3 boyutlu sıfırdan motor yapımı görmek isteyenler...

Arkadaşlar; sizlerle çok eğitici bir videoyu paylaşmak istedim.Özellikle motor bilgisi az olup, motor ve motor parçaları konusunda meraklı olanlar için çok güzel bir video. :cat:

[YT]NI-oddiQtF0&feature=related[/YT]

paylaşım için teşekkür ederiz, aslında parçaların ayrı ayrı isimlerini yazmış olsalardı çok daha güzel olurdu, birde varsa motosiklet motoru videosu koyarsan çok makbule geçer :cat:

Etkileyici bir catia veya solid çalışması....
Teşekkür ederiz.paylaşım için

Çok güzel bir catia çalışması.Anladğım kadarıyla büyük şirketlerden birinde çalışan bir mühendis zamanında yaptığı çalışmayı paylaşmış.Yoksa bunu yapmış olmak için yapmaz kimse.Zaten tek kişinin çalışması değildir.Böyle bir çizimi yapmak çok zaman alır.Oldukça bilinen ve uzun zamandır youtube de bulunan bir video.Burada paylaşmak aklıma gelmemişti.Catiacılara selamlar

Arkadaşlar rica ederim.Parça isimleri yazsaydı gerçekten güzel olurdu.Kafanıza takılan parçayı yazarsanız ayrıca elimden geldiğince açıklamasınıda yaparım.

Şuan izleyemedim..Fakat konuya üye olmak için mesaj atayım dedim..
Bakarım bir ara @ÖZER kardeşim..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bilgilenmekten ziyade, adam amma uğraşmış bee!! şeklinde düşünüp izledim.
Harika video.
teşekkürler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özer baba eline sağlık keşke motosiklet içinde böyle ayrıntılı videolar olsa çok daha güzel olurdu teşekkürler

tabikide begendik ama gerçi bunu ben izlemiştim ama genede tekrar yaptım :)

Şuan izleyemedim..Fakat konuya üye olmak için mesaj atayım dedim..
Bakarım bir ara @ÖZER kardeşim..

Özerciğim şimdi baktım videoya...

Gerçekten çok iyi bir çalışma olmuş...

Hele triger setinin takılışı ve üstkapağa sibopların takılışı çok hoşuma gitti..

Yapanın emeğine sağlık..
Gerçekten kaliteli bir flash animasyonu hazırlanmış..

Bak arkadaşın diğer videosuda bu..

Motorun Çalışma Prensibi..

[YT]ZxZgqCOhvCI[/YT]

Son düzenleme:
Bunu yapan amca veya amcalar 3D Max'i yalayıp yutmuş, yarmış tipler belli. Zira bu üç boyutlu modelleme prgramını dunyada "hakkıyla kullanan" insan sayısı çok az :cat:

Ö.Z.€.R;1045305' Alıntı:
Arkadaşlar; sizlerle çok eğitici bir videoyu paylaşmak istedim.Özellikle motor bilgisi az olup, motor ve motor parçaları konusunda meraklı olanlar için çok güzel bir video. :cat:

[YT]NI-oddiQtF0&feature=related[/YT]

Erzincanlı hemşehrim, paylaşım için teşekkür ederim... güzel ve eğitici bir video olmuş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar