kumbağ gezisi mükemmeldi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kader,mehmet ve isa nazik davetiniz için sizlere çok teşekkür ederim sayenizde enfes bir pazargünü geçrdik 11 motorsever uyumlu arkadaştık hepbirlikte çok iyi anlaştık sanki uzunbir birlikteliğimiz vardı ayrı ayrı herkese teşekkürler,önce beylikdüzü bahusse de buluştuk,sonra beld tesislrinde sıkıbir kahvaltı ve tanışma sonra yolzamanı tekirdağ limanda çaylarımızı yudumladıktan sonra verelini kumbağ tabi balık ziyafeti çok güzeldi yeni arkadaşlar sizleri tanımak çokgüzeldi başka gezilerde buluşmak üzere işte günün fotoları.

işte gögteki hostes kader kardeşimizin yerdeki muhteşem yeni aldığı uçağı

Son düzenleme:
Memleketime gitmişsiniz :)
Güzel gezi olmuş ellerinize sağlık..
Yazın artık kumbağa ile iğneada arasında mekik dokurum bende :p

Yine süper bir gezi olmuş ümmet abi :)
Tebrikler :rendeer:

Güzel gezi olmuş.Tebrikler:rendeer:
Plakalarınız ne güzel öyle sırayla fb,oje,msn:mrgreen:

yahuu benim memlekete gitmişsiniz arkadaşlar . Kumbağ . Cennet gibi yerdir orası. 1250 km uzakta benden . ne günler geçirdimm.

harıka bı gezı olmus ayaklarınıza sağlık....paylasım ıcın tesekkurler...

pic0152nr8.jpg

Yahuu saygıdeğer babaannemin eski evi o yeşil apartmandan sonraki 3.ev olan yer :)
Vallaha çok sagolun beni bu fotoğraflarla memleketime götürüp getirdiniz ufakta olsa. artık az gidiyoruz . Antalyalı olduk . yazları bazen . tekrar çok sagolun Ümmet abi.

çok güzel olmuş yaw.Eğer yolda beni kollamaya sözverirseniz, Yakın yerlere gelmeye başlarım.

bu arada dün geceki resimlerden dünkü topige ekledim ummet abi yetişmedigin bir yer varmı allah aşkına

Son düzenleme:
Kalp atışım arttı bi an TA yı görünce :mrgreen: Kimin o :mrgreen:

Bu arada bu tişörtlerin sahibi sevimli çift kim.. :)

tencerekapakzz7.jpg

Ben de istiyorum.. :)

Tecrübeleri ile bize yol gösteren Ümmet abiye, harika bir organizasyona imza atan organizatör hanımefendiye ve diğer tüm katılımcı arkadaşlara güzel birgün geçirmemize katkılarından dolayı çok teşekkür ederim, bu benim ilk gezimdi ama arakdaşlarla sanki defalarca gezilere katılmışım gibi hissettim kendimi hepsine tek tek teşekkür ederim, inşallah başka bir organizasyonda görüşmek üzere. :)

Kalp atışım arttı bi an TA yı görünce :mrgreen: Kimin o :mrgreen:

Bu arada bu tişörtlerin sahibi sevimli çift kim.. :)

tencerekapakzz7.jpg

Ben de istiyorum.. :)

+1 yazacaklarımın aynısını yazmısın.. BEnde istiyorum bunlardan nasıl bulabilirim yardım please :)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tubiş aslında tanırsın sen destinyofruck nicli üyeyi kader yani o ve aşkı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar