evet kesinlikle.dikkat ediyorum bazen adam topic açıyor hasbel kader o konu yada ona benzer bir başka konu günler yada haftalar önce açılmış hemen ''yok bu konu daha önce açıldı sen nerdeydin,yok takip etsene,yok gereksiz,yok kıl yok tüy vs vs''.sanane kardeşim?adam günler önce yoktur,görmemiştir yada
ne biliyim belki kapasitesi o topiğin açılıp açılmadığını kontrol etmeye yeterli değildir filan.bu en basit örnek. hele bu topicteki zaten tam Allahlık Ali bey.Burası halka açık bir form.Herkes girer üye olur topiğinide açar kafasına takılan herşeyide sorar sorabilir hakkıdır.İsteyen yardımcı olur bilgilerini paylaşır isteyen kaale almaz başlığa bakar komiğine geliyorsa güler geçer.Egosunu,kompleksini tatmin edemez.Forumun Moderatörü var yetkilisi var onlar luzum görürse zaten açmaz,açtırmaz.Herkes işine baksın.Ben kişinin samimiyetine inanayım adam hevesli olsun gaz kolu debriyaj kolu nerde diye sorsun üşenmem cvplarım.Ben bu işe merak saldığımda bundan 15 yıl önce marş koluna basmayı bilmiyordum.Vites hangisi,debriyaj hangisi hele onları hiç bilmiyordum!Neyse amacım kimseyle ters düşmek yada birilerine had bildirme meselesi değil.Belki bir nebzede olsa dikkat çekmek.Saygılar:rendeer:
UMARIM bu yazıların okunur ver bıraz da olsa cvp yazmadan once dusunulur elıne emegıne saglık:rendeer: