[adana Mt] 13.04.2008 Hoş Geldin Bahar Gezisi

13.04.2008 HOŞ GELDİN BAHAR GEZİSİ

Arkadaşlar,bu pazar,(Toroslara) Karboğaz'a, özel yapım kayseri sucuğu yellemeye gidiyoruz. Yalnız önemli :Gelecek arkadaşlar buraya yazarak veya beni arayarak bilgilendirsinler lütfen,çünkü sucuk siparişi o na göre verilecek.bu arada; olası bir hava muhalefeti olursa,bir sonraki haftaya ertelenebilir.

Yazan : Adanali (Bora)

Buluşma Yeri : Mola Tesisleri
Saat: 9:00

KATlLlMClLAR

1 - Hasan - Sezen
2 - Ben (Adanali)
3 - Gürsel - Mehmet
4 - Recep (CERREZCI)
5 - demirgürsel - Eşi
6 - İso
7 - İso'nun arkadaşlari
7 - cengiz (zion)
8 - Haluk
9 -
10 -

Not : Baktm duyuru açan olmadi Bora abi adina ben açtim. (Cerrezci)

sizler yine iyisiniz ben dtr ile nasil gelicem (belediye sinekle mücadele araçlari gibi) onu düşünüyorum. :p

valla zamanında ben namrun kalesine, 100cc cup motorumla gitmiştim. biraz yordu ama.. güzel bir gezi olmuştu. bu hafta aranızda olamıcagım için cok üzgünüm.fotolarla yetineceğim artık. lastiğiniz düz bassın.. iyi eglenceler... :king::king::bestmt:

Yeni bi motorcu daha geliyo cbf150'si var şeker gibi çocuk katılsa iyi olur diye şettirdiydimdi:)

yaw o isonun arkadaşlarının bir adı var yoksa akıllarda başka bişey olarak kalacak yazık olacak ..adı emrah ama isoyla tanıştıgı güne lanet okuyor bu aralar neden acebeeee:mrgreen:

herkez açilişta galiba, kimseden ses seda çikmiyor, duyuru da anasayfadan düşüyor. :)

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,yarın için şuana kadar hava ile ilgili herhangi bir engel yok.toplam 20 kişi kadar olduk.bilgilerinize.

kankii profilimde yazıyor zaten msn adresim :cherry:

yolla diosam yolla :p eklemem ben profilden :p

Bugün Hasan abi ile konuştum. Gelmeme ihtimali varmış.Size bir lider lazım düşüncesinden yola çıkarak gelmeye karar verdim :p 2 motosikletli olarak yarın moladayız

Son düzenleme:
ya bnmde gelip gelmeyeceğim belli değil ama bu mola tesisleri neresi yav?birileri bana msj falan atsın gelirsem şaşırmayım.Görüşmek üzere

selam arkadaşlar bende gelmek isterdim fakat bu hafta musait degilim ama önceden haberim olsaydı iyi olurdu.
Cerrezci kardeş. gezi pilanı hakkında detaylı bilgi verirsen iyi olurdu ; otoban - patika - dag natürel yollar? benim jinluna uyarmı acep?

remember me? cerrezci? atikop..

valla zamanında ben namrun kalesine, 100cc cup motorumla gitmiştim. biraz yordu ama.. güzel bir gezi olmuştu. bu hafta aranızda olamıcagım için cok üzgünüm.fotolarla yetineceğim artık. lastiğiniz düz bassın.. iyi eglenceler... :king::king::bestmt:
mehmet keşke gelseydin, sağlık olsun bidahakine :)
Yeni bi motorcu daha geliyo cbf150'si var şeker gibi çocuk katılsa iyi olur diye şettirdiydimdi:)
:mrgreen:
ya bnmde gelip gelmeyeceğim belli değil ama bu mola tesisleri neresi yav?birileri bana msj falan atsın gelirsem şaşırmayım.Görüşmek üzere

alp mersin tarafına otobana çıkarsan görürsün:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar