sayın delipoyraz abi
4 mayıs için 1+1 kişi eklermisin ben eşimle katılıcam bire çok sevdigim motorcu bir abim eşiyle gelecek
PATLAMIŞ MISIR ARABASI KİRA BEDELİ... 180 ytl (en az 9 kişi aranıyor.... fazlası da hiç fena olmaz hanii... :cherry
1. delipoyraz
2. oğlumveben
3. darkdiamond
4. ......
5. ......
Çok kalabalık olmuşuz kahvaltı süpergeçecek
KAHVALTI LİSTESİ:
1. DELİPOYRAZ
2. BURAKİ 77 + 1
3. EDY
4. DOSTDARK
5. SİLAH1
6. TUGCETUGCE
7. SSTEK
8. VINVIN
9. SEDAT2020
10. OKAN-GİZEM
11. ARSLANFB
12. İHSANHAKAN
13. İSTBURAK+1
14. OĞLUM VE BEN
15. THAİİ-VTEC
16. ESKİCİ
17. DARKDIAMOND
18. KAISER
19. DENİZCİMUZAFFER
20. SYRIANA + 1
21. CAPRİCE3434
23. KIRMIZI + 1
22. AYDINOLMEZ (izin alabilirse +1 inden)
23. APARAT VE KIZI
24. OZRACE
25. OS.OZGEN
26. DESPERADOST
27. ÜMMET PERKİTAN
28. SVD+1
29. MARV
30. MERT (kesin değil)
31. ERDİNCPOLAT (kesin değil)
32. NAHZUVAY
33. MHRRMKPNR (?????)
34. TİC-KET
35. SVD nin MİSAFİRİ + 1
DAELİPOYRAZ ABİ beni mısır patlağı arabasına yazsana
Seninle oyuncak almaya gidecektik ama benim işlerim çok yoğun buyüzden alışverişe gidemiyeceiz galibaale:
Şu anda Tajikistanın başkenti Düşanbedeyimale:umarım 4 Nisana kadar dönerim:queen:
kahvaltıda olurmuyum bilmiyorum ama ilerleyen saatlerde bende aranızda olmaya calısacam benide yazın listeye bi aksilik cıkmazsa tabi
Mısırrrr . Niye benim adım mısır listesinde yok delipoyraz abii :salut:
Mısırrrr . Niye benim adım mısır listesinde yok delipoyraz abii :salut:
Çünküüüüü artık öle bi liste yok...:queen::queen:
Bende şok oldum Hande:cherry:.Amma velakin bulucaz,uydurucaz alacak bişeyler artık:mrgreen:.
çıkar ağzından şu baklayı ozaman,ama süpriz demi adı üstünde:silent:Benim aklımda bir süpriz var :wiinkk::wiinkk:
yok ole zaten sadce kahvaltıya gelecekler ama benim +3 oluyo misafirlerimle beraber motoruyla gelcek oda eşini getirecek .misafirlerinizi yuvaya sokamayız ama, çok kalabalığız zaten... sadece kahvaltı listesine ekliyorum... bu detayı unutma olur mu kardeşim? Görüşmek üzere..
Benim aklımda bir süpriz var :wiinkk::wiinkk:
yok ole zaten sadce kahvaltıya gelecekler ama benim +3 oluyo misafirlerimle beraber motoruyla gelcek oda eşini getirecek .
ha burada ben kalabalıgı kafaya takmıyorum sandalye sozun vardı unutma
yaaa hadi yaaaa gelsin artıkk yaaa sıkıldımm yaaaahehe bu kahtavltıda nasıl sıgıcaz allah bilir ama guzel gecicek
hiçbişi yapamasak... otururuz kaldırıma alırız çaylarımızı sohbet eder, güler eğleniriz... belki daha bile eğlenceli geçer öle.. biz motorcuyuz fark yapmaz bize.. ama sadece svd ye 4 sandalye sözüm varunutmadım... biraz kibar onlar.:queen::queen: sandalyesiz gelmeyiz diyorlar...
![]()