sabo mayısta tekrarlayalım ozaman,ama busefer başkayöne nedersin.
ooo ben varım çok şanslısınız rehberinizde ben olurum hazır rusça biliyorum oradanda belarus a geçmek lazım derim :cherry:Yapışken ukranyaya gidelim,gezdiririm ben sizi orda![]()
uza uza ordan da çine geçeriz.:queen::queen:ooo ben varım çok şanslısınız rehberinizde ben olurum hazır rusça biliyorum oradanda belarus a geçmek lazım derim :cherry:
bırak şu çinlileri yahu herşeyleri dandik adamlarıda öyledir bence:farao:uza uza ordan da çine geçeriz.:queen::queen:
bırak şu çinlileri yahu herşeyleri dandik adamlarıda öyledir bence:farao:
hata bir kere yapılır iki kere olmaz şimdi yanından bilem geçmem kandırdılar beni vicdansızlar türk malı diye ama çan çin çon malı imiş:farao:önceden öyle demiyordun biniyordun kanuni ye?
:queen::queen:sendende bişi kaçmıyoo biraderr2. videoda ses super cıkmış arabayı nasıl durdurucakmış?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2. videoda ses super cıkmış arabayı nasıl durdurucakmış?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abi sen anlarsın be kaç megapiksel bu videolar![]()
ne pixel meselesymiş yahu 17 kişi çözemedi bu gidişlede çözülmez abicimçok Megapikseli onlar sayamadım![]()
640x428
![]()
Tüm sayısal görüntülerin en küçük parçası olan noktacıklara piksel denir. İngilizce'de resim parçası anlamına gelen "picture element" birleşik kelimesinden çıkarılmıştır. Pixel, picture (resim) sözcüğünün kısaltması olan pix ve element (parça) sözcüğünün ilk iki harfiden (el) oluşmaktadır. Pikselin Türkçesi gözek olarak adlandırılmaktadır.
10 cm uzunlukta 10 piksel varsa, her piksel 1 cm demektir.
10 cm uzunlukta 100 piksel varsa, her piksel 1 mm. demektir...