- Konu Yazar
Arkadaslar bazen rastliyorum trafikte (ozellikle vespa, piaggio grubu bayan suruculerde daha çok göruyorum) kimileri kasklarinin altina güneş gozlugu takarak motor kullaniyorlar. Bu tehlikeli ve beraberinde bircok riski getiren bir durum degilmidir? Ayrica kaskin altinda gozunde gozlukle gorus acilari daraliyor ve rahatsiz olmuyormu bu insanlar?
Herhangi bir kazada kaskın altına gozluk takarak motor kullananlar gozluk camı veya cercevesinin parcalanarak direk goze batma, girme, saplanma vs gibi riskleri nasıl ön-görmezler hayret ediyorum! Normalde hafif hasarlarla atlatilacak bir kazada sirf gozluk taktigi için "kör kalmayi goze alan" gosterişi guvenlige tercih eden insanlar
r:
NOT; Gozluk kullanmak zorunda olan numaralı arkadaslara lafım yok.
Herhangi bir kazada kaskın altına gozluk takarak motor kullananlar gozluk camı veya cercevesinin parcalanarak direk goze batma, girme, saplanma vs gibi riskleri nasıl ön-görmezler hayret ediyorum! Normalde hafif hasarlarla atlatilacak bir kazada sirf gozluk taktigi için "kör kalmayi goze alan" gosterişi guvenlige tercih eden insanlar
NOT; Gozluk kullanmak zorunda olan numaralı arkadaslara lafım yok.
Son düzenleme: