gürültülü eksoz sizce iyi mi?

ben shadowda cobra egsozu kullanıyorum. şöyle söyleyebilirim
trafikte farkedilebilirliğim kat be kat arttı maalesef durum bu
performansa gelince çekiş çok az da olsa düştü lakin yüksek devirde motoru rahatlattı
ama sesin nasıl olduğuna gelince; kızılayda akşam tarfiğinde korna egsoz sesleri arasında bile olsa yol kenarında parketmiş arabaların alarmını öttürüyor sakin ve sessiz bir yerdeyseniz geceleri siz düşünün artık

Özer:Açıklama yeterince anlaşılır oldu ,bi an hayır işe yaramaz diyecen diye kafamı duvarlara vuracaktım:queen:

CİDDİ OLARAK BU İŞTEKİ KANUNİ KISITLAMA VEYA MADDE NEDİR BİLEN ARKADAŞLAR?:silent:

nası ya ben 1000 $ vericem egzosa adam o motoru baglıcak o egzos için öle mi döverim memuru ben :queen:

yok beaa onunda yolu var ama böyle ulu orta söylenmezz,bilirsinn hayat hep görüşmelerden ibarettir,sen birini görürsün ,sonra o seni görür,sonra herkes birbirini görürr:p

Arkadaşlar Motorcu Asidir, çılgındır, Kabına Sığmaz Amma Velakin Aynı Zamanda Centilmendir, Sportmendir, Herşeyiyle Trafikte örnektir Ve Kolluk Kuvvetlerimizede Saygılıdır Her Zaman Ihtiyaç Var Ben Kanunen Bir Madde Varmı Bu Hususta Veya Ihlal?:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyidir iyi sesi duyan yok verir, farkedilmenin en kolay ama en pahalı yoludur.:p

Uzun yolda yüksek egzos sesi insanı çok yoruyor ve rahatsız ediyor. Ne gerek var...

Şehir içinde de insanları ya korkutuyor, ya da kızdırıyor. Evet dikkat çekiyor, görünürlüğü arttırıyor ama bunun başka yolları da var..

Örneğin geçenlerde 5 YTL'ye fosforlu turuncu, üzerinde reflektörler ve AyYıldız'ımız olan işçi yeleklerinden aldım. Palyaço gibi, evet, ama acayip görünür durumdayım, bunu tercih ederim...

slm arkadaşlar

performans konusundaki olumsuz düşüncelerinize yarı yarıya katılıyorum. neden derseniz motordan motora fark ediyor bu durum.

önceden 150 lik maxi scooter a biniyordum. motor sankı arkadan bağlı gibiydi. ama egzosu değiştirmedim taki pendik e beşte egsoz borusu ortadan kırılana kadar. egsoz kırıldığında e beşte motor ne yapacağını şarırdı altımda hiç sona gelmeyen ibre sona dayandı. ondan sonra yeni bir boyunla ikinci bir abart egsoz taktırdım scooter e . oda bozulunca sıfır bir abart taktırdım ama sesini çok açtırmamak kaydıyla. mükemmel oldu . performanstan hiçbirşey kaybetmedi ama uzun yolda da gideri oldu . 80-85 bin lira yakıyordu km de ondada bir değişiklik olmadı.

şuan chooper var onunkinide ufaktan açmayı düşünüyorum.

uzun yolda çok ses bir yerden sonra gerçekten rahatsız ediyor. ama egzosun kendini belli etmesi de gerçekten iyi birşey. tabi biryerde de tercih meselesi.

yorumlar için teşekkürler ancak benim öğrenmek istediğim acaba insanlar bu sesten ne derece rahatsız oluyorlar, tabi bunu öğrenmek için yanlış forumdayım sanırım :) peki sadece biraz performans ve görünülürlük/farkedilebilirlik adına insanları rahatsız etmeye değermi? şahsen ben gürültülü egzoslardan rahatsız olan biriyim..

ben cincunumu modifeyeden sonra egzostuda açtırdım jikleyi açtığımda yarım gazda V8 gibi ses çıkarıyor herkes hasta sesine tabi bende, polisin yanında da durdum bişey demedi bende hala kullanıyorum içinde hiç susturucu yok ama ağzı kapalı ve 8 adet 10 mm lik deliler var sürat dersen 120-130 kasmadan gidiyor ama belimi ağrıtıyooorr satıyoruuuuuum 2300 ytl ye veririm sadece mt net üyeleri için geçerli fiyat, alan teşekkür eder dua eder

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar