ahanda aldım arkadaslar motoru mu aldım ancak noter biraz kazıkladı bni haberiniz olsun notere pazarlık ediliomus bn 210 dan 180 e indirdim ama aynı motoru eskişehirde alan arkadas noteri kafalamıs 100 lira vermiş zaten noterin verdiig makbuzda kagıt parası falan yazıo (45 lira ohaa dedim ya) neyse gelişmelerden haberdar ederim arkadaslar görüşmek üzere
ok kardes keewaye 100 lira yatırmıs, noter kagıt masrafını, hizmet tutarını bide onay ücretini '0' yapmıs... işte böle noterlerimizde var![]()
teşekkür ederim. bu arada sevindirici bir haber aldım ailemden de destek geldi. benim biriktiriceğim paranın üzerini tamamlayıp keeway sl in 0 ını alıcam. ailem sıfır bir motor almamı istiyo 2. el e güvenmiyolar. o bakımdan yani 3 e başka motor alınır ama sıfır olması zorunlu olduğu için en iyisi keeway sanırım. artık temmuz gibi yanınızda olabilirm sl 150 limle.
tavsiyesi olan varmı bunu al şunu al dicek olan..
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık on gündür forumu takip ediyorum ve sonuçta 78 km'de bir sl 150 aldım. Alalı henüz 2 gün oldu ve hayatımda ilk kez motora bindim. Acemiliğimden kaynaklanıyor olsa gerek, kalkışlarda ve vites değiştirmelerde zincirden bayağı bir ses geliyor. Anlayan bir arkadaş baktı ve zincir gerginliğinin normal olduğunu söyledi. Acaba bu motorlara zincir yerine kayış takılabilir mi ve takılması durumunda sesi keser mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Bol güneşli, hafif rüzgarlı, hiç kazasız günler...