istanbul mt kahvaltıda :):):)

işte bugünkü kahvaltımızdan bi kaç kare:p
SANY0034.jpg
SANY0024.jpg
SANY0025.jpg
SANY0026.jpg
SANY0027.jpg
SANY0032.jpg
SANY0031.jpg
SANY0033.jpg
SANY0035.jpg
SANY0038.jpg

Son düzenleme:
etikete bak kahvaltı olum (((((:) bide resimleri görseydik tam süper olacaktı

kanka bide isatnbul nere ???? nasıl bi il ora ben bilmiyorum da (((((((((:)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
isatnbul mt kahvaltıda :):):) - Bugün, 00:12 AM

işte bugünkü kahvaltımızdan bi kaç kare

Etiketi bırak başlık bile yanlış..... :queen:

yaaa harbiden iyice sapıttım yorgunluktan kusura bakmayın idare edin

bırakın çabalamayı İZMİR i yakalayamazsınız daha masalarınız bile boş gelin buraya size kuş sütü, bal kaymak,sucuklu yumurta,ballı süt,sınırsız çay ile bir kahvaltı yaptıralım jesse hep bunlar senin başının altından çıkıyor efedrinde sana uyuyor İZMİR KAHVALTISI BAŞKADIR :queen:

nerde oldu yav bu bulusma saat kacta
damsız gırılmıodu galıba herkezın bı eşi var :)

aaaa şindi izmir mt yapmayın bunu bize biz herşeyde farklıyızzz aşık atmayın bizle:p bak bizim kahvaltı başlığımız bile yanlış farkı buradan yakala kuş sütü inek sütü kaymak bal hepsi var bizde zati :):):):):queen:

bırakın çabalamayı İZMİR i yakalayamazsınız daha masalarınız bile boş gelin buraya size kuş sütü, bal kaymak,sucuklu yumurta,ballı süt,sınırsız çay ile bir kahvaltı yaptıralım jesse hep bunlar senin başının altından çıkıyor efedrinde sana uyuyor İZMİR KAHVALTISI BAŞKADIR :queen:

abi cocuk topic acsın aktif olsun dedik gordun olanları nys ben hallettim abi mrk etme gectik biz sizi:p:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muharrem abi gelme dedin gelmedim:p

yumurtaları özellikle kümesden kendimizin seçtiğini söylemeyi unutmuşsun abi :cat:

Resimler harika bal kaymak aradı gözlerim göremedim :p
Gökhan peçelenmişin hayırdır :p

abi biz işimizi saglam yaparız ne yendi ne bitti kimse bilmez .. aç var tok var dimi ((((:):queen::queen:

yemek sonrası muhabbet resimleri işte:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
aaaa şindi izmir mt yapmayın bunu bize biz herşeyde farklıyızzz aşık atmayın bizle:p bak bizim kahvaltı başlığımız bile yanlış farkı buradan yakala kuş sütü inek sütü kaymak bal hepsi var bizde zati :):):):):queen:

Haaa şimdi orda biraz durakla...Lamba kırmızı yandı... :p:p:p

Biz yaptığımız her kahvaltıyı reklam etmiyoruz.... :p:p Hemen koşup topic açmıyoruz... :p Neden ?... Sizler kıskanmayın biyerleriniz şişmesin diye.... :p:p

Dedik çenkis le olm yazıktır etme çocuklara.... :queen::queen: Artık topic açmadan yapıyoruz yapıcaklarımızı.... Sanmayın İzmir uyuyor.... Resimler birikiyor.... :p:p:p:p:p

Daha bizde karpuz denize düşsün o zaman gör sen..... :bounce::bounce::bounce:Senin için kuladası çeşme den plajlardan resimler çekeriz merak etme.... :wiinkk::wiinkk:

abi cocuk topic acsın aktif olsun dedik gordun olanları nys ben hallettim abi mrk etme gectik biz sizi:p:queen::queen:

kanka bidaha eli klavye tutan birine açtıralım .. şimdi demezlermi ulen bi yazı yazabilen istanbullu yokmu diye:queen::queen::queen::cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kanka bidaha eli klavye tutan birine açtıralım .. şimdi demezlermi ulen bi yazı yazabilen istanbullu yokmu diye:queen::queen::queen::cherry:

Tencere dibin tava seninki benden cezve....... :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar