[İzmir - MT]

sayın moderatörümüze hayırlı teskerelerrr.....:cat:

MT İzmir'e güzel bir kortej yakışırrr....:cat:

sayın moderatör neden başlık açmadı merak ettim :silent:

HAYIRLI TEZKERELER DİLERİM :cat:

Saat nedeniyle büyük ihtimalle gelemem.
Hayırlı teskereler diyeyim Tuncer'ciğim.:cat:

sevgili Rigel hocam, ilgi ve alaka ve konu da yapmıs oldugun calısma ve bizi bilgilendirdigin icin cok tesekur ederiz... Ancak bu tarihi bi hafta öne cekebilirsek daha isabetli bi karar olacagını dusunuyorum...
Cunku hali hazırda bi gezi programımız var, bu geziye katılmadan once bilgi edinmemiz guzel olurdu.. en kotu ihtimalle bi hafta sonrasına...

umarım dusundugumuz gibi olabilir...

Forrap ım, Tuncerim... kardesim seni cok özleyecegiz, hatta simdiden özlemeye basladım.. inan buna.. bugune kadar hep kahrımızı ve zaman zaman kaprislerimizi cektin:)
simdi ben ogle yemeklerini nerede yiyecegim, kime film cektirecegim... kimi odemeli arayacagim...??? kardesim benim, umarım askerlikte seni internetin başına koyarlar ve yuz yuze olmasa da sanal ortamdan gorusuruz...

ha bu arada gitmeden şifreni bana vermeyi unutma:)

bu alemde tek geçtiğim MODUM forrapım kardeşim hayırlı teskereler :):cat:

seni özledim ben be şimdiden :salut:

izmire hayırlı uğurlu olması dileğiyle 2500 olduk daha olcak diye bekliyorum sabırla İZMİR İÇİN KÜÇÜK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ADIM :rendeer:

APV41

APV41 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: DAYUN 125 GS

Motosikleti
Forza250-cygnusL
izmire hayırlı uğurlu olması dileğiyle 2500 olduk daha olcak diye bekliyorum sabırla İZMİR İÇİN KÜÇÜK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ADIM :rendeer:

APV41

APV41 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: DAYUN 125 GS
Daha aşman gereken çoook yol var be...... :queen::queen::queen:
Çok çalışman lazııım çooook.....

alp_tunay - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Kawasaki Er-5
Kan Grubu: O Rh+

Son düzenleme:
olm ALANYAya gidiyom biliyon bisiklet yarışında görevliyim(gönüllü olarak)23 NİSANda burdayım gelince paraları nerde yicez ha:queen::queen::queen::queen::queen:

biri para mı dedi:queen::queen::queen: abi sana gore cok guzel bi pisiklet var ben de...:queen:

paralı gelecegini boyle ulu orta soyleme, sogurum bak senden... sadece sen ve ben.. ben ve sen.. aramızda.. ben simdi ikimiz icin bi plan program yapayım. nerde ne kadar yeriz diye, sen merak etme.. abicigiiimmmm....:queen:

depom olsaydı alırdım kazıklanmaya alışığız :pr:

scooterlar icin depo da var elimde.. istersen ilk once depo yu satayım, sonra da çantasını alırsın.. atolye de chatkutla yapıyoz depoları:queen:

topic dibe vurmuş içim rahat etmediii....:p

tabi herkes asker uğurlamasında, toplantıda....:cat:

bu arada istanbulda kalıyorum, üç gündür apartmanın önüne bi Africa Twin gelip gidiyor yemin ederim sesi gürültüsüne kurban olayım ben onun kendimi balkonda buluyorum hemen...:)

ama arkasından baka kalıyorum:salut::salut::salut: çok özledim motosiklet kullanmayı....:cherry:

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR bana lütfen bir yardım edin motorumun bakımlarını servis dışında nerelere yaptırabilirim. sizlerden tavsiye ve öneri bekliyorum.TEŞEKKÜRLER şimdiden

Son düzenleme:
Bişey diyemiycem oğuz doğru bir usta arıyorsan Urlaya Sabri ustaya git Sabri usta Rahmetli oldu ama isim hala öyle geçiyor . oğlu Mehmet usta çok değerli bir arkadaştır, sana gerçekleri anlatır. bin yada binme der. Ama önceden bişey diyemez, motorun açılıp bakılması gerekir. neye ihtiyacı var ona göre sana bir tavsiyede bulunabilir.

topic dibe vurmuş içim rahat etmediii....:p

tabi herkes asker uğurlamasında, toplantıda....:cat:

bu arada istanbulda kalıyorum, üç gündür apartmanın önüne bi Africa Twin gelip gidiyor yemin ederim sesi gürültüsüne kurban olayım ben onun kendimi balkonda buluyorum hemen...:)

ama arkasından baka kalıyorum:salut::salut::salut: çok özledim motosiklet kullanmayı....:cherry:

:)
özlenilmez mi yav cok zor valla:pale: en kısa zamanda kavusursun dostum umarım

bir askerimiz bugün gitti başka bir askerimizde istanbul görevinden çok yakın zamanda gelicek inşallah. bi hasret başladı... diğer hasret son bulsun inşallah...
özledik artık davut şafak kaç oldu_??

Okram (Marko) benden bir link istemişti... Bende çok sevdim bunu.....
http://www.youtube.com/watch?v=3QJse82M6BM

harika bir şarkı abi ya eline sağlık.. Sabahın 10 unda dukkanda son ses dinliyorum sağol :rendeer:

araştırdım bu arada bu şarkı Christopher Wallece için yazılmış. gelmiş geçmiş dünyanın en büyük rap' çisiymiş adam. ve vurularak öldürülmüş:pr:

Murat abi senin bi alakan yok demi bu adamla:mrgreen:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Rigel hocam ın düzenlediği ilkyardım seminerinin tarihini bir şekilde denkleştirip mutlaka bu ilkyardım seminerine katılın arkadaşlar,çok faydalı olacağından adım gibi eminim..
Teşekkürler Rigel :cat:
(Kusura bakma tekrar nete yazacağım demiştim ama yazamamıştım,tekrar özür dilerim,durumlar malum..)

Tüm arkadaşlara teşekkürler,gittiğim gibi dönebilirim inşallah İzmir ime,sizlere..
Fotoğrafların olduğu topicte de yazdım birşeyler..

Hepiniz kendinize iyi bakın,hoşçakalın..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar