trafiğin sıkışmasına sebep olan kim ?

Evet arkadaşlar, aynı yolda bir çok araba, bir adet otobüs ve bir çok ta bisiklet-motosiklet görüyoruz, sizce trafiğin akışını hangi taşıt zorlaştırıyor ve en pratik olan hangisi? vereceğiniz cevapları adım gibi biliyorum TABİKİ fakat bence bu resmi motosiklet yasaklansın diyen Norveçli yol güvenliği uzmanı Rune Elvik ve onun mantığına sahip kişilere göstermek lazım. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Norveçli "sozde" yol güvenliği uzmanı Rune Elvik'in ehliyetini kasaptan almış oldugu test edilip onaylanmış oldu boylelikle :p

arkadaslar norvelı belkı bır yol uzmanıdır gercektende ve belkıde bır otomobıl galaerısı sahıbıdır dolaylı olarak ve arac satan kıslerdendır belkıde bır oto parcası satan bır servısı vardır ve ıslerının dahada artması ıcın boyle bır yol secmıstır ne dersınız

burada da motosiklet yasaklanmasın:queen: çıldırırım heralde:salut:

arkadaslar norvelı belkı bır yol uzmanıdır gercektende ve belkıde bır otomobıl galaerısı sahıbıdır dolaylı olarak ve arac satan kıslerdendır belkıde bır oto parcası satan bır servısı vardır ve ıslerının dahada artması ıcın boyle bır yol secmıstır ne dersınız

evet mantıklı bir yaklaşım :mrgreen:

Her türlü Kafes Trafiği Zorlaştırıyor, TIR şoförlerini Bunun dışında tutuyorum çünkü onlarda Yol insanı bizim gibi, hayatları Yollarda, Kafese biniyo olsalarda.

Şu bahsi geçen adama bi motosiklet galerisi hediye edelim bag neler oluyo, kardeşim bizde havada uçan uçaklardan şikayetçiyiz uçmasınlar allah allah dikkatimi dağıtıyorlar, kaldırın bu uçakları çok tehlikeli bir alet, yerle bir bağlantın kalmıyor ya, motordan daha tehlikeli kınıyorum bu pilotları istemiyorum ben uçak.

Çok güzel bi konu açmışsın.Bence şehir içinde tek yada 2 kişi otomobille dolaşmak yasaklanmalı.Asıl o trafiğe çözüm olur.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar