polislerimiz iş basında artık denetimler cok sıkı olucak ( mış )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostlar diger topicde duyurdum ama genede herkes duysun ve tedbirini alsın dige söylüyorum özellikle gecenlerde 4 tane cevirme gorunce polise sordum abi neoluyor dige artık denetimler böle cok sık olucakmıs ve bizden ricalara kimliksiz ehliyetsiz dolasmamamız sigorta ve muayneye dikkat artık her yer polis kaynıyor ben cok sahit oldum bizim sokagın basında bile bir ekip duruyor bugun gelene kadar anadolu hisarında bagdat caddesinde ve bostancıda 3 ayrı npktada cevirme vardı polislerimize burdan kolay gelsin diyorum bizede kolay gelsin aman tedbirlerimizi alalım aslında iyi oldu bölelikle insanlar daha tedbirli olur umarım polisin dedigine gore tc kimlik numarasında gbt arastırması yapıcaklarmıs hala evin onundeler merak edilen sorular olursa usenmem iner sorarım saygılar herkese :cat: :cat: :cat:

off ben yandım abı ama bızım buralarda yazın sıkılasıyo burda denetımler

off ben yandım abı ama bızım buralarda yazın sıkılasıyo burda denetımler
valla ben istanbulu hiç böle gormemiştim edirnekapı yolunu bile gecen sabah kesmişlerdi arama vardı didik didik ediyolardı arabaları

4 yıldır sadece 1 kez ehliyet ruhsat sordular.. Ama sıklaşması taraftarıyım ben de.. Kask ve alkol kontrolu da olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
burda da her köşe başında polis bekliyor. ne zaman durduracakları belli değil .

4 yıldır sadece 1 kez ehliyet ruhsat sordular.. Ama sıklaşması taraftarıyım ben de.. Kask ve alkol kontrolu da olsun..

özellikle kask konusunda haklısın katılıyorum :cat:

bencede sıklassın ya...sıklaşsın ama polislerde abartmasın...bazen hiç olmıcak seylere mana bulup basnını agrıtıyolar...
ama bende denetimlerin sıklaşması taraftarıyım...cunku ayda 200 ytl taksıtle motosiklet satılıyo..bilende bilmeyende motor alıyo..sonra buralarda cenaze bulusmalarına tanık oluyoruz:farao:

bencede sıklassın ya...sıklaşsın ama polislerde abartmasın...bazen hiç olmıcak seylere mana bulup basnını agrıtıyolar...
ama bende denetimlerin sıklaşması taraftarıyım...cunku ayda 200 ytl taksıtle motosiklet satılıyo..bilende bilmeyende motor alıyo..sonra buralarda cenaze bulusmalarına tanık oluyoruz:farao:

evet artık utanmasalar bedave motor vericekler gerci laf ediyorumda sanki benimki farklımı ama insan oglu işte almadan olmuyo motor sorun deilde ustundeki bazen sorun oluyo

Motosikleti
NC750X '22
Polis kardeşlerimize kolay gelsin, gereğini yapsınlar :cat:

sizin orda pek bişi demiyolar gecen haftalarda maxi ye gidiyoruz cevirmenin yanından gecerken abim motoru sürüyo ben arkasındayım kasklar takılı arkadaş kolunda gidiyo polis kaskı tak yoksa dönüşte ceza yazıcam diyo gülümsemeli bi yüz ifadesi ile.ama haklı da

aslında nasıl ehliyet siz ruhsattsız trafiğe çıkamıyoruz kask ta dahil edilse ne güzel olur.ehliyet-ruhsat-kask
ama ne oluyo kask yok yaz 56 ytl ceza gönder.cezalar caydırıcı olmalı.

bugun aynı şey ankarada da vardı...buz patene sarayı onunde 30 dakkada 10 a yakın cevırme oldu motor suruculerıne....herkes dıkkatlı olsun eksık belgelere dıkkat...

vicdanımız polislik etmiyorsa evet polise her zaman ihtiyacımız var..

bugun aynı şey ankarada da vardı...buz patene sarayı onunde 30 dakkada 10 a yakın cevırme oldu motor suruculerıne....herkes dıkkatlı olsun eksık belgelere dıkkat...

valla acil hemen ucup ehliyeti bostancıdan kurtarmam lazım

bence denetimler daha sık olsun:cat:hiç mahsuru yok.
sürücü belgesi olmayan,kask takmayan,trafik içerisinde zig-zag çizen,
emniyet mesafesini gözetmeden ve sinyal vermeden şerit değiştirenler,hız tahditlerine uymayanları,motosiklet'e 3-4-5 kişi binenleri en ağır şekilde cezalandırsın Polis:queen:
ancak ondan sonra gerçek,aynı zamanda motosiklet dostu ve kullanıcısı ortaya çıkar.....nasıl bir hayal ama:pale:

ben polisten değilde jendermeden tırstığımdan herşeyimi hazırlamıştım:mrgreen:

çevirmede her evrakınız tamam olunca içinizden sinsi sinsi gülümsüyorsunuz:cherry:

herşey bizim yararımıza yapılıyor :) umarım caddelerdeki cırcır eksozlu 103'lüklerden bi nebze olsun kulaklarımız dinlenir. kask olmadığında ceza kesilmesine anlam veremiyorum ben aslında. :)

valla bakalım umarım trafik bir nebze olsun temizlenir de rhat ederiz zor ama bu boyle giderse neden olmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar