Yeni Başlıyorum

Mtsklete yeni karar verdim.Yıllar önce kullanmıştım ama (87 model planet 5) kendimi hiç kullanmamışım gibi hissediyorum. Şimdi ise alacağım mtskleti hem asfalt hem de dağ bayır yollarda kullanmak istiyorum. önerileriniz varsa memnun olurum. Aklımda suziki c 800 vardı ama stabilizede biraz zorlanıyor diye duydum.

Hoşgeldin bilgili arkadaşlar bu konuda yorum yapacak yardımcı olacaklardır SAYGILAR

suziki C800
suziki M800
honda 750 sdw
yamaha drgstr larla ilgili eleştirilere ihtiyacım var. Özellikle kullanıcılarından olursa sevinirim. Selamlar.

Hoşgeldin bilgili arkadaşlar bu konuda yorum yapacak yardımcı olacaklardır SAYGILAR

Teşekkürler. Güneşin doğduğu yerde yaşayan arkadaş.

Son düzenleme:
Hoş geldin arkadaşım inşallah aradığnı bulursun...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bahsettiğin modeller c800 hangisidir bilmiyorum ama diğerleri cruiser. Dağ bayırda dolaşman biraz zor olur hatta bazı yerlerde imkansız. Dağda bayırdada rahat etmek istiyorsan Yamaha XT 600 - 660 , BMW F 650 gs Honda Transalp gibi modellere bakmalısın :wiinkk:

bahsettiğin modeller c800 hangisidir bilmiyorum ama diğerleri cruiser. Dağ bayırda dolaşman biraz zor olur hatta bazı yerlerde imkansız. Dağda bayırdada rahat etmek istiyorsan Yamaha XT 600 - 660 , BMW F 650 gs Honda Transalp gibi modellere bakmalısın :wiinkk:

Adı geçen modellerin hepsi cruiser.

abicim benden sana tavsiye cross tarzi biseyler bakman hem asvalt icin hem dag bayir icin en ideal motor:rendeer:

hoşgeldiniz..

aslında forumlar başlığı altında motosiklet modelleri bölümü var. orada fazlası ile bilgi bulabilirsiniz.

enduro oluolar sanırım onlar "murti06" abimin dediği :p
hoşgeldin eminim ol cok keyif alıcaksın :cat:

tamamiyle katılıyorum!enduro hayattır! hayat endurodur:cat:

suziki C800
suziki M800
honda 750 sdw
yamaha drgstr larla ilgili eleştirilere ihtiyacım var. Özellikle kullanıcılarından olursa sevinirim. Selamlar.

Teşekkürler. Güneşin doğduğu yerde yaşayan arkadaş.

Yamaha drasgsatarı çok severek kullanıyorum. İlk motorum olduğu için başka motor ile kıyaslama yapamam ama şunları söyleyebilrim.

1-) Şık sevimli bir motordur. gidip gelip okşayasın gelir.:cherry:

2-) Cruiser ile uzun yol yorucudur derler ama hiç durmadan 200 km.nin üzerinde gittikten sonra bel ağrısı falan hissetmedim.

3-) Seyahatler sırasında zaman zaman stabilize yollara girdim, sürüş konusunda zorluk yaşamadım.

4-) Adı üzerinde gezi motoru fazla sürat yapmadım.Deneme amacı ile yaptığım süratte ibrede 160 km/s gördüm. Daha fazla da gidecekti ama ben daha fazla gaz vermedim.

5-) Şehir içi ağır trafikte biraz yorucu olabilyor.

6-) En sıcak havalarda dahi hava soğutmalı olmasının bir dezavanatajını görmedim.

7-) Peryodik bakım dışında bir sorun yaşamadım

Yamaha drasgsatarı çok severek kullanıyorum. İlk motorum olduğu için başka motor ile kıyaslama yapamam ama şunları söyleyebilrim.

1-) Şık sevimli bir motordur. gidip gelip okşayasın gelir.:cherry:

2-) Cruiser ile uzun yol yorucudur derler ama hiç durmadan 200 km.nin üzerinde gittikten sonra bel ağrısı falan hissetmedim.

3-) Seyahatler sırasında zaman zaman stabilize yollara girdim, sürüş konusunda zorluk yaşamadım.

4-) Adı üzerinde gezi motoru fazla sürat yapmadım.Deneme amacı ile yaptığım süratte ibrede 160 km/s gördüm. Daha fazla da gidecekti ama ben daha fazla gaz vermedim.

5-) Şehir içi ağır trafikte biraz yorucu olabilyor.

6-) En sıcak havalarda dahi hava soğutmalı olmasının bir dezavanatajını görmedim.

7-) Peryodik bakım dışında bir sorun yaşamadım

TEŞEKKÜRLER. CCruiser kullanan arkadaşlar fikirlerini yazmaya devam ederlerse sevinirim.

Aramıza hoşşgeldiniz :) MT Ailesi :rendeer::rendeer:

Hoşbulduk arkadaşım. İyi günlerde hep beraber.

Son düzenleme:
Tercihin ne marka olursa olsun ama kesinlikle AĞIR olmasın,etrafımızda
devamlı dağ bayır gezecekmiş gibi at gibi heybetli ve 250kg lik touring
enduro alanların çamurda ve topraktaki eziyetlerini görünce bunu sami
mi olarak söyleyebilirim.
Doğayı sevmek kamp yapmak dolaşmak ayrı bir konu motor ile bunları ne sıklıkta yapacağın ayrı bir konu ,hele de artçıyla zıplaya düşe kalka ne ka
dar keyif alacağun ayrı bir konu.
Bence sana 120-130kg yi geçmeyen bir seçenek mesela DRZ-400 uzun
yıllar keyifle ve zevkle hizmet edecektir.

Ot'wdlysi ifpfvfi yfeyf ,f;ruyf fujfyf'rk ;f
<disk jlfc;dks ,susldus ydes'hsuks' ks fvfkf...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar