ARKADAŞLAAAR:bana motor kullanmayı öğretmek isteyen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayıpsın abi :D .

ne zaman başlıyoruz abi :queen:
şemsiye nasıl bişi olsun..

kumsal da kullandığımız algida şemsiyelerinden olsun..

yada suzukı rızla reklamı olan şemsiyelerde olabilir..:queen:

esra sana şimdiden hayırlı olsun motorunu almadan ilk hayırlı olsun benden..:rendeer:

motosiklet kursları var bi de oraya bak istersen..:cat:

karpatkurdu, DARKDIAMOND, 06bluedragger, waggas, cagatay_hepsen, ezo101, bilginozi yardım sever motosıklet kardeşligi:cherry:

ezo101 bu isteğini yaşına baktığımda normal olarak karşılıyorum. Henüz çocuk denecek yaştasın ve bu konuda öğrenmenin en iyi yolunun eğitim programlarına katılman olduğunu düşünüyorum.

Honda'nın güvenli sürüş programlarına katılmanı öneririm. Sitesinde hangi zamanlarda nerde olduğu ve ücret tarifesi mevcut. :cat:

Net'ten böyle bir istekte bulunduğuna göre insanlara karşı sonsuz bir güvenin var.Eğitim vermeyi taahhüt eden arkadaşların motorlarına bakınca sana yararı olurmu bilmem?Benim tavsiyem,ehliyetininde olmadığını farzederek,hem eğitim hemde ehliyet alabileceğin Gelişim sürücü kursu sahibi İbrahim kardeşimizi tavsiye ediyorum.Profesyonel hocalardan zaman zaman seminerleri duyurulmaktadır.MT'nin hangi sayfasına girersen gir linkini görebilirsin.Ayrıca Honda ve BMW'nin eğitim akademileri mevcut.Gerçekten eğitim almakta ciddiysen bunlara başvurabilirsin.Şimdiden kolay gelsin.

evet zaten gerekeni yazmıslar Hondanın programlarına katılabilirsin.Yada önce ehliyet alabilirsin.Kadıköydeki gelişim kursuna gidersen sana yardımcı olurlar.Bu arada bu topik yalan olucak gibi asıl amaç motor öğrenmek değilmiş gibi geldi bana:farao::wiinkk:

valla arkadaslar bende motosiklet kullanmayı ogrenmek ıstıyorum ezo101e motosiklet ogretmek isteyenlerden bırısıde bana yardım eder artık

karpatkurdu, DARKDIAMOND, 06bluedragger, waggas, cagatay_hepsen, ezo101, bilginozi yardım sever motosıklet kardeşligi:cherry:

Analizine kurban:salut:

evet zaten gerekeni yazmıslar Hondanın programlarına katılabilirsin.Yada önce ehliyet alabilirsin.Kadıköydeki gelişim kursuna gidersen sana yardımcı olurlar.Bu arada bu topik yalan olucak gibi asıl amaç motor öğrenmek değilmiş gibi geldi bana:farao::wiinkk:

İşte tam buradada sen gerekeni yazmışsın biraderim:cat:.

Süper Moderatör (BBRR)
Motosiklet kullanmak öyle herkesten öğrenilmez. Çünkü herkes doğru kullandığını sanar ama "düşmeden motosiklet kullanmak iyi kullanmak anlamına gelmez."

Villa Levent'ten Mehmet Abi'yi bul :cat:
komisyonmu aliyon len .. reklam kokan hareketler bunlar mike :cherry:

sana bu konuda tanrının_kırbacı nickli arkadaşımızı öneriyorum ::158::::158::::158::::158::::158::

hem senin istediğin gibi tecrübeli hertürlü motorda tecrübesi wardır:queen:

o yüsden sende yabancılık çekmez::158::::158::

yani sende derken sana motor kullanmayı öğretmekte demek istedim::158::
:queen::queen:
hadi atilla duy sesimizi motor aşkıyla yanıp tutuşan bu genç kızımıza yardım elini uzat:queen::queen::queen::queen::queen:

sana bu konuda tanrının_kırbacı nickli arkadaşımızı öneriyorum ::158::::158::::158::::158::::158::

hem senin istediğin gibi tecrübeli hertürlü motorda tecrübesi wardır:queen:

o yüsden sende yabancılık çekmez::158::::158::

yani sende derken sana motor kullanmayı öğretmekte demek istedim::158::
:queen::queen:
hadi atilla duy sesimizi motor aşkıyla yanıp tutuşan bu genç kızımıza yardım elini uzat:queen::queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Sitede mevcut şürüş tekniklerini okumanız bile bir nebze size bilgi kazandırır. Tecrübe zaten zamanla oluşur. Önce Ehliyetini almalısın. Daha sonra ehliyet alırken gösterilip öğretilen teknikler yeterli gelmez ise bir eğitim kurumuna gitmeni tavsiye ederim.

ben öğreticem asılmayın lan kıza benimki o :bounce: gzlm senin için cbr aldım özel gel öğretiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar