walla sayenizde tvs markasından haberim oldu... tşklr...
İlk motorum hafif rampa ben 80 kilo sırtımda 20 kg. çanta ile 155...
Belgelerle konuşun der kaçarım:mrgreen::cherry:
![]()
geçen TVS apaçiye bindim turladım...öyle bir detay yakaladımki şaşarsınız...şimdi abimi nöbetten alıcam ..Fulyaya akıyorum...geldiğimde fotoyu buraya atarım...TVS sağlamlığına dair çok önemli bir detay...
:silent::silent::silent::silent:nediyorsun abi arkadanmı vurucan bizir:
r::salut::salut:
:cherry::bounce:
hitap tarzın kendi seviyeni ve eğitimini belli ediyor.bu forumda senin gibilerde var yapıcak bişi yok malesef....
geçen TVS apaçiye bindim turladım...öyle bir detay yakaladımki şaşarsınız...şimdi abimi nöbetten alıcam ..Fulyaya akıyorum...geldiğimde fotoyu buraya atarım...TVS sağlamlığına dair çok önemli bir detay...
:silent::silent::silent::silent:nediyorsun abi arkadanmı vurucan bizir:
r::salut::salut:
:cherry::bounce:
merakla bekliyoruz mete_han bey fotoları!!
bende ciddi,ciddi almayı düşünüyorum apache'yi karizmatik makina süper görüntüsü var...:cat:
Geliyor geliyor foto foto geliyor Yer siyaah gök beyaaz Şampiyonsun Apache::alkiis::::biggrinn::haapppy::ulp::OOOOOOOOOOOoooooo.....

arkadaşlar imeykşekteki sorun çözülsün diye bekliyorum...benim derdim şu gidon boruuyla...ybr ve cbfde alimunyum bir parça vardır...hepiniz bilirsiniz...
peki Apacideki bu gidon malzemesi nedir...hayatımda bu kadar dayanlıklı bir malzeme görmedim...yok böle bişey abi...
sadece bir ara yanınızda görürseniz TVS bu mzlaemeye bir dokunun...anahtarınızla vurun çıkan sese bakın...bide bizim gidon borusu malzemesine bakın ve tık tık layın demirle...
![]()
aman abi bumuydu önemli havadis dediğin:queen: Bende apache 140 yapıyor cbf 100 yapıyor diceksin sandım
neyse bir demirin lafı olmaz neyse taktırırız aynı olur cbf ile apache.Kardeş olurlar::koop::::sefereee::friends:::cheeeeer Peki çekiş gidiş konusunda kıyaslama yapabilirsin.Apachinin haliyle çekişi güçlü olmalı fakat titreşim yüksek süratlerde varmıs diye söyleniyor :silent:

aman abi bumuydu önemli havadis dediğin:queen: Bende apache 140 yapıyor cbf 100 yapıyor diceksin sandım
neyse bir demirin lafı olmaz neyse taktırırız aynı olur cbf ile apache.Kardeş olurlar::koop::::sefereee::friends:::cheeeeer Peki çekiş gidiş konusunda kıyaslama yapabilirsin.Apachinin haliyle çekişi güçlü olmalı fakat titreşim yüksek süratlerde varmıs diye söyleniyor :silent:
İlk motorum hafif rampa ben 80 kilo sırtımda 20 kg. çanta ile 155...
Belgelerle konuşun der kaçarım:mrgreen::cherry:
![]()
apachide niye koruma demiri yok anlamadım :silent:takılamıyormu?
koruma demirinin olmadığını nerden çıkardın abi? motorlar koruma demirleri takılı şekilde geliyorlar zaten:cat: