amaç keyfi maksimum zararı minimuma indirmek kanımca:wiinkk:yaw hangisini istiyosanız onu alın biri honda diğeri yamaha zaten 10.000 km sonra sıkılıp satıcaksınız kafanızı fazla yormaya gerek yok...![]()
Yaniii bu mu?
Bizimkisi 160 tan önceki model..150cc yani...Bizimkisi 13.5bg 160lık olan 15.2 bg...Ve 160lık türkiye ye gelmedi gelmeyecek...onun yerine üretilmesi planlanan 200 ve 250cc likleri gelecek..160lık ve 150liğin tasarımı aynı bundan emin olabilirsin bizimkisi dijital saat değil ama aynı güzel tasarıma sahip..Bir kere canlı görmeyi dene
amaç keyfi maksimum zararı minimuma indirmek kanımca:wiinkk:
evet dostum bu:cat:
malzeme kalitesinin bariz yüksekliği neden ilginç geldi ki..:silent: mümkün olamaz mıNe diyeyim hocam, motosiklet hakikaten güzel. arada Apache'nin topic'ine göz gezdirdim. Alan, kullanan, memnun. Özellikle Malzeme kalitesiyle diğer uzak doğu ürünlerinden ayrıldığının belirtilmiş olması daha da ilginç geldi.
Bu motosikleti incelemeye ve takibe aldım![]()
Ben Ducatı diyorum... .![]()
Abi ducatinin piyasası ne civar bende düşünüyorum:silent:![]()
mete_han hemso ankarada dostlar var demişşin batıkentte. nerdeler.yada nerelerdeler,yada burda isimleri varmı,gerçi motoru daha almadım ama ank gidersem belki toplanma şansımız olur???
piyasası 15.000 den başlıyor...
haco akrabalar var...motorcu değil yaşlı başlı kişiler...![]()
Bu kıyaslamaya apache de katılması lazım...Apache çok kaliteli bir motor...Yamahada çok kaliteli , hondanın bazı eksikleri var bu konuda... Ama ben yinede 1. tercihimi cbf150 den kullanıyorum... Honda cbf150 nin yakıt tüketimine 2 ltre dıyorlardı yalan oldu sanırım 3 ltre tuketıyor...Apache 2 litre yazıyor buda yalan olmasın ???
evet başta ybr ve cbf ile başlamıştım ama araya apache girdi bende apache karar verdim...hondanın eksisi çok fazla apacheye göre
ne ybr imiş ya![]()
cbr -ybr
cg-ybr
şimdi cbf150-ybr
tek modelle hondaya meydan okuyor :mrgreen:
:queen: