütfen önerin o zaman:mrgreen:

eeet benm motordan önerebiliriz.çünkü cbr 125 parçaları çok pahalı.ramzey-yuan-kuba-skyjet 150-23.ben kullanıyorum.memnunum.cbr 125 e çok benziyor.çok az büyük cbr den benm motor:cat:

selam ezo 101. İstanbulda motosiklet satan herkez gerek kredi kartı gerek senet sepet gerekse banka kredisi ile motoru bi şekilde satar önemli olan senin herhangi i bir motorcuya gitmen yeterli. Ama birincisi honda cbr 125 senin için ilk başta hızlı bir motor olur. her zaman küçükten büyüğe doğru git. ben 12 senedir motor ve araba üstündeyim. İstanbulda oturuyorum burda motorum var konyadada var mevzu şu ; Konya'daki motorum yamaha bw's 100 otomatik vites scooter. hem seri hem ekonomik artı sorun çıkarmayan bir motor. ve cbr 125 den daha fazla tad alabileceğin bir motor. ve cbr parçaları çok pahalı o motora göre ve scooter daha güvenli senin için. ikinci elleri 1000 ytlden başlıyor. sıfırı 3.500 ytl. parlament mavi bws 100 öneriririm eğer yeni başlıyacaksan. çok seri bir motor vede 120 km hıza ulaştım ben

ya abi nasıl bi anlatım.cbr 125 çok hızlı diyosun.bws de 120 yaptım diyosun.cbr de zaten 130 yapıo:pr::pr:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
adaş nerelerdein yawwww bak seni neelerden topluyoruz yaaa
arkadaşım ezo :) nasılsın öncelikle hayırlı işler ben sana yardımcı olamayacagım çnkü böle bi yer bilmiyorum

yardım sever ve cürretkar erdinçpolat yardımcı olamadı? gözlerime inanamıyorum seni kınıyorum:farao::farao: Forumdan uzaklaştırılman gerekiyor daha fazla barınma burada:bounce: :mrgreen: seni seviyorum abicim:rendeer:

daha yeni yetme yaw krediymiş:):) para biriktir para bu motoru öyle her canin istediginde alirsan bi zevk alamazsin o motoru almak için biraz caba göster yeme içme para biriktir öyle al ozamana kadar zaten bi 20 yasini doldurmuş olursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar