12 Nisan Cumartesi 19:00 Da Ataköy Kavaklı Park Da Mangal Hazırlığı Buluşması Var

Buldun el kadar bebeciği bağırıyosun :salut::salut:
Fincanlada zar tutabılıyosam benım sucummu :queen:
ayrıca benı 5-0 yendıgındede arka lastıgıne oynamamıstık sende yendıkten sonra arka lastık kazandım dedın:silent:

Sen dur senin edirneye kadar yolun var :queen: daha doğrusu benim edirneye kadar yolum var sengelene kadar ben dönerim:bounce: jesse bey
Yoo ilk karşıma oturmaya yeltendiğinde söylemiştim.. DCR şahitimdir ayrıcana :p
Bi alternatif yapıp oraya mangal gezisi mi yapsakkine..... :p:p
Gelsenize tam süper olur :)

GKN

Topic i açan adama söyleyeceksiniz..Herkes mangal gezisi yapamaz..... Mangalı yakan adam genelde aç kalır haberiniz olsun.... :queen::queen:

abi peki neden benim yaktığım mangallarda etin yarısı eksik çıkarkene ben bi köşede göbeğimi kaşıyarak türk kahvemle sigaramı içiyo oluyorum:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi peki neden benim yaktığım mangallarda etin yarısı eksik çıkarkene ben bi köşede göbeğimi kaşıyarak türk kahvemle sigaramı içiyo oluyorum:p

Eeee biz abiyiz.... Kardeşlerimiz doymadan boğazımızdan geçmez... Onlar doyuncada bizimkinden geçmiyor.... Dolayısıyle aç kalıyoz... :p:p:p:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok abi..İstambıllılarla mangal yapılmaz.... :wiinkk::wiinkk:

Biz gene burda yakar üfleriz mangalımızı..En azından 2 kanat yiyebiliyordum.... :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi bu tip sen gerceksin smd acıklamak isterimde gerek yok:queen::queen:

alp abi biz oraya gelelim:p:p

Duyamadım..Kulaklarımız aşırı çınlıyor da..... :cherry::cherry::cherry:

Siz gelmeden yakmaya başlayalım..... 2 kanat falan yedik yedik.... Yoksa açız anlaşılan.....

Allahtan motorda acil durum peksimetlerim var.... :queen::queen:

Duyamadım..Kulaklarımız aşırı çınlıyor da..... :cherry::cherry::cherry:

Siz gelmeden yakmaya başlayalım..... 2 kanat falan yedik yedik.... Yoksa açız anlaşılan.....

Allahtan motorda acil durum peksimetlerim var.... :queen::queen:

abi nezmndr peksimet yemedim bi bilsen:queen::queen::queen:

biz gelirken eti kanadı alırız bize ateş lzm abi mrk etme:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi nezmndr peksimet yemedim bi bilsen:queen::queen::queen:

biz gelirken eti kanadı alırız bize ateş lzm abi mrk etme:p

Ulen bunlar motorun döşemelerini bile yerler..... :queen::queen::queen: Yok ben yokum mangalınızda..... :queen::queen::queen:

Eeee biz abiyiz.... Kardeşlerimiz doymadan boğazımızdan geçmez... Onlar doyuncada bizimkinden geçmiyor.... Dolayısıyle aç kalıyoz... :p:p:p:p

abi mi? (goradan alıntıdır sadece)

abi degerimizi bil işte, İstanbul a gitsen seni de yerler... dolaşma buralarda, dön yuvana:mrgreen:

Neyse insallah İstanbuldan vakit bulabilen arkadaşlar Ayvalık gezimize gelirlerde bi guzel agırlarız.. Alper abileri onlara mangal yakar plajda:cat:

bu arada Deli Mavili ve Bam bam Hasan oralardaysanız beni duyun, arabada size bi teklifim vardı.. basın gelin Ayvalık a.. bi de ben ev sahipligi yapayım size:rendeer::rendeer::rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

abi degerimizi bil işte, İstanbul a gitsen seni de yerler... dolaşma buralarda, dön yuvana:mrgreen:

Neyse insallah İstanbuldan vakit bulabilen arkadaşlar Ayvalık gezimize gelirlerde bi guzel agırlarız.. Alper abileri onlara mangal yakar plajda:cat:

bu arada Deli Mavili ve Bam bam Hasan oralardaysanız beni duyun, arabada size bi teklifim vardı.. basın gelin Ayvalık a.. bi de ben ev sahipligi yapayım size:rendeer::rendeer::rendeer:

Birde Bam Bum hasan vardı...Bi gitti kayboldu.... Birdaha kendisini göremedik.... :silent::silent::silent:

Tamam sercancım hayatım.... Gitmem merak etme sen.... :cat::cat: Seni bırakırmıyım hiç.... :bounce::bounce:

Sahilde mangal.... Hımmm..Bak bu güzel geldi bana.... Birde Kırmızıbenizli ateşi yaktık mı tamamdır.... :p:p:p

Bunlar dediğin tek kişi abi..
Aramızda dana diyoruz biz kendisine :mrgreen::mrgreen:

sen konusma işim bitmedi daha sennle motorunu alıcam bncem ustune vurcam kırbacı vurcam kırbacı:queen::queen:

benim ne kotulugumu gordum be sercan abi yazık bize burda mangalcı abilerimizin işi var bitanesini istedik die bukdr laf edilmezki:p:p

Ulen bunlar motorun döşemelerini bile yerler..... :queen::queen::queen: Yok ben yokum mangalınızda..... :queen::queen::queen:

abi sen gel elimle yapıcam sana herseyi kimseye dokundurtmıcam bile:queen::queen:

Birde Bam Bum hasan vardı...Bi gitti kayboldu.... Birdaha kendisini göremedik.... :silent::silent::silent:

Tamam sercancım hayatım.... Gitmem merak etme sen.... :cat::cat: Seni bırakırmıyım hiç.... :bounce::bounce:

Sahilde mangal.... Hımmm..Bak bu güzel geldi bana.... Birde Kırmızıbenizli ateşi yaktık mı tamamdır.... :p:p:p

yapamıyacagımız ve isteyipte yapmadıgımız ne var ki? sen iste yaparız hayatımmm:rendeer:

benim ne kotulugumu gordum be sercan abi yazık bize burda mangalcı abilerimizin işi var bitanesini istedik die bukdr laf edilmezki:p:p

:

kardesim, mhrrmkpnr, zaten yazacaktim ama nickin cok uzun be kardesim.. verem ediyo beni yazarken:mrgreen: bak ne guzel, D C R , bi artis havası var, tanımadan once bi rap grubunun solisti sanıyodum keratayı...:queen:

bu arada evet arkadaslar, Alper tim den jesse ye, ihsanhakan'dan Tugce ye kadar hepiniz gelin misafirimiz olun:cat:... ama teker teker gelin:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar