Tek Dostumuz Motosiklet Mi?

Mersin İl Temsilcisi
geçen gün yakın arkadaşım olan bir psikologla konuşuyorduk. konumuz sürekli motosiklet sitelerine girmem ve sürekli motosiklet resimlerine filan bakmama geldi. sonra ki konuşma şu:

ben : motosikletsiz bir hayat düşünemiyorum.
O : motosikletsiz bir hayat düşünebilirim diceksin
ben: ama yalan olur :)
O : hayır yalan değil, kendini buna inandırmalısın.
ben : bir yalana mı inanıcam. hem de kendim söylediğim bir yalana
O : bu kadar çok mu seviyorsun?
ben : hiç bir kadın beni motosiklet kadar titretemedi.
O : bence doğru kişiyi bulamadın ve içindeki tüm sevgini motora yönelttin.
ben : 33 yıldır mı?
O : olabilir. belki çocukluğunda sevgi sorunun vardı.
ben : sanmıyorum. ben ailemi de seviyorum, motosikletimi de.
O : ya arkadaşların?
ben : ihanet dolu gizlemeler, dedikodular, kazıklamalar... ben seviyorum motosikleti. zaten o bir hata yaparsa bir defa yapar ve ben artık onun sevdasıyla biterim..
O : ölmekten korkmuyor musun?
ben : kaybedecek neyim var ki? ancak onlar beni kaybeder.
O : onları üzmekten çekinmiyor musun?
ben : beni üzerken kim çekindi.
O : o zaman bir motosiklet al. sen motosikletsiz yaşamazsın
ben : sonunda anlaştık.

yaaa böyle arkadaşlar. şimdi canım istediği zaman vuruyorum kendimi biryerlere, rüzgarı, güneşi, kuş seslerini daha iyi özümsüyorum motosiklet üstündeyken. ve yapılmış tüm ihanetleri unutmuyorum ama umursamıyorum da...

ya sizler? sizlerin en yakın dostu kimdir? motosikletiniz mi?

Mersin İl Temsilcisi
güzelmiş.İşte motosiklet aşkı:cat:

nişan yapacaktım bir zamanlar. nişan yüzüğü parası cebimde kuyumculara giderken ben altın ve nişan parasıyla motosiklet alıp eve döndüğümde kıyamet kopmuştu. olmuyor, yapamıyorum işte :bounce:

nişan yapacaktım bir zamanlar. nişan yüzüğü parası cebimde kuyumculara giderken ben altın ve nişan parasıyla motosiklet alıp eve döndüğümde kıyamet kopmuştu. olmuyor, yapamıyorum işte :bounce:

Çok iyi yaa :p Nişanlı adayı ne dedi duruma ? :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
masa tenisi oynarken kural hatası yaptığı için uyardığın arkadaşının sana küsmesinden iyidir herhalde motosiklete binmek .kadını illallah ettirmişsin sende yürekçe :p

abi gerçekten bende öyle bi seçim yapmak zorunda kalsam aynı cevabı verirdim. Kabullensinler arkadaş ne bu kıskançlık :p

Mersin İl Temsilcisi
masa tenisi oynarken kural hatası yaptığı için uyardığın arkadaşının sana küsmesinden iyidir herhalde motosiklete binmek .kadını illallah ettirmişsin sende yürekçe :p

2 yıldır uğraşyodu ama sonunda pes etti zavallım.
şimdi böbrek taşı düşüryo, acep sebebi ben miyim diyorum :queen:

Abartısız fakat tutkulu sevgilerin taraftarıyım :p

Motosikleti çok severim güzel ve oldukça keyifli bir araç..dostluklara vesile olabilen veya gezmekten keyif alabileceğimiz ve hatta kendimizi bulduğumuz..güzel şeyler yaşatan bir araç..yalnızca okadar..sibirya kurdum veya walkeram gibi..asla bir amaç olamaz..bence bu kadar basit şeyleri sizde amaç edinmeyin.

Hiçbir şey vazgeçilmez değil..Kendi canımız dahil..önemli olan: yaşamı; takıntısız,korkusuz,doyasıya ve olabildiğince doldurarak yaşamak.:mrgreen:

Son düzenleme:
banada ole yapıyolar motoru sevdıgım ıcın arkadaslarım bana guluyolar komık gozle bakıyolar adeta bı uzaylı gıbı bakıyolar ama motor ustundeyken bende olara gulucem :mrgreen: kımse benı sevdamdan donduremez motosıklet benım hayatım oldu bıle

Arkadaşlar motor sevgisi de biryere kadar...:silent:

Benzin 4 YTL olacak yakında; daha şimdiden boş depolarda motorun yanına bile uğramaz oldum... :mrgreen:

Yürü be celil...
Şaka bir yana ben de aynen senin durumundayım.Yazdıklarına da harfiyyen katılıyorum.:cat::wiinkk:
Saygılar...:bounce:

Şaka bir yana, umarım kimse hayatta o kadar yalnız olmaz.. ama bazen zaman oluyor iyi bir dosttan daha iyi geliyor

abi saygı duydum sana şimdi, ama tanımadıgım diyer insanlara duydugum insan oldukları için olan saygıdan degil. karakterine !

Mersin İl Temsilcisi
abi saygı duydum sana şimdi, ama tanımadıgım diyer insanlara duydugum insan oldukları için olan saygıdan degil. karakterine !

sağol ama kimisi hastalık olarak göryo :bounce::queen:
ama aspirin içtim bişeye yaramadı. acaba gripin mi içsem ne :queen::queen:

iyi hala hayattasın ,,,, etten askımız olamdıgı surece motora devam etten bulursamda daha da cok devam

yok gripin de işe yaramıyor. bendeki daha hafif bir versiyonu bende bile işe yaramadı gripin :)

yok arkadaşlar yok bu motosiklete tıp çare bulamaz artık hacıya hocaya gidecez,,olmaz böyle:silent:

aaa benim kafadan bi ton insan :mrgreen: ben hastalığımdan memnunum şifa filanda aramıyorum :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar