Ben çocuk ile Burak arasındaki suç oranını kıyasladım. Burak ile çocuğun velileri değil.
Bu konuyu açarsam siteden uzaklaştırılırım. Her aile 3 çocuk yapsın denilirse. İnsanlara bakamayacağı kadar çocuk yapılması tavsiye edilirse (ki edilmese de yapıyorlar yeteri kadar ) daha çok karşılaşırız biz böyle şeyler ile.
Evet veliler sahip çıkmalı çocuklarına ben kendi yeğenlerimi gezdirirken nefes alış verişlerinin düzenini bile takip edicem utanmasam ama herkes böyle değil.
Ve inan o sorumsuz veliler çocuklara birşey olunca en iyi ebeveynlere dönüşürler birden ve senin adını da saniyesinde katil koyarlar.
Akan trafiğin ortasında top oynayan çocuklar var ( biz oynamadık mı ? oynadık ) Bu çocuklar heryer saha olduğu halde mi sokakta oynuyor ? Tüm çocuk parklarında in cin top oynuyorken bu çocuklar sokakta değil herhalde. Konuyu irdeleyip gerçek suçluları aramaya kalkınca konu o kadar derinleşir ki altından çıkamayız.
Sonuç olarak bu kadar ara açıklamadan sonra yine diyorum ki;
Çocuklara dikkat etmesi gereken biziz!
çocuklarada yetişkinlerede arabalarada kamyonlarada motorlarada
bilinçli bir sürücü olarak hepsine dikkat etmeliyiz tabiki
ben farklı bi konuya dikkat çekmekistedim sadece..
bu hadisede anne evinin direk sokağa açılan kapısını açıyor ve yolun karşısındaki bakkalı gösterip koş kızım diyor..
ben aynı hadiseyi yaşadığımı yazmıştım ve 20 km den düşük bir süratte giderken önüme çocuk koştu
karşımdaki bir yetişkin olsaydı büyük ihtimal motorumu düşünürdüm ama çocuk olduğu iiçin motorumu darmadağan ettim..
mesele dikkat deil, farklı yere dikkat çekmek
konuşuyoruz burda dimi
kişisel almayalım mesajları:cat: