12 Nisan Cumartesi 19:00 Da Ataköy Kavaklı Park Da Mangal Hazırlığı Buluşması Var

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
daha 20 kişi bile olmamışık
KATILIM LİSTESİ:
1 GKN
2 MHRRMKPNR
3 OKAN
4 HANEDAN 12
5 MARV
6 efedrın + 1
7 crazyboyone
8 pınarr
9 ümmet pektikan
10 istburak
11 Gece_
12 jesse
13 deli mavili
14 ilhan 1114 (belki)
15 parpiline
16 DCR
17 alper tim
18 waggas
19[/QUOTE]

tam olarak kavakli park atakoyun neresinde kaliodu kacinci kisim???
5. Kısım'da kalıyor...

E-5 Üzerinden gelicekler için:
1...
9873T1.JPG

2...
5297T2.JPG

Sahil Yolundan Gelicekler için:

6002T3.JPG

:cat:

kepimiz kavaklıyız hepimiz gazcıyız .. drift day 12 nisan cumartesi .. kavaklıda yan versem duman çıkarmı toplantısı

Sen versen neler cıkarda :queen::queen:müsait deil suan:bounce:

zuahaha haha :queen::queen::queen: olm bu anadolu yakası gençligi yaz gelince bıdıbıdı mı yapacak yoksa yollardamı konuşacak :p

biz avrupa yakasıyız kanka olayımız farklı baglanırız teme mahmutbeyden ver elini kınalı edirne . yazıyorum seni ilegal gecesine :queen: toplanırsak ararım

zuahaha haha :queen::queen::queen: olm bu anadolu yakası gençligi yaz gelince bıdıbıdı mı yapacak yoksa yollardamı konuşacak :p

biz avrupa yakasıyız kanka olayımız farklı baglanırız teme mahmutbeyden ver elini kınalı edirne . yazıyorum seni ilegal gecesine :queen: toplanırsak ararım

şekerim :cherry:ben yarı avrupalı yarı anadolu genclıgıyım siz mahmut beyden baglanırken ben pendikten cıkıp sizden once varırırım :bounce: siz ihtiyarlarda sadece yazın gazlıyo zaten:silent: benim tek bıdı bıdım yanından gecerken duyucagın egzos sesım :queen::queen::queen::p:p kızmıyosun dimi:rendeer:

anadolu aklını bulandırmış senin .. nerde o haşin zeytinburnu çocugu (((:) sen yakında burjuva özentisi kadın programlarınada çıkarsın ..pendikten gazıyorum mahmutbeye kadar sıkıyorum seda sayan seni çok seviyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

anadolu aklını bulandırmış senin .. nerde o haşin zeytinburnu çocugu (((:) sen yakında burjuva özentisi kadın programlarınada çıkarsın ..pendikten gazıyorum mahmutbeye kadar sıkıyorum seda sayan seni çok seviyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hadi hadi tv lere cıkıpta garip garip oynayanda bendim dimi:queen::queen: böle biker boys haraketleri falanda cabası:queen::queen:
yap yap sonra bana laf at:farao:

motorcunun geri vitesi olmaz mahmutbeyse cıkarız:bounce::p

hadi hadi tv lere cıkıpta garip garip oynayanda bendim dimi:queen::queen: böle biker boys haraketleri falanda cabası:queen::queen:
yap yap sonra bana laf at:farao:

motorcunun geri vitesi olmaz mahmutbeyse cıkarız:bounce::p

:queen::queen::queen: ulen o hareketide sırf senin için yaptım :queen::queen:

GKN

amma gaza gelmişiniz ya
ben akşam canavarla geliyorum hepinizi tekerde geçerim :p

amma gaza gelmişiniz ya

Canavara saygım buyuk abi bende cok emegi var:salut:

amma gaza gelmişiniz ya

Canavara saygım buyuk abi bende cok emegi var:salut:
Karda bindiğim günlerde aklıma geldi bi anda:pale: mhrrkpnr arkadasımızı yemıstım draglarda:bounce:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bu gun yeri ogrenmek amaciyla gittim ama otopark gibi biyer goremedim nereye koycas motorlari??? ustelik buyuk bi yer neresinde toplancaz
kapali alandami acik alandami?????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar