ibrenizde en fazla kaçı gördünüz...

eski motorum 636 ninja ile 265km sürati 5'inci vites ile gördüm.altıncı vitesi unutmuşum:pr: eğer unutmasam 300km görürdüm herhalde:bounce:

-O hızda nasıl durdun
-yatarken uykun gelmedi mi
-o hıza çıkınca kafa sallıyor mu
-kaç sn de çıktın
-titreşim yapıyor mu
-bu YBR ile dünya rekoru mu

:p:p:p:p:p

yoo hayır 10 saniye surmedi zaten ohızı yapmadan once sabit hızda 110 la gidiordum ondan sonra uzerine yattım uykum gelecek kadar durmadım ybrde titreşim olduğu nerede duyulmus guldurme beni:mrgreen::queen:kafa sallamaz olmazmı:mrgreen:

pazar günü 170 gördüm daha 4 viteste.yani daha basmadım:mrgreen:
basmadım:silent: şöyleki ER5 6 vites

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yoo hayır 10 saniye surmedi zaten ohızı yapmadan once sabit hızda 110 la gidiordum ondan sonra uzerine yattım uykum gelecek kadar durmadım ybrde titreşim olduğu nerede duyulmus guldurme beni:mrgreen::queen:kafa sallamaz olmazmı:mrgreen:
bir soru daha
YBR de 145 gördüğünde YBR de seni görüyor mu :silent:

bir soru daha
YBR de 145 gördüğünde YBR de seni görüyor mu :silent:

dostum bırak uğraşma yine bildiğini okuyacak 125'lik makineden bahsettiğinin farkında değil bende de 125kt var 130 görünceye kadar neler yaptım silindiri değiştirdim dişlileri değiştirdim felan felan yaptım zor gördü azdaha motor elimde kalacak diye korktum

olup olacağı kendi motorumda 100 gördüm onu da artçıydım kendi motorumda bıktım motor kullanmaktan arkadaşa verdim o gördü sonra öğrendikki gösterge arızalıymış 118 km ile radara girince ya dedim radar bozuk ya da bizim gösterge çünkü 90 a bile değmemişti :)

750 cc motorumla bile 120 geçersem hep önüme cenaze arabası geliyor . Napıyorsunuz siz allaseverseniz arkadaşlar:salut:

selam bakıyorumda herkez iç.inden geleni yazmış kimi 40 kimi 100 kimi 150

bu arada bende kendi motorumda 130' u gördüm titan 125 cg es. konyadaki motorumda bws. 100' de 110u gördüm. Ama otomobil üzerine konuşursak; mesleğim motor performans tuning body kitt ses görüntü sistemleri. dolayısıyla ototmobilde gerek mecburi gerek keyf için çok hız denemesi yaptım. KURTKÖY AUTODROM' DA 320 KM 67 MODEL FORD MUSTANG İLE 305 KM/H GÖRDÜM. KONYA'da memlekette dayımın arabasıyla SEYDİŞEHİR YOLUNDA 220 KM/H GÖRDÜM. PATRONUN MERSO S500 İLE KAVACIKTAN GELİRKEN TEMDE 260 İBREYİ SONLADIM. FOTOĞRAFLARI BİLE VAR

dostum bırak uğraşma yine bildiğini okuyacak 125'lik makineden bahsettiğinin farkında değil bende de 125kt var 130 görünceye kadar neler yaptım silindiri değiştirdim dişlileri değiştirdim felan felan yaptım zor gördü azdaha motor elimde kalacak diye korktum

MİLLET BU YBR DE 145 GÖREN VATANDAŞ HİÇ MERAK EDİPTE İBREYE ADAM AKILLI BAKMIŞMI Bİ. ULAN ARKADAŞ YBR NİN KM SKALASINDA ZATEN 140 KM/H GÖSTERİYOR. 145 İ NASIL GÖRDÜN 45 OLMASIN:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar