Standart Hayabusa ile,(limitör iptal edilip)
dünya üzerinde yaşayan tüm test pilotları, en fazla 312 km/h hız görebilmişken 320-340 km/h hızları görmeyi başaran;
Standart R1 ya da CBR 1000RR ile dünya üzerinde yaşayan ve kendini pilot zanneden tüm test pilotlarının ulaştığı en yüksek hız 307 km/h iken, 330 görebilen tüm arkadaşlarımızı yürekten kutluyor, kendileriyle gurur duyduğumu bilmelerini istiyorum.
Başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar.
Hadi gayret.
Daha yukarı..:cat:
Döryüze kadar yolu var.
Sallayın.
Meydan geniş.....:bounce:
ya hız sınırı 70 iken 70in ustune cıkmanın manası yok yani sonucta hız cok zevkli ama bence 150 km ye 1 dk da değil 10 sn yede cıkmak onemli bence en fazla 90 yapmak lazım hem kendimiz için hem ailemiz için hemde benzin parası için:cherry:
-O hızda nasıl durdunBende Ybrmle Gecen Otobana Cıktım Motorumu Bi Deneyim Dedim Inanmayanlar Olabilir Ama Gerçek Sölüyorum 145 Km Cıktı Motorum Bende Cok Saşırdım önceden En Fazla 135 Km Yapmıştım Ama 135 Yaptıgımda Normal Sürmüştüm 2. Denememde Motorun üstüne Yatıp Denedim Böle Bi Sonuc Cıktı Benden Baska Ybrsi Ile Bu Hıza Ulasan Ybrci Arkadaslar Varsa Yorumlarını Bekliyorum(145 Nasıl Gordun Ibresi 140 Derseniz Ibre 140 Km Yi 1 Cm Kadar Geçti Belki 150 Dir![]()