yapılabilecek motosiklet garajı veya yırtılmaya dayanıklı branda

arkadaşlar bir hafta önce motosikletin brandası köpekler tarafından yırtıldı tamır ettırdım bır hafta sonra tekrar daha beter b,i şekılde parçalandı ve daha kötüsü iki ayna pert oldu kırıldı.
yaptırabileceğim sağlam bir branda veya kafes içinde olupda branda yaptırabıleceğim bir yer biliyormusunuz.
bilgilerinize ihtiyacım var.

Bence bir demirciye gidip öncelikle bir kafes yada buna benzer birşey yaptırman.Şahsen motoru dışarda bırakmaya baslarsam böyle birşey düşünüyorum.Aksi takdirde köpeğidir ,hırsızıdır musallat olucak.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir köpeğin bırandayı yırtabileceği aklıma gelmiyor başka birileri yapmasın

bir köpeğin bırandayı yırtabileceği aklıma gelmiyor başka birileri yapmasın

bende öyle düşündüm ama apartman görevlisi gördü ılkinde köpekler fılan kedılerle kavga mavga ederken sanırım artık brandanın kokusundanmı rengındenmı bılemıyorum ıkıncısınde pek sağlam bırakmadı. bugün bıkaç yere branda sordum ve tente şeklınde kapalı garaj yapabıleceklerını söyledıler, bı kaç resım gösterdı bakalım yere göre bişey uydurmaya çalışıcak. umarım aklıma yatar içime sınmeyen şeyıde pek yaptırmamayı düşünüyorum.
artı yer olarakda pek musaıt olmadığı için tam olarak sorunsuz ve problemsiz halletmek istıyorum.

bu arada arkadaşlar geçmiş olsun dileklerınız için hepiniz saolun.

bahsettiğiniz resimleri ve çekilen fiyatları paylaşırsanız çok makbule geçer =) teşekkürler

henüz bi resim yok bugun yenı konuştum fıyat olarakda belli bişey yok hazırlayıp fıat verıcek resmıde ona göre sunucak.

Aynı şey benim'de başıma geldi yepyeni brandamı parçalamışlar,büyük ihtimalle kedilerdi brandanın yırtık yerlerinde tırnak izleri vardı.Ne yapacağımı bilemiyorum.Yenisini alsam gene parçalayacaklar.

sayın arkadaşım kamyon ve tır tentesi yapan brandaacılarda bulabilirsin bazılarında çeşit bol oluyor.
dikimlerinide kendileri yapıyor.
bazı büyük sanayi sitelerinde sagda solda bulunabiliyor
istanbul esenyurtta bildigim bir yer var.

sayın arkadaşım kamyon ve tır tentesi yapan brandaacılarda bulabilirsin bazılarında çeşit bol oluyor.
dikimlerinide kendileri yapıyor.
bazı büyük sanayi sitelerinde sagda solda bulunabiliyor
istanbul esenyurtta bildigim bir yer var.

dostum kamyon veya tır tentesı ıle yapan buldum fakat motosıklet için uygunmudur kedıden zıyade köpek için uygunmudur yırtabılırmı vsre ve aynı zamanda yazın sıcagında guneş görurse bı sorun olurmu baya saglam bıseye benzıyor fakat hiç kullanan arkadaşlar varmı varsa bılgı verırseler daha iyi fıkrımız olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
brandan ne kadar sağlam olursa olsun, köpeğin dişine dayanmaz ki. ki köpek musallat olmuş bir kere.. belki başka bir çözüm yolu denesen daha iyi olur gibi geliyor

şaşılacak şey ya köpek nasıl yapar bunu sadece brandaya pisler senin yapman gereken daha sağlam bi kumaştan brandacıya özel diktirmek olaktır..geçmiş olsun..

Bence bir demirciye gidip öncelikle bir kafes yada buna benzer birşey yaptırman.Şahsen motoru dışarda bırakmaya baslarsam böyle birşey düşünüyorum.Aksi takdirde köpeğidir ,hırsızıdır musallat olucak.

dostum bende bunu düşünüyorum kapalı bır garaj kafes gıbı vsre ama alternatifleri değerlendırmek istıyorum.
aynı zamanda branda ve kafes garaj gıbı bırsey seklınde dusundugum zaman
maalesef boyutları fazlaca buyudugunden su anda bulundugu yerde yaptıramıyorum binanın girişinde oldugundan dolayı.
ancak sadece brandalı halı ıle olabılecek ve gene yırtılma vsre olur dıyede almıyorum.
pek baska yerde olmadıgından bahce tarafına bır garaj kafes misali gıbı bişey yaptırmayıda düşünüyorum. maliyetli olucak ama
(bina sakinleri ile bunu görüşücem eger onlarda kabul ederse ortaklaşa bır garaj yapmak çok ii olucak.
çoğu kişinin bisikleti vsredi var hep beraber koyabılecek bı yer oldugunda sorun zannedersem çözülücek)
eger olmazsa kendim için bunu yapabilirim profil demirden sağlam ve güzel bişey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar