Yardım ederseniz sevinirim...

Beşiktaş Trafik Şube'de tanıdığı olan var mı?
Arkadaşlar ben Muğla/Fethiye'deyim bundan bir ay önce bir motosiklet aldım. Motor 34 plaka beşiktaş'a kayıtlı. Trafik şube işlemleri yapmadan önce motoru Beşiktaş'tan sorguluyor. İlk maili attık 11 gün sonra cevap aldık. Ama ben vize yaptırırken şasi numarasının (Z ve 2 karışmış) yanlış yazıldığını görüp düzelttiler. Beşiktaş'tan gelen mailde eski şasi numarasi yazdığı için yeni mail attılar ve yani şasi numarasiyla cevap istediler.
Benden eski plaka ve ruhsati aldilar, yeni plakam çıktı ama mail gelmeden onu vermiyorlar. Yani beşiktaş şube maile cevap yazınca burdan benim ruhsatımı doldurup verecekler.
Şimdi sorunum maile cevap almak. İki haftayi gecti cevap gelmedi. Burdaki trafik cevap gelmeden yeni mail atamayız diyor, beklemek zorundayız diyor. Kaç tane takipçi dolaştım onlarda halldemedi. Burdan bir polis "Beşiktaş şubeden birini tanıyorsan işin aynı gün içinde hallolur" dedi. Ben kimseyi tanımıyorum,o yüzden burdan soruyorum, tanıdığı olan ve bana yardım edebilecek olan var mı?:salut::salut:
Tam on gündür beşiktaş şubeyi günde ortalama 5-10 kere arıyorum,telefonlarada cevap vermiyorlar. Yeni bir motor almışsınız, havalar çok güzel ama binemiyorsunuz. Çıldırmak üzereyim...:pr::pr:

Siteye fotoğrafları koycam, ama daha binmek nasip olmadı ki fotoğraf çekeyim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kolay gelsin arkadaşım, inşallah kolayca hallolur işin.

ama tanıdık olayını böyle açık açık yazman hoş olmamış.
yine de dürüstçe söylemek gerekirse senin yerinde olsam ve bu kadar süredir bir şey yapamamış olsam belki ben de senin gibi yardım isterdim.

kısa zamanda sorunu halledip güle güle kullanabilmeni diliyorum.

ama tanıdık olayını böyle açık açık yazman hoş olmamış.

Haklısın belki yazmamalıydım ama çok çaresiz kaldım. Yani tanıdık işimi halletmese bile mailim ne durumda onu öğrenebilirim. Telefonu açsalar soracam. Açsalar telefonu deseler mailin bize ulaştı yogunuz, şu kadar sürede cevaplarız tamam da. Bilmiyorum, mailim ulaştımı biri cevaplayacak mı...
herşey belirsiz ve çaresizlik....

abi kimse koşmaz işine senin şimdi. sen napcan bincen bi ucağa atlıcan ıstanbula en kıralından guzellıkle derdını anlatıcaksın hallediceksin ordan birisi bularak Allah rızası için dediğinde olmaz bu iş inan. ama bu işimi halletsin birisi yol parasınıda yemek parasınıda vermeyen ne olsun dıyorsan yardım sever bi arkadasımız neden çıkmasın demi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım işin çabuk hallolur arkadaşım. ağız tadıyla binerken anlatacağın bir anı olur bunlar daha sonra :)

ama bu işimi halletsin birisi yol parasınıda yemek parasınıda vermeyen ne olsun dıyorsan yardım sever bi arkadasımız neden çıkmasın demi.

Valla işimi halletsin vereyim tabi yol,yemek,su gibi bilimum ihtiyaçları. Ama şöyle bir durumda var, kalkıp sen gidersen senin yol parası işi benim için biraz pahalıya malolur. İstanbul içinden yardımsever bir arkadaş bağlamında yaklaşırsak olaya daha iyi olur:)

Burası Türkiye acı ama gerçek, işler burda böyle yürüyor...
Ben 1 sene sürecek bir işin adamını bulunca 2 saatte bittiğini biliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar