12 Nisan Cumartesi 19:00 Da Ataköy Kavaklı Park Da Mangal Hazırlığı Buluşması Var

abi sizin TIp dan habarınız yok...Kalp krizini önleyebildiğide ortaya çıkmış...

o zaman abi ectacy tarzı bir hap verelimki kendini bulsun...normal şartlarda Emin bu işi asla öğrenemeyecek...yada bir rampa bulalım...aşağıya ittirelim...düşe kalk aöğrensizn...öneri sunun...kurtaralım şu çocuğu...:pale:

abi bos bi gunde vakit varken alırız aramıza 30km hızla baslarız snr yavas yavas hızlanırız oda hızlanmak zorunda kalır snr tek tek cekilirz etrafından ztn kendi gider eminin sadece cesarete ihtiyacı var yoksa kullanmayı ogrenmiş:cat:

GKN

abi bu saatten soora yapılcak tek şey motoru kullanması
1 yadır hiç kullanmamış adam
kullandıkça tecrübe edinicek sonunda..

Ben sundum ona öneriyi.. Yakın tarihte uygulamaya geçicez..
Ama pekte umutlanmamak gerek.. Neticede M inn in araba kullanışını da gördüm ve nasıl bi şoför olduğunu biliyorum.. Onun normali bu bence :queen: Olmuşu yani :cherry:

inan burda haklısın...beni arac kullanırken görmelisin...aşırı özgüven ve hata...motordada öyle...:pale:

abi bos bi gunde vakit varken alırız aramıza 30km hızla baslarız snr yavas yavas hızlanırız oda hızlanmak zorunda kalır snr tek tek cekilirz etrafından ztn kendi gider eminin sadece cesarete ihtiyacı var yoksa kullanmayı ogrenmiş:cat:

ama onun derdide grup halinde çıkılacak bir gezide...yani bir grubun içinde daha rahat sürdüğünü söylüyor...bir grupla uzun bir geziye ihtiyacı var bence...

abi bu saatten soora yapılcak tek şey motoru kullanması
1 yadır hiç kullanmamış adam
kullandıkça tecrübe edinicek sonunda..

dersleri bi bitse motorun hakkını verecekde..vs vs..

benimde derdim oldu...çnkü İstanbul trafiği hata affetmiyor...şakasıda yok...

Super Moderator
bendeki resimler :mrgreen:
anca yükledim napimm:p
1000952wm7.jpg

1000953xr6.jpg

1000954or0.jpg

1000955fo4.jpg

1000956vl6.jpg

1000957qc5.jpg

Ben sundum ona öneriyi.. Yakın tarihte uygulamaya geçicez..
Ama pekte umutlanmamak gerek.. Neticede M inn in araba kullanışını da gördüm ve nasıl bi şoför olduğunu biliyorum.. Onun normali bu bence :queen: Olmuşu yani :cherry:

:queen::queen::queen: E-innabı ve soforluk bırbırıne cok uzak bı kelıme :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar