13.04.2008 Bahar geldi hadi Marmara turuna - Armutlu Çınarcık Yalova

Arkadaşlar bende şimdi geldim eve elimde 160 tane ve 3 video var hepsi yolda geliyor malum feribottan sonra e 5 çıkan ilk biz oldugum için eve 25 dakka da geldim.

sabreden dermiş beklemekden .....:mrgreen:

gerçekten çok güzel bir gün geçirdik gelen herkeze tekrar çok teşekkürler.

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ummet abi icin topic actım bakın

arkadaşlar biraz bekleyin o kadar resim çekdik hani haa deyince atılmıyor zaman lazım.

ümmet abi resimleri yükleyince yeni başlık açacak bende oraya atıcam o zamana kadar yüklerim.

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar bende şimdi geldim eve elimde 160 tane ve 3 video var hepsi yolda geliyor malum feribottan sonra e 5 çıkan ilk biz oldugum için eve 25 dakka da geldim.

sabreden dermiş beklemekden .....:mrgreen:

gerçekten çok güzel bir gün geçirdik gelen herkeze tekrar çok teşekkürler.

kardesim size yuh diyorum ne zaman eve gittiniz ben daha 15 dakka once oturdum bilgisayarın basına benden sonra en az 35 40 km gittin

ömrü vefa etmemiş :queen:

insana geyikte yaptırmıyolar koskoca vadafone yapıyo mt yok.

Son düzenleme:
kardesim size yuh diyorum ne zaman eve gittiniz ben daha 15 dakka once oturdum bilgisayarın basına benden sonra en az 35 40 km gittin

bak yaşar size dedi şimdi sen kimsin ben çözemedim,commet 250 olanmı yoksa :queen:

ee 60 km yolu 25 dakka da 110 km hızla gidersek sen bile yetişemezsin bize nasıl geldin bi ben bi yaşar bide KYMCO kullanan arkadaş var o biliyor
bi biz onu geçiyoz bi o bizi sonra ne oldu bende anlamadım ama trafikte kayboldu arkadaş.

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanuni karakaçan 200 siyah olan 2 tekerlekli

arkadaşlar ben saat 7 de evdeydim ama bizim yalova dan sonra 75 km. tuttu sayılmaz yani bizim birincilik herhalde:p

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ooo sayılmaz . 2 adımlık yer. Yag lambasını naaptın baktın mı

yağlama normal pompa çalışıyor müşir arızalandı harhalde çok sıcaktı sökemedim elim yandı yarın bakarız artık.

Arkadaşlar içinizden yalovada kazayapan varmı ? bu gün bi motorcu kaza yaptı yalovada gittim yanına yardıma durumu iyi gibiydi ama hastahaneye kaldırdılar duru hakında bilgisi olan varmı ? choper kullanıyodu 30 yaşlarda umarım durumu iyidir geçmiş olsun ...

Alp_tunay için bütün yokuştaki evleri fotoğrafladık ama resmi (mahallenin komle yani) şimdi yükleyemiyorum daha sona inş..

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gormedim gecmis olsun ben feribottan indikten sonra istanbul istikametinde bi kaza gordum saat 19.15 civarı kırmızı tempra sagda refuja girmişti ve arabayı dagıtmıs eli yüzü camur icindeydi.gecmis olsun yardım lazım mı falan dedim konusurken heyecanlanıyordu gozleri doluyordu cok paniklemiş genc bi arkadaş uzuzldum bende ona

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaslar emınımkı ıyı gezı olmustur,bende cınarcıkta ıdım,sız benden 30 dk once cıkmıssınız,ummet abıyı aradıgımda ben cınarcıkta,grup ferıbota bınmıstı bıle,gorusmek ısterdım ama.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ist mt marmara turu fotoları

ist mt marmara turu beklendiği gibi çok güzel geçti keyifli birgeziyi daha geride bıraktık katılan arkadaşalrın hepsine ayrı ayrı teşekkürler gezi esnasında göstermiş oldukları uyum ve anlayış için tekrar teşekkürler işte gezimizin resimleri

http://img381.imageshack.us/img381/8343
/pic0033es2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar